Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arama Sonucu
Collapse
0,0889 saniyede 227 sonuç bulundu.
Anahtar Kelimeler
Üyeler
Etiket
-
Vox VFS5 footswitch yaptırılabilir mi?
Merhaba arkadaşlar. amfime uygun footswitch'i gereksiz pahalı buldum. dolaşırken bu linkte ihtiyacım olan Vox VFS5 footswitch'in devre şemasını buldum. http://www.whitelamp.com/public/vox_vfs5.html
aklıma bir fikir geldi. Ankara'da Konya...
-
Floyd Rose Saddle Diziliş Sırası
Floyd Rose Saddle ları çıkardığımızda altında 1-2-3 diye numaralanmış olarak gözüküyor fakat bunun sırası nedir nasıl dizilmeliSon güncelleyen bodominheaven; 09-04-2012, 13:20.
-
Ses Sönümlenmesi
re (3.) telimin 9. perdesinde ses sönümleniyor. Sap ayarı, fretlerin tesviyesi gibi şeyler yapıldı fakat durum değişmedi. Acaba ağaçta lokal bir sorun mu vardır? Bilginiz veya bir yorumunuz varsa lütfen paylaşın
-
Erdem Koca Guitars
Merhaba arkadaşlar. Adım Erdem Koca. Özellikle elektro ve bas gitar üzerine yoğunlaşan bir yapımcıyım. Atölyem Kadıköy Hasanpaşa'da. Gitar dergisinde de yazarlık yapıyorum.
Bu başlığı açarak yaptığım gitarları ve...Son güncelleyen yutup123458; 04-02-2013, 16:16.
-
Sap ağacı
Merhaba arkadaşlar geçen gün gitar bakarken kafama bir soru takıldı:
Bir elektro gitarda sap ağacı neleri değiştirir, çok kullanılan ağaçların (maple, mahogany etc.) artıları ya da diğerlerine göre eksileri nelerdir?
Şimdiden...
-
Farklı manyetik kurulumu
Arkadaşlar benim sorunum şöyle;
Şimdi elimde ibanez grg170dx marka/model gitar var. Ben buna dimarzio tone zone takmak istiyorum. Burada bir sorun yok fakat ben potansı dimarzionun ep1201pp model (push-pull) potansını takmak istiyorum şimdi...
-
Sap manyetikleriyle Köprü Manyetikleri arasındaki farklar
arkadaşar sorum şu sap manyetiğiyle köprü manyetiği arasındaki fark nedir neden ton farklı oluyor sarımından mı kaynaklı yoksa durduğu yerdenmi kaynaklı b
-
Jolana Iris Bas Gitar Yenileme
Merhaba. Geçen elime bi gitar geçti markası Jolana modeli Iris 1973-1989 yılları arasında bi tarihte üretilmiş çek yapımı bir bas gitardır. Buradan web sayfasına ulaşabilirsiniz: jolana sitesi Benim yaptığım şeyler klavyenin değişimi ve gitarın...