Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arama Sonucu
Collapse
0,0030 saniyede 23 sonuç bulundu.
Anahtar Kelimeler
Üyeler
Etiket
-
marshall MG30DFX mı ROLAND CUBE-20X mı ?
marshall MG30DFX mı ROLAND CUBE-20X mı alsam karak veremiyorum yaptığım müzik türü metal jazz blues diye tek bi kategoriye alamam hepsini yapıyorum hem distorsn temiz sesler hemde cleandan güzel sesler elde etmek istiyorum hangisi daha iyi...
-
Marshall M G10CD
Gitara yaklaşık 5 ay önce başladım ve Cort X-1'im var Marshall MG10CD almayı düşünüyorumda efektleri nasıl başlangıç için idare edermi ? kararsız kaldım :S
-
Marshall - Ibanez - Laney amfi önerisi
merhaba arkadaşlar,
bu ay sonu amfi almayı düşünüyorum ama amfi konusunda yeterli bilgiye sahip değilim. alacağım amfiyi evde kullanmayı düşünüyorum. barlarda kullanabileceğim yeterlilikte de olsa hayır demem tabii
amfi tavsiyesi...
Son güncelleyen palpitation; 22-10-2009, 12:24.
-
İbanez Grg170dx + AMP
Merhaba arkadaşlar.Ben forumda yeniyim , ayrıca gitara da yeni başlıyorum.Biraz araştırma yaptım ve yeni başlayanlar için İbanez grg170dx in çok uygun olduğunu gördüm.Gerek markanın ibanez olması gerek yeni başlamam dolayısıyla bu...Son güncelleyen shaman_ibz; 21-09-2009, 13:15.
-
Nasıl bir jak önerirsiniz??
Arkadaşlar Ibanez GRG170DX ve Marshall MG10CD amfiye nasıl bir jak önerirsiniz?? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
-
Randall Amfi Kullananlar
herkese iyi günler Forumda baktımda Randall Amfiler hakkında pek bi bilgiye sahip değiliz Randall amfi kullanıcıları bu başlık altında toplanırsa amfiler hakkında bilgimiz olur diye düşünüyorum .. Randall amfi almak isteyen çoğu kişi...Son güncelleyen bodominheaven; 24-04-2009, 09:05.