Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cort X Custom HT

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Konuyla çok alakalı olmasada (bir yere konu açtımda orda kimsenin dikkatini çekmiyor bende buraya taşıyayım dedim )

Gitar Askısı ve Askı kilidi

Planet Waves Gitarrengurt Planet Lock (Kilitli Askı) bunu alsam yanına yine düşmesin diye Jim Dunlop Straplok (askı kilidi) almak zorundamıyım.Yoksa kilitli askı yeter mi? Yani kilitli askıda askı kilidi denen şeyde bulunuyormu ve düşme olasılıkları ne kadar?

Bu gitar düşmesi başıma çok sık geliyorda bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.

Yorum

X Custom HT Hakkında...

Arkadaşlar merhaba, elektro gitar alacağım, ilk başlarda 400 lira civarında sabit köprülü olmasının da etkisiyle Cort x-5 düşünüyordum ancak 600 lira civarına X Custom HT'yi görünce bir anda afalladım, gitara yeni başlıyorum ancak az çok bilgim var, gitar hem Kore üretimi hem de üzerinde yaklaşık 400 lira değerinde olan 2 adet Seymour Duncan manyetik var, bu ürünün fiyatının böyle düşük olması beni şüpheye düşürdü, Mydukkan'dan alacağım yani görüp deneme şansım yok, bir sakatlık yoktur değil mi? Bir de üstündeki manyetikler daha çok ne tür müzik tarzına gider acaba? Teşekkürler.

Yorum

Gitara çok yeni başladığım için henüz tarzım var diyemem ancak hemen hemen bütün amatörler gibi "sert" müzik yapmak için yola çıkacağım, en azından ilk aşamada. Yanıtınız için teşekkürler, dediğim gibi manyetiklerin çok iyi olması, Kore üretimi gibi şeyler ve fiyatı 600 lira, fabrikasyon hatası genel bir hata yoktur umarım bu modele özgü, onun dışında başka ürünlerde de çıkabilir değil mi sonuçta? Kullanan pek yok galiba, adam akıllı yorum,inceleme göremedim ne yazık ki.

Yorum

arkadaşlar selam birkaç müzik markete de baktım ben internetten kimi modellerde kilitli tremolo var bu X custom da ama mydukkan daki sabit köprü farkını anlayamadım acaba bu sabit köprü diye mi ucuz ? kullanan var ise bilgilendirirse sevinirim...

Yorum

x6 gibi dandik bir gitarı xht karşılaştırmışsınızya helal olsun. Bu gitarı ben çok merak ediyorum neden ucuz oldunu 2-3 hafta önce bir müzik markete sordum cevap kore fabrikasını kapatılmasıymış ama ellerinde olmadı için bakamadım tonuna

Yorum

cann_er, X Custom'da tremolo var, X Custom HT ise sabit köprülü.

Yorum

Mydukkan'a beyazı da gelmiş, çok güzel gözüküyor. Muhtemelen onu alacağım.
                Son güncelleyen jamesmccoy; 18-11-2009, 10:09.

Yorum

Artık Endonezya üretimi olmuş X Custom HT.

Yorum

arkadaşlar bu gitarı deneyen var mı? beyazı harika görünüyor sade ve şık...

Yorum

benim kafamı karıştıran nokta;
                      cort un resmi sitesinde NECK: Maple 3pc, Modern "U" Shape yazarken mydukkanda NECK: Maple 3pc, Modern "C" Shape yazıyor. sen de "c" denemişsin... hangisi doğru?

Yorum

Arkadaşlar C sap, U sap ne demektir acaba? Yeni üretimlerin U sap olması daha mı iyi olmuştur?

Yorum

bu gitardan sağlam distortion tonları alınabilir mi? manyetikler daha çok hangi tarza uygun?

Yorum

Anladım, peki çalım kolaylığında ne kadar fark yaratır bu? Yani yeni başlayanlar için klavye hakimiyeti konusunda? Teşekkürler. Bir de Cort markasının X2 ve X6 ürünleri hangi tipe girer acaba?

Yorum

bu gitarın yanına 200 - 300 ytl arasında hangi amfiyi önerirsiniz ?
                              Son güncelleyen yutup123458; 11-01-2010, 20:16.

Yorum

@Big Rua
                                Sonuçta ibanez lafı ibanezin 1000tl altındaki gitarlar için geçerli değil.RG Prestij,MBM,MTM,PGM,Jemler ve JSlerin işçiliğini bunlarda görülmüyor.Ayrıca üstüne bir de Edge3 ve pek beğenilmeyen INFler konulunca alınası gitarlar olmuyor.Klavye rahatlığına da lafım yok.Ama Cort'un da odun gibi bir sap üretmiyor.Bundan dolayı BENCE RG3xx serisi gitarlar Cort'un X-TH,KX Custom,Evl X4 ve K4,Katana KX1Q,M600 ve X Custom HT önünde uygun değiller.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X