Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arama Sonucu
Collapse
0,0033 saniyede 54 sonuç bulundu.
Anahtar Kelimeler
Üyeler
Etiket
-
Ankarada 14-17 yaş arası grup kuruyorum
keçiören taraflarında oturuyorum ama her tarafa gelebilirim.Metal-rock ağırlıklı gir grup kurmak istiyorum.Kendim solo gitaristim.ilgilenenler varsa bu siteden mesaj atabilir
-
Blöf - Konya Alternatif Rock ve Beste Grubu...
Üyeler
Fatih KARABULUT [Gitar / Back Vokal]
Alper Anıl Ezer [Vokal / Bass Gitar]
Mehmet Doğuş DÖNMEZ [Solo Gitar]
Burak YALÇIN [Davul]
Alternatif & Rock cover ve beste grubudur.
2008 yılında...Son güncelleyen Womper; 07-03-2013, 00:08.
-
Eğlencelik Ufak Bir Kayıt; Ezoluk Sanatı
Merhaba arkadaşlar, bir dostumla yaptığımız tarzımız dışı ve eğlencelik, deneysel bir çalışmayı sizinle paylaşmak istedim, umarım beğenirsiniz.
http://snd.sc/YfXiCn
Zaman ayırmanız ve dinlemeniz dileğiyle, şimdiden teşekkürler.
...
-
Hard Rock Arena (Radyo Yayını)
--Hard Rock Arena (Radyo Box 92,5)--
Bu hafta 80'lere gidiyoruz.. Dönemin Rock, New Wave ve Pop çizgisindeki parçalardan oluşan güzel bir playlist sizleri bekliyor.. Dinleyiniz efendim
(Hard Rock Arena, salı günleri 22-24...Son güncelleyen Akrep; 19-02-2013, 11:11.
-
GİRDAP - İstanbul !
Kimdir Girdap ? Punk ve Alternatif müzik tarzlarını birleştirip, özümseyip harmanlayan, 4 kişilik dinamik çocuklardan oluşan bir gruptur.
Kendi içlerinde iyi anlaşırlar, severler birbirlerini. Konu seyirci olunca onları ayrı bi severler,...
-
SYK Project
Arkadaşlar herkese slm,
Bazı arkadaşların "yoğun" talebi üzerine kayıtlarımı youtube'a aktardım...
Dinlemek isteyenler için;
http://www.youtube.com/watch?v=8bTiEchbJ7w...
-
Klasik Rock için Distortion önerisi
Strat kasa gitarım var klasik rock için hangi marka model distortion önerirsiniz?
-
KADIKÖY/ Studyo SOUNDROCK Fırsatları
w
Kadıköy Caferağa da bulunan Prova&Kayıt Studyosu Soundrock 22 m2 lik Geniş ve Ferah Prova odası ile siz müzikseverleri provaya bekliyor..
Son derece Kaliteli ekipmanları ile siz müzikseverleri memnun etmek için...Son güncelleyen RiTmİsT; 16-12-2012, 13:03.
-
İzmir Bas Gitarist Aranıyor
Yeni kurulan grubumuza basçı aranmaktadır. Şu anda grupta ben ritm vokal, gitar, bateri ve saksafon bulunmaktadır. Rock ve türevleri yapılacaktır. Fakat repertuvar basçı bulunduktan sonra hepimizin kararıyla belirlenecektir. Sadece müzik...
-
Kırkaltı
Kırkaltı yeni bir grup sayılır birkaç ay önce ilk albümlerini çıkardılar. Ben de drum&bass sayesinde gördüm eski sayıda albüm ekstra olarak vardı. Neyse ilk dinlediğimde fazla ağır buldum fakat daha sonra kulağa güzel gelmeye...
-
Altuğ Akınsel - Söz Konusu
http://www.youtube.com/watch?v=Ei2PBYEApG0
Ekim ayında "Öncü Müzik" etiketiyle söz ve müziği kendisine ait 10 şarkının yer aldığı "Değişmişiz" adlı albümünü çıkaracak olan Altuğ akınsel, albüm...
-
Altuğ Akınsel - Söz Konusu
Ekim ayında "Öncü Müzik" etiketiyle söz ve müziği kendisine ait 10 şarkının yer aldığı "Değişmişiz" adlı albümünü çıkaracak olan Altuğ akınsel, albüm öncesi "Söz Konusu" adlı şarkısının klibini...Son güncelleyen syntax; 27-04-2024, 17:20.
-
mfa: Canım Seninle Olmak İstiyor (ÖRÜMCEK)
Örümcek, Armoni Müzik etiketiyle Ağustos ayında çıkan albümleri "Benimle Olm.a."nın ilk klibini "Canım Seninle Olmak İstiyor" adlı parçalarına çekti.
Grubun 1986 tarihli ilk albümleri "Yaşamak Seninle...
-
Asla Bıkmayacağınız Grubu ?
slm beyler. elbette birçok grup var.bunların içinde de çok iyileri var ama ne kadar iyi olurlarsa olsun bi zaman sonra insan sıkılıyor.Ama içlerinden birisi çıkıyor ,işte o grubun şarkılarını defalarca dinlemenize rağmen kolay kolay...Son güncelleyen buroodriver; 11-09-2011, 23:25.