EMU 1212m PCI Ses Kartı
EMU’nun tüm “m” serisi ses kartlarında olduğu gibi, 1212m’de de Digidesign’ın ProTools sistemlerindeki 24Bit-192kHz AD çeviriciler kullanılmaktadır.
24Bit-192kHz ve 8 kanal Digidesign...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arama Sonucu
Collapse
0,0033 saniyede 7 sonuç bulundu.
Anahtar Kelimeler
Üyeler
Etiket
-
Presonus AudioBox Ses Kartı
Presonus AudioBox Ses Kartı
Arkadaşlar nette dolaşırken güzel bir site buldum ve çok da üzerinde durulmayan daha doğrusu bilgi sahibi olunamayan ses kartları hakkında ve ses sistemleri hakkında bilgiler buldum ve sizinle paylaşmak...
-
M Audio Fasttrack USB yerine Boss ME-25 alsam?
Arkadaşlar merhaba.
Kayıt amaçlı ses kartı almayı düşünüyordum. Gitarı ses kartına bağlayıp amplitube ve guitar rig gibi programlarla kayıt yapacaktım. Fakat kafama bir şey takıldı. USB ile bilgisayara bağlanabilen prosesörleri,...
-
Fast Track USB II vs. Mobile Pre II
Merhaba,
Temel olarak bir elektro gitar ile kayıt yapacağım. Ancak sonraki dönemlerde, bir bas gitar ve bir klavye bağlamayı da istiyorum. Fast Track USB II kullanırsam, elektro gitar ile bas gitarı tek tek bağlayarak kayıt alabilirim....Son güncelleyen foxybull; 21-07-2011, 11:48.
-
Creative ses kartı
arkadaşlar vatan bilgisayarda bi tane usb ses kartı gördüm.Linki aşağıya yazıyorum. Bi şey merak ediyorum acaba bunu alsam ufak çaplı demo kayıtlar için gitar kaydı yaparken seste geçikme falan olur mu?? bu aleti kayıt için kullanabilir miyim ???...