Şimdi bize çömes demişsiniz çok alındım yani
bende yeni gitar aldım markası rodriguez ama satan kişi benim 3 senelik arkadaşım o yüzden gitarı pek kurcalamadım ama iyi bir gitar aldım öyle gözüküyor forumu gezeyim bakalım neler öğrenicez [/color]
bende yeni gitar aldım markası rodriguez ama satan kişi benim 3 senelik arkadaşım o yüzden gitarı pek kurcalamadım ama iyi bir gitar aldım öyle gözüküyor forumu gezeyim bakalım neler öğrenicez [/color]
Rodriquez çok iyi bir gitardır. Elektro gitar almak için sattığım ilk gitarım Rodriquezdi benim.
Düzenleyen - Glad to be Alone on 06/09/2006 11:31:38
Rodriquez çok iyi bir gitardır. Elektro gitar almak için sattığım ilk gitarım Rodriquezdi benim.
Düzenleyen - Glad to be Alone on 06/09/2006 11:31:38
Rodriguez demiş komşu Manuel Rodriguez dememiş, resminden Rodriguez RC 450BK ya benziyor ki öyleyse 120 liralık bir gitarın "çok iyi" olmadığını hepimiz biliyoruz.
kötü bi gitarmı yani benim gitar sonuçta öğrenci olduğum için orta dereceli bir gitar istedim parası sorun olmaz istersem gidip parayı döküp en iyisini alırım ama önce orta halli bir gitarla başlayıp iyi olduğum zaman süper bi gitarla devam edicem yaşım daha genç ama gitar gerçekten kötü diyosanız şuanki gitar hocam sattı onu bana o uzun saçlarını yolarım
Tam olarak gitarının marka ve modelini yazmazsan yorum yapamayız, bu konunun başını ve bazı yazdığım başlıkları okursan orta karar gitarların seviyelerini ve fiyatlarını dünya piyasası standartlarında görürsün. Orta seviye gitarlar 750-2500 dolar arasıdır. Pek çok yerde yeni başlayan birinin 200 dolardan aşağı bir gitar kullanmamasını öğütledim ve bunun nedenlerini de defalarca yazdım, artık yazmıyorum, çünkü az bir araştırmayla hepsini okuyabilirsiniz.
Parayı döküp en iyisini alacaksan heralde Smallman ya da Friederich alacaksındır o zaman 25000 doların var demektir ki, öyle bir durumda bizi de görür bi iki takım jacaranda, ladin alırsın heralde
merhaba arkadaşlar ben gitar çalmaya yeni başayacağım kendi imkanlarımla öğrenmek istiyorum.gitar alıcam ama hangi marka alabilirm diye düşüyorum ama para durumu biraz kısıtlı beni zora sokanda bu internetten baktım laguna gitar nasıl iyimi??yorumlarınızı bekliyorumyardımcı olursanız sevinirim.
muhteşemsin yani dicek tek söz bırakmıyosun,canım kardeşim sağol,,,,
Ben mi? Eğer bana yazdıysan bunları teşekkür ederim komşu, maksat bilgilendirmek, olaya baştan yenik başlamamanız, artık ekleyecek pek bir şey bulamadığımdan yazmıyorum birşey bu başlığa ama sorulara ve önerilere her zaman açığım.
merhbaa..galba hakısnz ama öyle birşey ki srekli yeni şeyler çalmk istio insan sıkıo sürekli aynı şeyleri çalmakk..taba gelnce açkçası kolay bi yöntem herkesnde işne gelioo..tavsiyenize uymaya çalışıcm
Lord Sparhawk öncelikle sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..Bütün sayfaları okudum ve bilgiler gerçekten çok güzel eğitci ve öğretici...
Fakat benimde bir sorunum var..
Ben yaklaşık 2 sene önce gitar çalmaya başlamıştım..Fakat sonra kursu bıraktım çeşitli nedenlerden dolayı. Ve birkaç akor biliyorum sadece ve birkaç ritim...
Ve şuanda da hocaya verebilecek kadar param yok Ve kendi kendimi geliştirmeye çalışmayı düşünüyorum..Ancak yazın özel kurs alabilirm..
Kendimi geliştirmem için bana önerilerin olacak mı? Özellikle nerelerden faydalanabilirim.. Bana yardımcı olursan gerçekten çok sevineceğim...
Merhaba komşu, bak şurası önemli kurs almalısınız, ama bu özel birebir ders olmak zorunda değil, 60-80 milyona belki daha da ucuza grup dersi bulabilirsin bir aylığı, iyice araştır. Ders almak önemli kendin çalışarak bir yere kadar gelir sonra tıkanırsın, bunun dışında bu konuda yazdığım birkaç kitap önerisi vardı bunları edinmeye çalış, kendine sağlam bir-iki klasik gitar metodu al ve çalış, bunlar sana basit ön bilgileri vereceklerdir. Sonrası senin ders almana ve çalışmana kalmış. İkilemeleri, gamları, tonları, teknik terimleri, anahtarları, nota sistemini ve fazlasını ortalama bir klasik gitar metodunda bulup öğrenebilirsin, ardından da basit etüdler çalmaya başlayabilirsin, önce bunları öğren.
Yorum