Duyuru

Collapse
No announcement yet.

elektro akustık uzerıne!

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

elektro akustık uzerıne!

bılmıyorum elektro akustık gıtarı olan var mı?
    ben yenı bırtane aldım.aldım almasına ama cok aptalca bır ıs yaptıgımın farkına daha sonra vardım.
    elektro sesı cıkmayan aletler ıcın dııl mı!
    ve ınanın cevremde sırf hava olsun dıye elektro akustık alan muzısyenler var!
    yazık wallaa bunun gıbılere bende dahılım!
    elektro akustıgı olup elektro ozellıgınıde kullanan var mı merak edıyorum

oturarak is yapan tek canli tavuktur!
    ne duruyorsun ayaga kalk o zaman.....

beeen! şahsen elektrosu benim şansıma solak olunca akustik bulmaqk zor oldu şansıma elektroakustiği geldi. memnunum. mesela akort etmeyi heniz bilmediğim için ap tuner kullanıyorum fx boxlar ile can sıkıntısı gideriyorum oraya buraya mail attım akustik gitar için pedallar var ama program yok diye sonucunu bekliyorum... ama elektrosunu hava atmak için kullanmıyorum neden aptalca bir iş bunu anlamadım ama?

Yorum

bende analamıyom ama kendını gıtar caldıgını zanneden ve gunboyu gıtarı sırtında tasıyıp hava atan ınsanalar bu ısın de suyu cıkıtı yaaaa

Yorum

onlar o şekilde yaşadıkça bnizim değerimiz anlaşılacak yanlışlar görülmedikçe doğru bulunamaz!

Yorum

ama insanlar goremoyorlar abii..
          ben ankarad sırf hava olsun dıye gunde uc saat boyunca gıtar tasıyan ınsanlrı bılıyorum olmuyoo boylee yaaa

Yorum

valla haklısınız.
            bir ara bizim biarkadaş vardı.istanbulda üniversite okuyodu.bunun iki üç tane gitarist arkadaşı varmış hep anlatırdı çok güzel çalıyolar diye.bigün yolum istanbula düştü arkadaşada biuğradım.arkadaşlarıyla tanıştık.neyse bi gitar faslı başladı.adamlar ikiüç yıldır gitar çalıyolar.ben nası çalıyorum diye gitarı elime tutuşturdular.bikaç solo arpej karıştırıp bişiler çalmıştım.
            ee neolmuş diye sormak endoğal hakkınız. adamlar bana aynen şöyle dedi.sen ne acaip çalıyosun gitarın böylede çalındığını bilmiyorduk.
            hayretler içinde hemen kaçtım ordan...

İYİ bir gitarımın olmamasına üzülürdüm;HİÇ gitarı olmayan insanları görünceye kadar..

Yorum

akustik çalmak bi harika ya ben de geçen sene aldım bi tane "walden" bayaa iyi bir şey yazın yazlığa götürmüştüm.yazlııın orda bi nehir var nehir in yanında ağaçlar var fln.. akşam üstü hava hafiften kızarır bööle ben giderdim bi kaç arkadaşı daha toplayıp giderdim sırtımı ağaca yaslardım diğer arkadaşlar bağdaş kurup çalardı bi road trippin' girerdik orda offf manyak olurdu

Ben sağlıklı bir öğrenciyim
              Sizde benim vitaminlerimsiniz
              sarper

Yorum

arkadaşlar ben bu siteye yeni katıldım 6 yıldır akustik gitar çalıyorum beni de aranıza alırsanız sevinirim
                ayrıca bu ülkede gitarı sırtına takıp saatlerce hava atmak için gezen tiplerle hiç birşey olmaz bilmem yanlış düşünüyor muyum ?

Yorum

hoş geldin aramıza kabul etmek mi ne demek..
                  ewet hasklısın dediğim gibi onlar gibi olup bi gün boş adam olduğumu farkedeceğime sesssiz sessiz yükselirim dahsa iyi

bana akort aleti derler! aman akort kaçırmayın gererim!

Yorum

saol sende şu reklamı olan sola gitar metodu var mı varsa bana biraz bilgi verir misin almayı düşünüyorum ?

Yorum

ben vereyim. gerçekten çok faydalı bir kitap ve solo gitara ilk adım atacaklar için çok iyi bir kaynak ( daha ileridekiler için bile )
                      sana tavsiye kaçırma... Zaten Selçuk Abi de tavsiye ediyo ... ne bekliyorsun )

Karanlığın ortasındayken
                      İleride bir ışık görürsen
                      Ona yönelmeden önce düşün
                      YA O YENİ BİR KARANLIĞIN BAŞLANGICIYSA!!!

Yorum

be3nce de aldım ve de 2. için kolları sıvadım. almanı şiddetle öneriyorum

bana akort aleti derler! aman akort kaçırmayın gererim!

Yorum

dss_sinameki'nin konuyla ilgili ilk mesajına yönelik:

bende akustik var ama bu gitarımı almadan önce denediğim elektro-akustik gitarların tonu bendeki akustiğin tadını vermiyordu..
                          daha bir elektroya yakın tonu vardı..

bu yüzden böyle bir gitar daha çok akustik ağırlıklı şarkıların çalınacağı konserlerde farklı bir ton yaratmak için işe yarar diye düşünüyorum..

bir manyetiğin gitarın tonunu bu kadar değiştirmemesi lazım ama...***** işte..ya da benim denediğim elektro-akustik kalitesizdi..bu da bir ihtimal..

Yorum

eletroakustik (bende yedim a haltı ama benim amacım fx boxta oynamaktı gitarla fx boxta calmak caok acaip zaten gştarın kendi sesinden hoperlorlerden gelen sesi (işlenmiş sesi) duyamıyorumki!!? ha ama once kaydedşp sonra ustune calıp sanki iki gitar warmıl gibi yapıom super *****!

Yorum

bir arkadas solo gitar methodu kitabını sormus ben istanbuldan aldım cok güzl bir kitap içinden bir cd cıkıyor kitaptaki alıştırmaların bir hızlı bir yavass kayıtları vr cd de solo gitar için başlangıç ve iler düzzzey kullanıcılar için ideal olugunu düsünüyorum süpe egzersziler onemli püf noktalar var ama rica ediyorum kitabı alıp kopyalama ya da foto kopi cektirme yoluna gitmeyin yazın günah adam kendi capında bir seyler yapmaya calısmıs bence okta güzel olmus hepimiz muzikle ugrsıyoruz emege saygı lazım tavsie edeim mutlu va mavi kalın akadaslar

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X