Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ashton marka elektro akustik

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Ashton marka elektro akustik

Mrb arkadaşlar.. Ben elektro akustik gitar almayı düşünüyorum http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=406342&productid=mu sicyamaha558 bu verdiğim linkte ashton marka bir gitar var.. Kendi sitesinde bu gitarın fiyatı 468$ fakat verdiğim linkte 360YTL özelliklerine bakarak bu gitar hakkında görüşlerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler...

aynisindanbende almayi düsünüyorum fikirleriniz nedir ? gerci arkadasim ben bu gitari bizzat bi profesyonel calan arkadasla gitim inceledim gitarin sapi olsun gövesi olsun cok güzel sesleri desen cok güzel anfiye bagladik anfidende benden e arkadasdan 10 üzerindne 8-9 arasi aldi yani sunu apacik söyleyebilirimki wushburn Washburn DK 20 CET Pack Elektro Akustik Gitar Seti linkindek gtardan bin kat daha güzel akutik tonlari var ben burda 340 ytl ye buldum ve alacamda ama bi burdanda fikirleri olan varsa yazarsa sevinirim

Yorum

Mrb arkadaşlar.. Ben elektro akustik gitar almayı düşünüyorum http://www.hepsiburada.com/productde...musicyamaha558 bu verdiğim linkte ashton marka bir gitar var.. Kendi sitesinde bu gitarın fiyatı 468$ fakat verdiğim linkte 360YTL özelliklerine bakarak bu gitar hakkında görüşlerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler...
      Kendi sitelerindeki o 468$ fiyat Avustralya doları. Amerikan doları değil. Bilgi açısından söyledim.

Düzenleyen - Vess Telnise on 15/11/2007 16:57:17

Yorum

Avustralya dolara ytl ye eşit sayılır. Ayrıca bende ddüşünüyorum bu gitarı. Siz Aldıysanız görüşlerinizi belitrin gitar hakkında

Yorum

daha bir güzellik yapalım. en iyi fiyat ithalatçısında..

Yorum

arkadaşlar ashton ab2 bass gitar nsl sizce kullanan var mı ya da bilgisi olan..

Yorum

şimdi bnde bu markayı düşünüyorum. alayım mı almayayım mı? kullanan sdce bir kişi mi???

Yorum

kesinlik le alın bendede var ve mükemmel tek kelime ile tek geçerim

Yorum

fena dııl gibi gorunuor bass sesı sewenler için yani gür sesi sevenler ıcın guzel bı gıtar olabılır

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                  X