Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu amfi hakkında bilgisi olan?Hartke GT100c

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Bu amfi hakkında bilgisi olan?Hartke GT100c

arkadaşlar amfi almayı dusunuorum iyi birşey olsun istiyorum..bu yarı tupluymus galiba nası bişeydir bu acaba bilgisi olan varmı?

http://www.amazon.com/Hartke-GT100c-Guitar-Combo-Amplifier/dp/B000QDRVJO/ref=sr_1_20?ie=UTF8&s=musical-instruments&qid=1212826373&sr=1-20 bu amerka fyatı bn burdan alıcam

turkiyede ise http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=5941&gid=1746 800ytl bayağı bi fark var

Düzenleyen - batuhan2314 on 07/06/2008 11:44:25

Düzenleyen - batuhan2314 on 07/06/2008 11:45:01

Amerika fiyatı ile türkiye fiyatını karşılaştırmanın bir alemi yok. Hartkenin bas amfileri mükemmeldir ama elektro amfilerini bilemiyorum. Bence önüne birkaç seçenek daha koy çünkü çin üretimi amfi. Eğer bulabilirsen Randall RG50TC öneririm. ama senin için clean tonları önemliyse marshalların yarı lambalılarına bakabilirsin.

Yorum

Randall RG50TC gayet iyi de ne yazıkki cok pahalı benim esas dikkatimi ceken fiyatıydı hartkenin..
      yani acaba ofiyata perfoması nasıldır bu arada clean değil distortion onemli benim için...
      pki dusuk wattlı bi amfi alsam sahnede mikrofon dayasam seste bi bozulma filan olur mu sizce mesala marshall 30dfx fln dusunuorum o nasıl olur

Yorum

mg serisi o kadar iyi değil.Ben mg 15dfx kullanıcısıyım ole sahneye filan mg 30 gitmez

Yorum

peki mikrodon olayı nasıl olur acaba yani sesi arttırmaya yetmez mi 30luk marshall a??

Yorum

onu bilmiyorum deneyen arkadaşlara sor ama mgler çok dip ses yapıyor.mikrofon dayatınca ne olur kestirilmez ole bir şey düşünüyorsan dip sesi en aza indirmeye bak.gitar kablosunu iyi al humbacker li gitarin olsun single dip ses yapar.Her şeyi yapmana ragmen oluyorsa pedal al.Bence dip ses olur mikrofon olayı seyirciye ve sana işkence yapar.Ama dediğim gibi işi bilen birisine sor

Yorum

mikrofondan iyi ses almak o kadar kolay değil onun açıları var çeşitleri var bir de iyi bir mikrofon alması var ayrıca yarı lambalı marshallların fiyatlarını bilmiyorsunuz heralde bu amfiden 2-3 tane olınır o para ile ayrıca amfiyi zuhal müzikte bulmak mümkün

Yorum

arkadaşlar bu amfiyi alıyorum artık kararımı verdim arastırdım bi kere tuplu yani ne diyebilirimki...
                arkadaşlar fikrinizi solermisiniz bu aksama kadar solemem lazım siparişimi

Yorum

tüplü derken sadece preamp kanalında lamba var ama güzel amfi pişman olsan bile satarsın zaten pişman olucağını sanmam birde yorumlarını yazarsan iyi kötü yönlerini

Yorum

işala guzel bişe cıkar artık ne diyim amfiyi bi ****** yazıcam siteye yorumlarımı...
                    amfiyi soledim ama gelirken zarar gorur falan dedi kocaman seymiş,ucakta onları cok hırpalıolarmıs bu konuda bişe bilen varmı ya nası getirticem o amfiyi ben..

Yorum

birşey olmaz bence not filan koyuyorlar bildiğim kadarıyla

Yorum

Hartke GT100C 'yi inanın bende çok merak ediyorum... Yani hartkenin bass amfilerindeki başarısını bilmeyen yoktur sanırım... Ama elektroda nasıldır çok merak uyandıran bi konu..
                        Bu arada 100 watt yarı lambalı bi amfi olarak aynı özellikteki diğer markalrdan çok daha fiyat avantajı var amfinin...
                        Batuhan; amfin hayırlısı ile geldikten sonra ayrıntılı yorumlarını yazarsan çok sevinirim..

Yorum

kardeşlerim cok uzgunum ama amfiyi alamıyorum yok olmazmıs gelemezmiş o amfi buraya buyuklugunden dolayı..bnde cok merak ediyodum..
                          ama bu yaz sonu burdan alıcam 50 wattlık bişe enaz...

Yorum

Merhaba,
                            Bu foruma üye değildim ama böyle bir konunun olduğunu görünce üye olup bildiklerimi paylaşmak istedim. Ben gt-60C yi 2-3 hafta önce mydukkandan satın aldım. Aslında gözüm marshall avt serisindeydi ama fiyatı biraz tuzlu gelince bende hartke nin bu modeline yöneldim. Bir amfi nasıl anlatılır bilmem ama ben denemeden (mydukkandan aldığım için) almaz zorunda kaldım ve çokta memnunum.
                            Amfiyi anlatmam gerekirse üstündeki drive ı çok sert değil yani marshallarınki gibi cazır cazır bir drive beklemeyin daha yumuşak ama oldukça kaliteli bir drive ı var. Amfi 2 kanallı. Ben clean kanalındaki drive ını daha çok beyeniyorum. Üzerinde spring reverb ü var ve gerçekten çok kaliteli olduğunu söylemem lazım. Amfiyi Jackson PS4 ve Digitech Rp12 ile kullanıyorum ve gayette güzel tonlar yakalayabiliyorum. Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz. İyi forumlar!!!

Yorum

bilgilerin için saol bn bu amfiyi hala alabilirim madem snde bole gorus bildirmişin ee peki bu amfi konser cıkarırmı sence

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X