Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elektro Akustik - kararsızlık

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Elektro Akustik - kararsızlık

Merhabalar
    Öncelikle özür diliyorum,çok fazla bu tarz başlık var ama hiçbirinde ne yazık ki aradığımı bulamadım.

Sorunum şudur ki 500-700 fiyat aralığında bir elektro akustik almak istiyorum.
    İlk önce Squier(fender) Teleacoustic ve Stratacoustic çok hoşuma gitti. İkisi fonksiyonel olarak aynı fakat kasaları ve renkleri biraz farklı. Ben bu iki gitarın da görünüşe bayıldım fakat fender'in yan firması olması çok hoşuma gitmedi. Ayrıca sanırım akustik olarak çok iyi ses vermiyor. Benim için akustik gitarın amfiye bağlamadan iyi ses vermesi de önemli. İlk başta bu gitar hakkındaki görüşlerinizi istiyorum.
    Daha sonra bu civarda başka gitar tavsiyesi istiyorum. Bu arada benim için gitarın tonundan sonra görünüşü de çok önemlidir.
    Yardımcı olursunuz umarım,teşekkürler okuduğunuz için

bu iki gitarda evet görünüş olarak çok güzeller. apayrı bi havaları var.ancak gövde derinliği olarak diğer akustiklere göre daha düşük bir orana sahipler..bu sana istediğin tok ve güzel tınılı akustik sesini vermeyebilir...eğer çıplakkende güzel sesi olan bi gitar istiyosan biraz daha geniş kasa gitarlara bakabilirsin..fenderin olsun Washburn olsun güzel gitarları var misal Washburn D10CEQ Elektro Akustik Gitar fena bi gitar değil..sonra Fender DG 14 SCE ,Cort MR 727F, ayrıca Yamaha CPX 5-TMB Elektro Akustik gitar inanılmaz bi gitar kullandım ama biraz fazla pahalı bi gitar...gibi... umarım yardımcı olabilmişimdir

Yorum

Çok teşekkürler yukarıdaki gitarlardan birkaçı hoşuma gitti.
      Peki bir soru daha sorayım,Ibanez nasıldır akustik gitarda?

Yorum

ibanez akustiklerin fiyat performans olayı gayet başarılıdır
        askerde idare etsin ucuz bi gitar aliyim demiştim ibanez aeg10 aldım
        (200$) hala aynı gitarı kullanıyorum ve her durumda yetarli performansı alıyorum. üzerinde fishman preamp olduğu için amphi tonları çok iyi tabi çıplak kullancaksan çok fazla doyurucu olmayabilir

Yorum

arkadaşlar peki TAKAMINE EG 260 CBL modeli hakkında kullananlarınız varsa öneri ve görüşleriniz nelerdir?

Yorum

arkadaşlar bende elektro akustik alacağım.800 YTL bütçe ayırdım, deneyerek alma durumum biraz zor ve kazıklanmakta istemiyorum,bulunduğum yerden kalkıp istanbula gitmem lazım fakat çalışıyorum. takamine denemiştim bi kaç ay önce eg124 modeli hoşuma gitmişti. siz ne önerirsiniz bu bütçeyle bana ? yardımcı olursanız sevinirim.. sesin anfiye bağlı değilkende güzel çıkması önemli. teşekkürler.

Yorum

ses amfiye bağlı değilkende güzel çıksın dersen en iyisi kesiksiz düz akustik bir gitar alman.

Yorum

Kesiksiz derken? Anlamadım
                Gövdesi geniş olan mı?

Düzenleyen - Lacrimosa on 23/12/2006 08:12:24

Yorum

değişik kasa tipleri var, hangisi olabilir acaba ?

Yorum

kesik kasa bildiğim kadarıyla son perdelere daha rahat ulaşmak için ama sesi nasıl etkiliyor bilmiyorum?

Yorum

bence şöyle birşey yap ben en başta dandik bir gitar aldım ve senin de dilini yanmasını istemem

ilk önce fender ürünlerine bak bu arada crafter mıydı tam hatırlamadım o markada güzeldir.uzak dogu mallarından kaçın çünkü gerçekten tınıları berbat.cortun akustikleride güzeldir ama çin malı ise yine alma derim şimdi kasalara geçelim ben en başta jumbo kasa aldım ses daha bas çıkar dedim ama dandik gitar oldugu için boguk bir ses çıktı gitardan en iyisi ne jumbo nede o dar kasalı oanlar en iyisi standartlardır tabi bence.diyelim ki gitarı aldın muhakkak akustik bir amfide dinle aban gitara ritm bas, BAS tellere yüklen bak bakalım bozukluk var mıboguk ve bozuk sesler geliyor mu bunlara dikkat et derim ses konusunda sana bunları diyebilirim.ağaçlardan pek anlamam ama sapın gül agacı olmasına dikkat et ve eger inca saplardan alırsan daha tok sesler alırsın bu yazdıklarımın hepsi bence durumlarıdır içinden sana yarayanlarını seç

Yorum

takamine eg330sc almayı düşünüyorum ama aklımda fender dg14 sc ve cort mr727F-av modelleri kaldı,sizin fikirleriniz nedir acaba ?

Yorum

HİÇ TEREDDÜT ETMEDEN AL. BEN KULLANIYORUM MUHTEŞEM.

Yorum

karia48,
                            cevap yazmadan önce forum kurallarını okumayıp büyük harf kullandığın için karne notun düşürüldü..

Yorum

bende de 500-600 ytl bütçe var ama ne tavsiye edersiniz? Bu paraya göre bana bi washburn D10CEQ yolu görünüyo ama yok onu alma bu daha iyi diyebilceniz bi marka modem var mı? ya da washburnun bu modeli iyimidir? **** akustik amfi önerebilit misiniz?

Düzenleyen - blood on 18/01/2007 15:09:43

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X