arkadaşlar elektro akustik gitar almayı düşünüyorum. yamaha almaya karar verdim fakat apx serisinin 500-700-900 serilerinin farkı nedir bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca bu seriler iyi midir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yamaha elektro akustik
Collapse
X
-
oncelikle apx 500-700-900 arasindaki farklari anlatayim sana
apx500 on kapak ladin yan ve arkasi ayos tur. Sap ve klavye gul agacidir esik altindan manyetikli preamp devresi vardir.
apx700 on kapak ladin yan ve arkasi maun, sap ve klavye gul agacidir esik alti manyetik preamp devresi var ve her iki modelde preamp ustunde bass, middle, treble eq, mid frekans, phase ve tuner var.
apx900 on kapak ladin yan ve arkasi oregon (afrikada yetisen bir selvi turu) sap ve klavye gul agaci esik alti manyetik ve neck piezzo olmak uzere iki manyetikli preamp var.bu modelde de preamp ozellikleri diger ikisiyle ayni.
modellerin genel farklari boyle.
Diger arkadasinda sorununun aciklamasi soyle olabilir: tel degistirmesi sart ve sap ayari gerekiyor sanirim. Teller olmasi gereken seviyede degilse bu calimda rahatsizlik yaratir. Ben bu uc model apx ten de caliyorum klavyelerinin karaterleri ve klavyede kullanilan agaclar ayni oldugundan hic farklari yok. Bu gitarlari calmak gercekten ayri bir keyif veriyor. Sertligin aksine sanirim bu butcelerdeki gitar modellerinin arasinda calimi en rahat ve tonu en iyi gitarlar!!!
Düzenleyen - emindr on 16/02/2008 10:59:12
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum