Minör gamların diatonik akorlarının karakterleri konusunda kafam karıştı biraz biri aydınlatabilir mi?
hocam sub d. karakterli akorlara II IV VIb VIIb yazmış ancak örnekte laminör için melodik minörden IVm remajörü de subdominantlara...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arama Sonucu
Collapse
0,0806 saniyede 322 sonuç bulundu.
Anahtar Kelimeler
Üyeler
Etiket
-
Tremolo kolu hakkında
Merhaba arkadaşlar. Washburn Wm10v gitarım var. Tremolo kolum kayboldu. Hangi kol uygun olur bilemediğim için size danışıyım dedim.
Cort TA2 Tremolo Kolu (Push-In),
Guitar Tech GT846 Tremolo Kolu ve
Guitar Tech GT847 Gold Tremolo...
-
DigiTech RP 355 reset atma
1.RP 355 açılırken, ‘STORE’ tuşuna basılı tutun.
2.Ekranda ‘FACRST’ gösterildiğinde, ‘STORE’ tuşunu bırakın. ‘STORE’ tuşu yanıp sönmeye başlayacak.
3.Yanıp sönen ‘STORE’ tuşuna 3 saniye kadar basılı...
-
Washburna gibson manyetiği?
Washburn Wm10v gitarım var manyetiklerini beğenmiyorum. Klavyesi fln rahat. Uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum. Ama gibson tonlarının hastasıyım. Sizce bu gitara Gibson t400 ve t498 takılır mı? Yani sorun olur mu bakımından soruyorum...
-
Boss me 70 yardım
Arkadaşlar yeni aldığım boss me 70 imle ilgili birkaç sorum olacak:
1- Looper özelliğini kullanırken bir kayıt yaptıktan sonra hiç durmadan tekrarlayarak devam etmesini nasıl sağlarız alet çaldığımız kısmı tekrar çalıyor...
-
davul ön planlı şarkılar hangileridir?
merhaba arkadaşlar,
bi arkadaşım davula başlamak istiyor.Bende ona yardım etmek için içinde güzel davul soloları veya sesleri olan parçalar dinletmek istiyorum.sizin aklınıza gelen böyle şarkılar vardır diye tahmin ediyorum.Bunları...
-
Elektro Gitar Kursu
Evet arkadaşlar ben bu konuyu bilgi amaçlı açıyorum .Evet konumuz elektro gitar kursu.Şimdi sorum şu elektro gitar kursa gidilip mi öğrenilir ? yoksa nasıl öğrenilir ?
-
Gibson Teller
Mağazada Epiphone Custom Les Paul EMG gitarıma Gibson telleri taktılar. Gibson'un orjinal telleri, hatta tellerin kapağının üzerinde benim gitarın resmi var. Ama tonu beni tatmin etmedi. Bilen birisi var mı bu telleri? Bir de zamanla mı oturur...
-
Bir bakar mısınız ?
evet ben burda yeni üyeyim.şu anda 13 yaşındayım ve 1 aydır klasik gitar çalıyorum.fakat gönlüm elektro gitardan yana.sizlere bir sorum olacak.Ben şimdi klasik gitarı bırakıp elektro gitaramı geçeyim yoksa ne zaman elektro gitar çalmaya başlayayım ?
-
Kendimi geliştirebileceğim şarkı önerisi...
İyi günler arkadaşlar...Davulda bayağı yol katettim...Artık şarkıların çoğunu rahatlıkla çalabiliyorum...
Bu yüzden kendimi geliştirmek için zor şarkılar arıyorum..
Zor şarkılar önerebilir misiniz bana...Tür farketmez......
-
Klasik gitar solo, parmak
Arkadaşlar ben klasik gitarda solo atarken elimi pena tutar gibi tutuyorum ve işaret parmağımın tırnağını pena kullanır gibi kullanıyorum, seste herhangi bir sıkıntı yok penanın verdiği gibi patlak ses vermiyor normal 2 parmak çalar...
-
switch seçimi
Arkadaşlar gitarımda 3 manyetik var. 2 hambucker, 1 single. mesela ''Solo çalarken bu switch kullanılır'',**** ''ritim atarken bu switch kullanılır.'' Böyle bir şey varmıdır. varsa da hangisinde hangisi kullanılır? şimdiden teşekkürler
-
Davula Başlıyacağım Tereddüt Ediyorum
Selam arkadaşlar ben 17 yaşındayım yaklaşık 4 yıldır gitar çalıyorum grubum falan var müziği profesyonel anlamda düşünüyorum.Gitarda ritim atmayı çok seviyorum ve hani elektro gitarla ritim bir yerden sonra bayıyor solo çalıyorum...