broWog isimli üyeden alıntı
Mesajı göster
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Akort Aleti ve Gitarı akort etmek - Tuner AP Guitar Tuner Kullanımı
Collapse
X
-
MYGitarist+
- Mar 2010
- 58
-
İmkansız diye bir şey yoktur.
^^
James
''Türkçe'' , ''Türkche'' Olmasın!sigpic
Geçen gün bir müzik markete gittim ve elektronik tuner almak istedim.Adam bana ne yapacaksın tuneri ben sana üflemeli akort aleti vereyim dedi.
Yani bildiğim kadarıyla tuner üflemeliden (ismini bilmiyorum) daha doğru sonuç verir kullanımı daha kolaydır.(bu konudan da öğrendiğim kadarıyla)
Satıcı gözüyle baktığımda da elektronik tuner üflemeli akort aletinden daha pahalı , yani bir satıcı elektronik tuner satmayı daha çok ister , bu satıcı neden bana illaki sen üflemeli akort aleti al diye tutturdu?
Yorum
-
MYGitarist+
- Mar 2010
- 58
-
İmkansız diye bir şey yoktur.
^^
James
''Türkçe'' , ''Türkche'' Olmasın!sigpic
brokenguitar isimli üyeden alıntı Mesajı gösterAçıkcası üflemeli akort aletini kullanabilmek için çok iyi bir kulağa sahip olman gerekiyor. Üflemeli ile akort etmesi inan çok zor. Bana gitar hocam Elektronik Tuner tavsıye etmişti ve düdük kullanmam için bayağı bir süre geçmesi gerektiğini söylemişti.
Benim tavsiyem elekt. tuner dan yana
Yorum
-
arkadaşlar bende JOYO digital tuner var
akustik gitarımı akort etmek ıstıyorum 440 hz de yapıyorum
ses uyuşmuyor
bir türlü akort edemiyorum
kaç hz 'de akort etmeliyim
bilen anlayan akustik gitar akort eden bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim
şimdiden teşekkürler
Tamamı kalın, italik, bold vb. mesaj yazmak yasaktır.Son güncelleyen yutup123458; 11-11-2010, 16:17.
Yorum
-
peacefire isimli üyeden alıntı Mesajı gösterbende o ap guitar tunner ile akort ediyorum ama kursa gittiğimde hoca bakıyo yine akort edilmemiş gib oluyor hocanın yaptığı ile benim yaptığım bir olmuyor .
ya benim mikrofon fazla hassas değil ya da o program doğru akort etmiyor
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum