Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Akort Aleti ve Gitarı akort etmek - Tuner AP Guitar Tuner Kullanımı

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

broWog isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    bu tunerlerin sapa takılan modelleri var onların fiyatını bilen varmı acaba?,
    güzel aletlerdir onlar. fiyatlarıda 20 - 30 arası (marka / model e göre değişmekte).

Yorum

440 yap standart bu.

Yorum

akort etmenin kolay yolu

eger akort aletini kullanamıyosan her boş teli 12 perdedeki sesi aynıdır sadece kulagınla 2 sesi birleştir 12 perdenin armonigine bak sonra bunu srasıyla 7 ve 5 de dene hem gitarının sesini iyice tanır hemde kulagını geliştirmene yardımcı olur..

Yorum

Geçen gün bir müzik markete gittim ve elektronik tuner almak istedim.Adam bana ne yapacaksın tuneri ben sana üflemeli akort aleti vereyim dedi.
          Yani bildiğim kadarıyla tuner üflemeliden (ismini bilmiyorum) daha doğru sonuç verir kullanımı daha kolaydır.(bu konudan da öğrendiğim kadarıyla)

Satıcı gözüyle baktığımda da elektronik tuner üflemeli akort aletinden daha pahalı , yani bir satıcı elektronik tuner satmayı daha çok ister , bu satıcı neden bana illaki sen üflemeli akort aleti al diye tutturdu?

Yorum

Açıkcası üflemeli akort aletini kullanabilmek için çok iyi bir kulağa sahip olman gerekiyor. Üflemeli ile akort etmesi inan çok zor. Bana gitar hocam Elektronik Tuner tavsıye etmişti ve düdük kullanmam için bayağı bir süre geçmesi gerektiğini söylemişti.
            Benim tavsiyem elekt. tuner dan yana

Yorum

brokenguitar isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Açıkcası üflemeli akort aletini kullanabilmek için çok iyi bir kulağa sahip olman gerekiyor. Üflemeli ile akort etmesi inan çok zor. Bana gitar hocam Elektronik Tuner tavsıye etmişti ve düdük kullanmam için bayağı bir süre geçmesi gerektiğini söylemişti.
              Benim tavsiyem elekt. tuner dan yana
              Benimde düşüncem bu yanda ama adam neden öyle birşey dedi anlayamadım...

Yorum

Benim sorunum 3.Tel bi türlü akord edemiyorum.
                Tuner olmadan akord edemiyorum (kulagi tembellestirdigini bildigim halde).
                Tuner'im Joyo Jt-16B her teli akord ediyorum ama 3.tel'de bi sorun var galiba.
                Hz 440'da ayarli bu dogru dimi?

Yorum

arkadaşlar bende JOYO digital tuner var
                  akustik gitarımı akort etmek ıstıyorum 440 hz de yapıyorum
                  ses uyuşmuyor
                  bir türlü akort edemiyorum
                  kaç hz 'de akort etmeliyim
                  bilen anlayan akustik gitar akort eden bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim
                  şimdiden teşekkürler

Tamamı kalın, italik, bold vb. mesaj yazmak yasaktır.
                  Son güncelleyen yutup123458; 11-11-2010, 16:17.

Yorum

bendede bi türlü gitar sesini çekemiyor nasıl bi işse guitar proyu denicem >.<

Yorum

bilgisayarla gitarı nasıl akort ederim bi program varmı ?

Yorum

elektro gitarım yarın gelicek akort için alet vs. almam gerekirmi akort aleti ve metronom diyorlar kesinlikle almalımıyım?

Yorum

Merhabalar;
                          Gitarı akort için tunner almayı düşünüyorum. Metronom özellikli önerebileceğiniz bir marka model varmıdır?

Yorum

teşekkürler

Yorum

ipoda hem tuner hem de metronom uygulamaları yüklenebiliyor arkadaşlar. gayet de rahat kullanılıyor. tavsiye ederim.

Yorum

peacefire isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                                bende o ap guitar tunner ile akort ediyorum ama kursa gittiğimde hoca bakıyo yine akort edilmemiş gib oluyor hocanın yaptığı ile benim yaptığım bir olmuyor .
                                ya benim mikrofon fazla hassas değil ya da o program doğru akort etmiyor
                                yaaa.bende kullanamamıştım ama buldum bi yerden en üstteki telden aşşa doğru E A D G B E diye ayarla

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X