Selamlar arkadaşlar
Perşembe günü elime ulaşan, toplam 8-10 saat kurcalama fırsatı bulduğum me25 modelini detaylı bir şekilde inceleyelim istedim.440 tl gibi cüzzi bir fiyata satılan bu prosesörün neleri yapıp neleri yapamadığını...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arama Sonucu
Collapse
0,0030 saniyede 27 sonuç bulundu.
Anahtar Kelimeler
Üyeler
Etiket
-
BOSS ME 25 Detaylı İNCELEME.
-
Izmir'den Satilik BOSS ML-2 Metal Core(Pazarlikli)
Izmir Bostanli'da oturuyorum. Processor aldigim icin Metal Core'umu satiyorum.1 ay kullandim ya da kullanamdim. Ev disinda kullanilmadi. Zaten kutu icerigi tamamen ayni hatta aletin jelatini,seffaf torbasi bile duruyor.
Fiyati:170 TL'dir. Yuzyuze...
-
Kendi pedal boardınızı yapın 2
Arkadaşlar yeni bir pedal board porjesi ile merhaba
Bir müddet önce yapmış olduğum ama ancak döküman haline getirebildiğim projemi paylaşmak istedim sizinle.
Öncelikle yaptığım projenin planını koyayım.Bu plan my...Son güncelleyen Şükrü Ersal; 29-01-2011, 17:15.
-
Boss ds2 ve mt2
Belki daha önce açılmıştır benzer bir konu ama bakmayı pek vaktim yok. şu iki pedal arasında kaldım. daha çok şebnem, mor ve ötesi, manga tarzı çalıyorum. yumuşak soundlar için boss sd1 overdrive pedal olacak. onun yanında hangi distortion...
-
Boss od-3 Over Drive Pedalı
Herkese selamlar,başlıkta da belirttiğim gibi boss 0d-3 sizce nasıl bir pedal? Alternative,classic rock,blues tonlarında müzik yapıyorum,temiz distortion ve over drive tonları istiyorum,internette genelde olumlu yorum almış. birde sizlere sormak...
-
Boss od-3 Over Drive Pedalı Sizce Nasıl?
Herkese selamlar,başlıkta da belirttiğim gibi boss 0d-3 sizce nasıl bir pedal? Alternative,classic rock,blues tonlarında müzik yapıyorum,temiz distortion ve over drive tonları istiyorum,internette genelde olumlu yorum almış. birde sizlere sormak...
-
Marshall Mg15R ' e pedal olarak hangisi daha uygun
Marshall Mg15R amfi almak istiyorum .
Yanınada pedal olarak Boss ds-1 veya sd-1 düşünüyorum.
Hard Rock tonlarını ve daha tiz tonlardan sa dolgun yumuşak drive ları seviyorum hangisi ni alamlıyım veya baska önerebileceginiz...
-
boss? vox? line6? digitech:s
degerli forum sakinleri
simdi amerikadayim da bi prosesor almayi dusunuyorum
100-200 dolar arasi bir butcem var bunun icin.buldugum prosesorler turkiyede 350-600 liralik prosesorler mydukkandan aldigim fiyatlarla beraber linkleri veriyorum;...
-
Buferos- Videolar
arkadaşlar merhaba.
yeni şarkımı tamamladık. adı "bu adam her şeyin farkında". vokalde bu sefer arkadaşım enes var. klibi şu linklerden izleyebilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=68nYDsugcW0
...
-
Hangi Prosesörü Almalıyım?(Vox , Boss , Line 6)
Merhaba arkadaşlar Boss GT-10 almaya kesin karar vermeme rağmen bazı arkadaşların distortionları yetersiz ve yapay demeleri üzerine tekrar düşündüm ve aklımda şu seçenekler var:
-Boss GT-10
-Line 6 POD XT Live
...Son güncelleyen xFRaTx; 13-12-2008, 15:53.