Junker ! isimli üyeden alıntı
Mesajı göster
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İbanez rg370dxz ve Marshall MG15FX amfi
Collapse
X
-
@klasik
Gitarın hangi marka, model ?
Birde bu video var
Ton harika geliyor kulağa. Amacım marshall ı savunmak değil sadece kafam biraz karışık
@cobfmv
Evet anladım demek istediğini ama adamlar zaten başlangıç seviyesi bi gitarla başlangıç seviyesi bi amfi kullanmışlar başka bi efekt vs. birşey yok. Sadece mikrofon var. Bende bu seti almayı düşünüyorum. Daha ilk elektro gitarım
Yorum
-
Junker ! isimli üyeden alıntı Mesajı göster@klasik
Gitarın hangi marka, model ?
Birde bu video var
Ton harika geliyor kulağa. Amacım marshall ı savunmak değil sadece kafam biraz karışık
@cobfmv
Evet anladım demek istediğini ama adamlar zaten başlangıç seviyesi bi gitarla başlangıç seviyesi bi amfi kullanmışlar başka bi efekt vs. birşey yok. Sadece mikrofon var. Bende bu seti almayı düşünüyorum. Daha ilk elektro gitarım
Yorum
-
Junker ! isimli üyeden alıntı Mesajı gösterHay allah tamda karar vermişken fikrim değişti şimdi
Ayrıca ne gibi bi farklılık olabilir ki ikiside aynı marka aynı üretim ? Ses kaydı alıp veya video çekip gönderebilir misin ?
Yorum
-
hatta satışa çıkarmıştım.. fakat yeniden gitar almaya karar verdim.. o yüzden satışından vazgeçtim.. gitar+prosesör alıp kullanıcam.. prosesörle kullanırım diyorsan gerçekten sorun olmaz mg10 lar.. sana önerim mg10+prosesörsadece amfi tek başına ton olarak yetmeyebilir o fiyat seviyesinde.. ki mg10 un drive ı hiç yetmez..
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum