Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1000 - 2000 TL + Bütçe Aralığı İçin Gitar Önerileri

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Arkadaşlar Slipknot ile aynı tonu yakalayıp grubumla sevdiğimiz tonla metal müzik yapmak istiyoruz. Ben Ritim-Gitar olarak çalacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçemin son halide şu;

Gitar: 2,500

Amfi: 1,100

Manyetik ve pedal sorun olmaz her türlü elde ederim.

İlginize teşekkürler. Önerilerinizi bekliyorum.

Yorum

Bir kere o fiyata çok daha iyi aletler almak mümkün. Soruyorum size acaba steve vai signature ibanez jeminiyi denediniz mi? Marshall mg30 da tarzına hiç uymuyor arkadaşın ve amfi için 1100 lira bütçesi olan hiçkimse marshall mg30dfx almaz bence. Lütfen bildiğimiz şeyler hakkında yorum yapalım.

Yorum

Yardım

Tekrar belirtmekte fayda var. Slipknot tonunu yakalamak istiyorum. Grubumda Ritim-Gitar olarak çalacağım. Stüdyo , atolye gibi yerlerde sıkça çalışıcaz. İleride konserde verebiliriz.

Bütçem;

Yorum

ЄLìzєL_III isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Tekrar belirtmekte fayda var. Slipknot tonunu yakalamak istiyorum. Grubumda Ritim-Gitar olarak çalacağım. Stüdyo , atolye gibi yerlerde sıkça çalışıcaz. İleride konserde verebiliriz.

Bütçem;

ve sonrasında

bu iki videoyu izlemen fikir edinmene yardımcı olacaktır.

Yorum

Video'yu baştan senin izlemeni öneriyorum. Videodaki çoğu ekipman benim kriterlerim dışında, yani ayırdığım para miktarından fazla. Lütfen bana yardım edebilecek birisi yorum yazsın. Rica ediyorum.

Yorum

Slipknot tarzı tonlar istiyorsan bir Ibanez MTM1 neden düşünmüyorsun?Sonuçta onların gitaristi kullanılıyor,kesin olarak o tonun alınabileceğini biliyoruz bu gitardan

Yorum

Benim de sana anlatmaya çalıştığım bu zaten elizel... O tonu yakalamak için adamlar milyarlarını harcıyor, ekipmanlarını iki kişi zor taşıyor...

1 gitar ve bir amfi ile bu iş bitseydi ses teknisyenleri işsiz kalırdı

düşük akordlarda oldukça tok tonlar verebilecek gitarlara yönelmeni tavsiye edebilirim ama.
                Hatta bu tavsiyeyi şu gitarla desteklerim;

Schecter Hellraiser C-1 BCH - Black Cherry Elektro Gitar

bu gitarı şu alete bağla;

o aleti de şu amfiye iliştir;

gitar: 1500 TL
                pedal: 260 TL
                amfi : 1600 TL
                Toplam = 3360 liraya aşırı güzel tonlar alabilirsin...

hatta add+ ya da ms marka boosterlar ile bu metal pedalını desteklersen stadyumda bile konser verebilirsin

Yorum

Arkadaşlar benim amacım en yakın tonları alabilmek, Bu arada Mick Thompson önerisi yapmayın Ritim-Gitarım Mick Solo-Gitar. Önerilerinizi bekliyorum.

Yorum

Tarz açısından iyi bir öneri seti olur mu bilmiyorum ancak

Amfi;
                    Line 6 Flextone III Elektro Gitar Amfisi

Gitar;

Amfiyi denedim,gördüm;gayet güzel tonları olan bir amfi.Gitarın ise birkaç alt modelini denedim.Ancak kağıt üzerindeki özelliklerine ve düşük modellerinin rahatlığını düşünerek önerdim.Gayet iyi bir gitardır."o solo gitarist ben ritm gitaristim o gitar bana olmaz" falan filan boştur.Bir gitarın tonu iyiyse o gitarı solo gitaristin veya ritm gitaristin kullanması hiçbirşeyi değiştirmez...

Yorum

bence sana Jackson DK2T Dinky gider. 1500 gibi bir fiyata bulabilirsin. Tonları gayet güzel ama yinede bi denemeden alayım deme

Yorum

bence burda önemli olan tarz. Eğer bu tarz bir bütçe benim olsaydı amerikan fender alırdım büyük ihtimalle. Gibsona para yetiremeyeceğim içinde Epiphone Ultra II alabilirdim ki zaten alacağım Bu paraya türkiyede amerikan fender bulmak zor tabi zaten bende yurt dışından bahsettiğimi belirtmek isterim

Yorum

Jackson DK2- DK2M- RR3

Arkadaşlar gitarımı değiştirmeyi düşünüyorum ve başlıktaki 3 model arasında kaldım. Şimdi DK2M sabit köprülü ancak diğer 2 model floyrose sistemli. İnternette aramama rağmen hala şu Floyrose'un faydasını anlayamadım. Faydası sadece tremolo kolu mu? Genelde metal çalıyorum ama diğer müzik türlerinde de sırıtmayan bir gitar arıyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Mesajınız uygun başlığa kaydırılmıştır.
                          Son güncelleyen yutup123458; 25-01-2010, 22:25.

Yorum

Jackson RR5FR Rhoads

Arkadaşlar Jackson RR5FR Rhoads almayı düşünüyorum.

Özellikleri :

Body: Kızılağaç
                            Neck: Akçaağaç
                            Finderboard: Gülağacı
                            Manyetikler: Seymour Duncan JB - Seymour Duncan Jazz
                            Bridge: Floyd Rose® FRT-O2000

Çaldığım müzik türleri: Grunge,Alternative,Rock,Metal

Bu gitar bu müzik türlerinde nasıl olur?

Yorum

arkadaşlar ben de elektrogitar almayı düşünüyorum. bütçemi 1200 e kadar zorlayabilirim ( sadece gitar ). daha çok kurban, ogün sanlısoy, duman, malt, arada sırada metallica gibi müzikler çalacağım.. bana da gitar önerilerinde bulunabilirmisiniz?

Yorum

Selam ustalar. Gibson Les Paul Supreme Replica nasıl bir gitardir. Bilgilendirebilirmisiniz beni. 850tl ye buldum ama replica yazması çok onemli mı bilgilendirirseniz sevinirim tesekkurler

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X