Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arama Sonucu
Collapse
0,0031 saniyede 32 sonuç bulundu.
Anahtar Kelimeler
Üyeler
Etiket
-
Ibanez RG-350dx mi LTD MH-50 mi?
Arkadaşlar ben rg350dx almaya karar verdim fakat mh-50 içinde olumlu yorumlar var. Sizce hangisini almalıyım?Nedeniyle belirtirmisiniz.
-
Izmir'den Satilik BOSS ML-2 Metal Core(Pazarlikli)
Izmir Bostanli'da oturuyorum. Processor aldigim icin Metal Core'umu satiyorum.1 ay kullandim ya da kullanamdim. Ev disinda kullanilmadi. Zaten kutu icerigi tamamen ayni hatta aletin jelatini,seffaf torbasi bile duruyor.
Fiyati:170 TL'dir. Yuzyuze...
-
cry baby 535Q mu? yoksa cry baby kh-95 mi?
arkadaşlar wah pedal alacağım fakat KH-95 ile 535Q arasında kaldım.trash metal ve blues çalıyorum.her ikisi içinde uygun olabilecek karakterde bi wah olsun istiyorum.sizce hangisi buna daha uygun?
-
Kendi pedal boardınızı yapın 2
Arkadaşlar yeni bir pedal board porjesi ile merhaba
Bir müddet önce yapmış olduğum ama ancak döküman haline getirebildiğim projemi paylaşmak istedim sizinle.
Öncelikle yaptığım projenin planını koyayım.Bu plan my...Son güncelleyen Şükrü Ersal; 29-01-2011, 17:15.
-
İstanbul'da Behringer Ürünleri Satan Dükkan?
Behringer V-TONE GUITAR GDI21 ürününde yorumlar ve videolar üzerine karar kıldım. Fakat mydukkan'da temin edilemiyor ifadesi var. Bu ürünü nereden bulabilirim?Son güncelleyen sayko-x; 02-02-2011, 17:24.
-
Boss ds2 ve mt2
Belki daha önce açılmıştır benzer bir konu ama bakmayı pek vaktim yok. şu iki pedal arasında kaldım. daha çok şebnem, mor ve ötesi, manga tarzı çalıyorum. yumuşak soundlar için boss sd1 overdrive pedal olacak. onun yanında hangi distortion...
-
kadir korkmaz tüm demolar
Arkadaşlar kayıtlarımı tek bir linkte topladım umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum
http://www.herkesdinlesin.com/6.element...
- beğen 1
-
Distortion Pedalda Dip Gürültüsü
Arkadaşlar elimde Behringer OD100 modeli distortion-overdrive pedalı ve digitech rp80 prosesör var. Sadece pedalla kullanınca bir cızırtı oluşuyor. Prosesörün noise gate özelliği biraz faydalı ama yine de sorum şu: bu iki sistemi satarak...
-
Fender Clean ton...?
Arkadaşlar ben çok sağlam clean tonlar istiyorum. Yani fazla elektronik efekt bulundurmayan, fender telecaster kasa gitarların tonunu verebilecek en fazla 550ytl' lik prosesör var mıdır? Sahne için çok pratik ve uygun olmalı...
-
Elimdeki bütçeyle Pedal mı Prosörmü fikirlerinizi bekliyorum
Elimde 800-900 TL ye yakın bütçe var ve Analog setup mı toplasam yoksa Prosesör mü alsam karar veremedim... Genelde alternatif müzik yapıyorum... Pedal setup ı hakkında bi bilgim yok 700-900 TL arası güzel bi analog kombinasyonu olan yazarsa...Son güncelleyen hotamis; 30-04-2010, 13:51.
-
Bütçeye uygun Overdrive/Distortion
Merhaba,
Önümüzdeki günlerde bir overdrive ya da distortion pedalı almayı planlıyorum.
Daha çok Led Zeppelin vs. tarzı solo gitar çaldığımı söyleyebilirim. Elimde bir Ibanez Weeping Demon wah pedalı var,...Son güncelleyen tturan; 05-04-2010, 22:21.
-
X6 icin Pedal secimi blues tarzı için
Merhaba;
Amatör olarak gitar ile ugrasiyorum. Heavy metal veya Trash tarzını calmayı SEVMIYORUM. Daha cok blues , Rock tarzi lick veya sololar hosuma gidiyor. Evde 10W Ashton amfim var. (Simdilik benim icin yeterli)
...
-
Pedal Devresi Yapmak !
Birçok kişinin istediği ve " Hiçbir bilgiye sahip olmadan yapabilir miyim ? " dediği pedal devrelerinin kısmen yüzeysel oalrak nasıl yapıldığını açıklamak gereği duydum .
Öncelikle www.tonepad.com sayfasından , FX PROJECT den...
-
Boss GEB-7
arkadaşlar bu pedal hakkında bir fikir sahibi olan var mı bu pedalı almayı düşünüyorum Bass için analog pedal olarak fiyat olarak altında **** denginde ama daha iyi bir tavsiyeniz var mıdır ??
Şimdiden teşekkürler.
Müzikle...