Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Epiphone SG Special nasıl gitar ?

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Epiphone SG Special nasıl gitar ?

Epiphone SG Special şekli çok hoşuma gitti bu gitar grunge,rock ve metal içi uygun mudur ?

grunge rock metal falan o tarzlar dinliyorum bu gitarı alırsam memnun kalır mıyım ?

Kalırsın kardeşim kalırsın.

Yorum

SG Special, SG G310 ve SG400 modellerinin üçünü de mağazalarda denedim. SG G400, diğerlerinden daha dışta duran ve rahat kullanım sağlayan sapıyla ve dual alcino v kapalı humbuckerlarıyla en iyisi ve fiyatı 900TL. SG G310 ise dual alcino açık humbucker'a sahip, G400'e nazaran 15. perdeden sonra daha rahatsız bir klavyesi var ve fıyatı 600TL. 450TL değerindeki Special ise Epiphone'un 650R ve 700T açık humbucker'a sahip ve klavyesinin rahatlığı G310 ile aynı.

Special'ın abilerinden temel eksiği birer tane tone volume potansı bulunması. Ben olsam SG G310 modelini tercih ederdim çünkü her manyetik için ayrı potans düğmeleri var. G400'de ve G310'da bulunan karakter Special'da yok ve bence bunun en önemli nedeni manyetikleri. Eline alıp denediysen memnun kaldıysan ve bütçen de Special'a müsaitse alman için bir engel yok. Ama bütçen müsaitse bir 150TL daha katıp G310 almanı tavsiye ederim.

Ayrıca kaliteli bir amfiyle her türe de gidebilecek gitarlardır SG serisi. Black Sabbath'ın Tony Iommi'sinden AC/DC'nin Angus Young'una kadar birçok ünlü kullanıyor.

Yorum

o tarzlar için uygundur, başlangıç seviyesi, tatmin eder

Yorum

kalırsın hocam

Yorum

evet ozaman g-310 alayım

g-310 ve marshall mg 10 ile rock-metal-grunge tonlarını rahatça alabilir miyim ?

Yorum

ibanez'in ibz10g veya ibz15gr diyorum amfi olarak. özellikle 10 watt üstü yeni serinin gain efektine hayranım ben.

Yorum

ibz10g veya ibz15gr ile g-310 ile rock-grunge-metal tonlarını rahatça alabilir miyim ?

ve ibz10g ile mi daha düzgün soundlar yakalarım ibz15gr ile mi ?
                Son güncelleyen edizz12; 22-01-2012, 00:51.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                X