Arkadaşlar Merhaba Pro Bir Delay pedalı Almak istiyorum yanlız boss düşündüm ama bana biraz dijital geldi tonları mesela dd-6 gibi En İyisi Setupımı Yazayım Ona GÖreBi Yaklaşım İçinde Olursanız Sevinrim:A.B.D:stratocaster delux 60 uni Gitarım Manyetikler (SCN) Fender Stage 160 DSP Delux Anfim. Pedallar GE-7,OD-3,ED-1,JH-1,Boss W wah+ Anfinin Efekleri......
Delayda Anfiden Alıyorum Yanlız Programlarda Bazen Tatminkar Olmuyor BU arada Boss BCB-60 Kullanıyorum oraya uygun bir pedalda olması benim için önemli Uygun Pedalda Boss Delayları oluyor sizce DD-3,DD-6,DD-7 Mi ? Yosa Diyer delaylara yöneliyim sizin Tecrubelerinizden yarlanmak istiyorum kullandığınız Pedalları Öneririseniz Sevinirim
Şİmdiden Teşşekürler
Delayda Anfiden Alıyorum Yanlız Programlarda Bazen Tatminkar Olmuyor BU arada Boss BCB-60 Kullanıyorum oraya uygun bir pedalda olması benim için önemli Uygun Pedalda Boss Delayları oluyor sizce DD-3,DD-6,DD-7 Mi ? Yosa Diyer delaylara yöneliyim sizin Tecrubelerinizden yarlanmak istiyorum kullandığınız Pedalları Öneririseniz Sevinirim
Şİmdiden Teşşekürler

Yorum