Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Delay Pedal Önerisi ? Yardımnızıı Bekliyorum ;)

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Delay Pedal Önerisi ? Yardımnızıı Bekliyorum ;)

Arkadaşlar Merhaba Pro Bir Delay pedalı Almak istiyorum yanlız boss düşündüm ama bana biraz dijital geldi tonları mesela dd-6 gibi En İyisi Setupımı Yazayım Ona GÖreBi Yaklaşım İçinde Olursanız Sevinrim:A.B.D:stratocaster delux 60 uni Gitarım Manyetikler (SCN) Fender Stage 160 DSP Delux Anfim. Pedallar GE-7,OD-3,ED-1,JH-1,Boss W wah+ Anfinin Efekleri......
    Delayda Anfiden Alıyorum Yanlız Programlarda Bazen Tatminkar Olmuyor BU arada Boss BCB-60 Kullanıyorum oraya uygun bir pedalda olması benim için önemli Uygun Pedalda Boss Delayları oluyor sizce DD-3,DD-6,DD-7 Mi ? Yosa Diyer delaylara yöneliyim sizin Tecrubelerinizden yarlanmak istiyorum kullandığınız Pedalları Öneririseniz Sevinirim
    Şİmdiden Teşşekürler

şimdi iki yol var analog mu digital delay mı digital delayler soundu tizleştirir tonu direk etkiler gibi şeylere fazla inanma sanki stadyum konseri vericez digital delay olarak boss dd-7 isteklerini fazlasıyla karşılayacaktır ve gayet makul bir fiyatı var yanınada bir foot swich alırsan tap tempo özelliğinide kullanabilirsin (**** hold vs vs) analog delay olarak mxr carbon copy (mod tuşu ile chorusda var) fakat 260 dolar mı ne fiyatı var biraz aşabilir bütçeni birde ibanezin ad9 delay ı var bildiğin klasik delay bunlar aklıma ilk gelen pedallar dijital olayına fazla takılma derim

Yorum

Aslında Hocam Carl Martin DeLayla Delay Pedalı almayı düşünüyorum oda HArbiden ii Fiyat çekmişler 200 daha koysam gt-100 alırım bi delay fiyatına ama değecekse yarın sipraiş veriyim diyorum visayla taksitlendiricem ama dersenki bana dd-7 al çok sasğlam pedal işini görürü rahatlıkla valla hocam bir kere verdim stadyum konseri ama oda bir daha ne zaman gelcek ben barda çalıyorum suan sence dd-7 yeterli olucakmıdır ? tap tempo olayı nedir bir açıklarsan ?

Yorum

o kadar bütçen olduğunu bilsem o pedalları adını bile söylemezdim line 6 dm4 e bakabilirsin mükemmel bir pedaldır electro harmonix deluxe memory man veya stereo memory man ade bakabilirsin stereo memory man çok çılgın bir alet youtubeden bakabilirsin birde t.c electronic vintage delay ve maxon ad999 bunlar bu işteki en iyi delay pedallarıdır fakat gerek yok (Bence) bunları sadece aklında bulunsun diye söyledim olurda gaza gelip kaliteli bir pedal almak istersin diye bence dd7 işini fazlasıyla görecektir bcb60 lada problem yaşamazsın tap tempoda delay aralığını ayağınla ve kulağınla ayarlama özelliğidir (bilmem anlatabildimmi)

Yorum

Başka Düşüncesi OLan Varmı Arkadaşlar ??? Herkezin Fikrini Almak İstiyorum...

Yorum

kendi adıma konuşursam bütçem sınırlı olduğu için dd-7 alırdım.bence yeterli olacaktır.

Yorum

Carl Martin DeLayla XL Delay Pedalı Almaya Karar Verdim Gibi Nerdersiniz ? Dijital Bir Setup kulanmadığım İçin Analog Bir delay pedalını Tercih etmek Üzeriyim Bu Pedalı Kullanan Arkadaşımız Warmı Aramızda ?

Yorum

Hayırlı olsn.anlaşılan bütçe sıkıntısı yok galiba.

Yorum

Sen Ne Kullanıyosun Delay Olarak ?MOruk War Tabi Olmazmı Biz Boğazdan Keser Alırız Pedalımız Evde Takılan Bi eleman değilimki BU işi Sahnede Yapıyorum İŞte Onuda En Kaliteli Şekilde sunmaya Çalışıyorum Unutmayın Ne Kadar Güzel Sound O kadar İş

Düzenleyen - rasimaway on 14/10/2008 19:14:01

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                  X