Gitar oldukça temizdir vuruğu çiziği yok.Üzerinde amerikan manyetik takılıdır bass gitara geçiceğimden satıyorum.Orjinal gigbag ile vericem.Bass gitar takas tekliflerine açığım fiyat 1400
tel:5067791631
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arama Sonucu
Collapse
0,0041 saniyede 188 sonuç bulundu.
Anahtar Kelimeler
Üyeler
Etiket
-
FENDER STRATOCASTER MEXICO 60.YIL ÖZEL ÜRETİM Bass gitar takas
4 FotoğrafSon güncelleyen penaman; 12-08-2016, 02:00.
-
Satılık Gibson Sg Raw Power ve analog pedallar
2011 yılında sıfır olarak aldığım Gibson Sg raw power'ımı ve 3 adet analog pedalımı başka bir ekipman kurmak için satıyorum. Gitar 2009 yapımıdır ve çalınmadan dolayı aşınmalar fotoğraflarda belirtilmiştir.Hiç bir aksamı değişmemiştir....4 FotoğrafSon güncelleyen mert_gs; 09-01-2016, 10:29.
-
Çeşitli Pedallar Ve Pedal Board. Boss, Jim Dunlop, Seymour Duncan
Merhaba,
Pedallarımı ve pedalboard'umu satıyorum. Pedallar ayrı ayrı da satılıktır.
Aşağıda her bir pedal için istediğim fiyatı yazdım. Genel olarak sıfır...Son güncelleyen cruiser_rider; 08-12-2015, 11:03.
-
Solak Fender Standart Stratocaster - Maple Klavye Sunburst
Yaklaşık 1,5 sene önce Senkop Müzikten aldığım gitarım satılıktır, ayrıntılar linkte mevcuttur.
http://tinyurl.com/plns5jw...
-
Squier Vintage Modified Stratocaster HSS + Roland CUBE20GX +Rocksmith Real Tone Cable
Resimler aşağıdaki linktedir.
https://mega.nz/#F!6McSwAAY!ZN2UxpuvbTuVAjPc0avuMQ
Vakit ayıramadığım gitarımı ve ekipmanlarımı nakit ihtiyacından satıyorum. Gitar istediğim çoğu tonda çalabileceğim, strat görünümlü...Son güncelleyen tugay1290; 20-11-2015, 21:01.
-
Ekipman Değişikliği Nedeni İle Satılık Cihazlar
Merhaba Arkadaşlar,
Geçen ay aldığım T.C.Helicon Voicelive 3 Extreme prosesörü nedeniyle ihtiyacım kalmayan aşağıdaki ürünler satılıktır. Sahibinden üzerinde GET ilanları açılmıştır. Aşağıda belirtilen fiyatlar...5 FotoğrafSon güncelleyen moriyondo; 09-10-2015, 09:34.
-
İbanez RGT6EXFX
Arkadaşlar gitar çok güzel bir gitardır. Türk sitelerinde gövde ağacı ıhlamur yazıyor fakat benim gitarım 2010 üretimidir ve gövde ağacı maundur. Zaten gitardaki muhteşem sustain ve ağırlıkdan bunu anlayabilirsiniz. Sıfırından kesinlikle farkı y...
-
EMU 1212m Ses Kartı (İzmir)
Ses kartının kutusu, evrakları ve cd leri mevcuttur. cd lerin içindeki yazılımların keyleri mevcuttur. (sonar hariç). Cd lerin içinde Cubase LE programı vardır. Kaliteli bir karttır. Giriş ve çıkışları balanslıdır. Pek çok usb birimli...
-
Tonebone Hot British(izmir)
tonebone hot british pedalımı satmaya karar verdim artık bu tarz müzik yapmadığım için. çok temiz pedaldır
mydukkan ilanı:Radial Engineering Tonebone Hot British Distortion Pedalı
youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Iflsc4uMGww
...1 Fotoğraf
-
İbanez aes-20 bk 775 tl
LİSEDE ALDIĞIM GİTARI ÜNİVERSİTEYİ YATILI OKUDUĞUM İÇİN OKULA GÖTÜRMEDİM VE ÜNİVERSİTE BOYUNCA KILIFINDA EVDE SAKLADIM..TÜM ELEKTRONİK AKSAMI SAPASAĞLAM VE MÜKEMMEL BİR ELEKTRO AKUSTİK GİTAR..TELLERİNİ YENİ DEĞİŞTİRDİM...Son güncelleyen ultrasnowdrop; 09-09-2015, 22:38.
-
İbanez Rg 350-dx elektro-850 tl
LİSEDE ALDIĞIM ELEKTRO GİTARI ÜNİVERSİTEYİ YATILI OKUDUĞUM İÇİN EVDE KILIFINDA SAKLADIM VE NEREDEYSE HİÇ KULLANMADIM. SIFIR FİYATI mydukkan.com'DA 1721 TL DİR.ÜZERİNDE TEK BİR ÇİZİK DAHİ YOK SIFIRINDAN HİÇ BİR FARK BULAMAZSINIZ..YANINDA 35...Son güncelleyen ultrasnowdrop; 09-09-2015, 22:36.
-
Cordoba c5ce elektro akustik
Cordoba c5ce elektro akustik piyasada 900 tl civarı, tarzım olmadığı için satmak istiyorum, nerdeyse hiç kullanmadım, akustik gitar ile takas olabilir. Fiyat: 740 tl. Adres zonguldak. Eylül 20den sonra istanbula geçeceğim ordan da verebilirim....
-
Ankara: Takamine EG-220C Elektro Akustik Gitar
Merhaba arkadaşlar. Gitarın ikinci sahibiyim. İlk sahibinden çok temiz bir şekilde aldım. Aldıktan sonra sadece evde kullandım. Gitar genellikle kılıfında öylece yattı. 8 aydır bende duruyor. Hiçbir kozmetik ve elektronik sorunu yoktur....10 FotoğrafSon güncelleyen -Oğuz-; 12-01-2016, 13:09.
-
Fender Yngwie Malmsteen Stratocaster
Fiyat : 4800 TL
Gitarim 2007 USA yapımıdır. Kondüsyonu sıfırdır. Case inden cikarmadim. Dokumanlar, gitar, tremolo kolu, aski, hardcase ve softcase ile verilecektir. Istanbul ici elden teslim edilecektir.
Ust seviye Elektro Akustik Gitarlarla...1 Fotoğraf
- beğen 1
-
TC HELİCON VOİCELİVE PLAY GTX gitar+vokal prosessör 900tl
Sadece 2 kere deneme amaçlı kullanılmıştır. Herhangi bir kusuru yoktur. Sıfırdan farksızdır.Profesyonel mikrofon hediyemdir. GSM:0544 471 96 51...
Son güncelleyen serdar01; 28-04-2015, 02:28.