Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İbanez rg370dxz ve Marshall MG15FX amfi

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Junker ! isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya benim şimdi kafam karıştı. Peki bu videoda niye ton kulağa çok hoş geliyor ?
    Clean ton + Single coil + buyuk diyaframli kondenser mikrofon genelde guzel bir tona sahip olur. Sirf clean calacaksan lambali almaya o kadar gerek yoktur. Olay kirilma noktasi ve overdrive tonlariyla alakali oluyor.

Yorum

@klasik
      Gitarın hangi marka, model ?
      Birde bu video var
      Ton harika geliyor kulağa. Amacım marshall ı savunmak değil sadece kafam biraz karışık

@cobfmv
      Evet anladım demek istediğini ama adamlar zaten başlangıç seviyesi bi gitarla başlangıç seviyesi bi amfi kullanmışlar başka bi efekt vs. birşey yok. Sadece mikrofon var. Bende bu seti almayı düşünüyorum. Daha ilk elektro gitarım

Yorum

@klasik
        Gitarın hangi marka, model ?
        Birde bu video var
        Ton harika geliyor kulağa. Amacım marshall ı savunmak değil sadece kafam biraz karışık

@cobfmv
        Evet anladım demek istediğini ama adamlar zaten başlangıç seviyesi bi gitarla başlangıç seviyesi bi amfi kullanmışlar başka bi efekt vs. birşey yok. Sadece mikrofon var. Bende bu seti almayı düşünüyorum. Daha ilk elektro gitarım
        x-2 ile kullanıyordum.. dostum valla git bir dükkana dene.. bu amfiyi her müzik markette bulmak mümkün zaten.. o video dakinden farklı bir tonu var.. kötü bir tını oluyor.. ben prosesörle kullanıyordum.. clean kanalda.. prosesörle hayvan gibi tonlar alıyorsun orası ayrı.. ama kendi drive ı çok lanet di..

Yorum

Hay allah tamda karar vermişken fikrim değişti şimdi
          Ayrıca ne gibi bi farklılık olabilir ki ikiside aynı marka aynı üretim ? Ses kaydı alıp veya video çekip gönderebilir misin ?
          Son güncelleyen Junker !; 11-06-2011, 17:23.

Yorum

Hay allah tamda karar vermişken fikrim değişti şimdi
            Ayrıca ne gibi bi farklılık olabilir ki ikiside aynı marka aynı üretim ? Ses kaydı alıp veya video çekip gönderebilir misin ?
            gitarımı ve prosesörümü sattım sadece amfim var.. hangi ildesin.. konyadaysan gel dene.. ama bulunduğun ildede çok rahat bir şekilde bulup denersin bu ürünü.. bendeki 2007 üretimi..

Yorum

hatta satışa çıkarmıştım.. fakat yeniden gitar almaya karar verdim.. o yüzden satışından vazgeçtim.. gitar+prosesör alıp kullanıcam.. prosesörle kullanırım diyorsan gerçekten sorun olmaz mg10 lar.. sana önerim mg10+prosesör sadece amfi tek başına ton olarak yetmeyebilir o fiyat seviyesinde.. ki mg10 un drive ı hiç yetmez..

Yorum

Tamam şimdi anladım işin aslını. Senin amfin mg10cd. Evet haklı olabilirsin o amfinin driveının yeterli olmadığını bi arkadaşımda söylemişti. Gitartekniklerinin videosunda gitarı tanıtırken belirtiyolar zaten bu yeni üretim mg lerin drive karakterleri eski serilere göre daha iyi diye.

Yorum

sen yinede git dene.. denemeden alma.. ama sana tavsiyem halen gitar+prosesör..

Yorum

dostum gitarın aynısından bende de var amfi olarak roland cube 15x kullanıyorum tonlarından da çok memnunum tavsiye edebilirim

Yorum

Hobaa

Kafam şimdi karıştı.400 tl'ye en güzel hangi amfiyi alabilirim.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X