Merhaba arkadaşlar ben 2 gitar arasında kaldım schecter pt fastback ve prs se 245 . metallica , mor ve ötesi , muse tarzlarında çalıyorum bütçem 1250 tlye kadar ve içimde çok büyük bir les paul ve telecaster isteği var. Bunların dışında gitar önerisi olan varsa da yazabilir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1000 - 2000 TL + Bütçe Aralığı İçin Gitar Önerileri
Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Merhabalar,
Arkadaşlar bende Epiphone LP100 ve Roland 20xl Amfi var. Gitarımı değiştirip daha kaliteli bir gitar almak istiyorum. Çaldığım tarzlar;
Classic Rock, Rock, High Energy Rock ve Metal
Guns N Roses, Queen, ACDC gibi gruplar dinliyorum 2000 liraya kadar sınırım var ne tür bir gitar önerirsiniz?
Yorum
-
Arkadaşlar bu fiyat aralığında Epiphobe Explorer 1984 nasıldır ?
Zuhal Müziğin sitesinde rastladım James Hetfield'in zamanında kullandığı Gibson Explorerlere benziyor.
Maun Gövde
Maun Sap
Gülağacı Klavye
22 fret ve emg 81-85 manyetikleri var 1 ton 1 volume potanslı ,3 yollu switch gövdenin arkasında da pil yatağı var kapalı
1500 lira verilecek gitar mıdır kendileri ?
Yorum
-
Arkadaşlar banada bir destek verirseniz sevinirim.
1000-1200 Liralık bir gitar bütçem var ve hardrock,heavymetal tarzları ilgimi çekiyor.Bana bu tarz için uygun bir gitar önerirmisiniz?
LTD KH-202 Ve İbanez rg350DXZ-wh gitarları inceledim bunlar hakkında düşünceleriniz nedir ve bana başka hangi gitarları Önerebilirsiniz teşekkürler.
Yorum
-
Epiphone Les Paul
Arkadaşlar merhaba . Yeni bir gitar almak istiyorum 1500 tlye kadar bütçem var epiphone lespaul öncelikli olmak üzere bana birkaç gitar önerebilir misiniz ? thrash ve heavy metal ağırlıklı olmak üzere rock ve grunge da çalıyorum. Ayrıca Les Paul alırsam da daha sonradan emg manyetik modifikasyonu yapmayı düşünmekteyim
Yorum
-
Merhaba arkadaşlar.Sitede yeniyim.Guns n Roses,İron Maiden,Black Sabbath,AcDc,Alice Cooper,Megadeth ve hoşuma giden birçok grubu dinliyorum.Yeni bir gitar alcam ama karar veremedim öncelikli olarak blues ve rock n roll tonlarına yatkın bir gitar istiyorum zamanımın cogunu The Rolling Stones dinliyerek geciriyorum parcalarını calmayı seviyorum aklımda fender standar stratocaster ile epiphone les paul standart plus-top
Yorum
-
Yeni gitar alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum.Bütçe 1200-1600Tl
Arkadaşlar elimde 2yıl çnce aldığım başlangıç gitarı olan Ibanez grgr121ex var.Şu an kendimi geliştirdiğimi ve haliyle ekipmanlarımı değiştirmem gerektiğini düşünüyorum.Heavy Metal ve türevlerini icra eden bir grup aşamasındayım.Yeterince sert tonlar alabileceğim bir gitar arıyorum lakin arada sırada heavy metalin sınırlarını zorlayacak çalışmalarda bulunabilirim.1200 ila 1600tl arası bütçem var.Tavsiyelerinizi bekliyorum.NOT:RR düşünmüyorum.
Benim aklımda şu gitar var : Ibanez ARZ700 BK - Siyah Elektro Gitar
Yorum
-
Elektronik gitar tavsiyesi
Merhabalar.
Elimde şu an İbanez sa120ex bk gitar, bossme-70 prosesör ve microcube 15w amfi var. Şu an için gitarımı değiştirmek istiyorum. Ağırlıklı olarak Trash Metal çalışmaları yapıyorum ve bu çizgi progressive ile death metale kadar kayabiliyor. Megadeth, Testament, Opeth, Metallica gibi grupların şarkılarına ağırşık veriyorum. Bu tarz için jackson slattxmq3, charvel desolation ds1st **** Ltd Kh202 gitarları var düşündüğüm. Yorumlar ve yardımcı olursanız sevinirim.
Yorum
-
1000 -1500 TL Arası Schecter Veya Kendi Tecrubenizden Gitar Önerisi
Herkese merhabalar.Uzun zamandır ikinci gitarımı almayı planlıyorum.Şu an elimde sg kasa gitar var onun yanına v **** explorer kasa almayı planlıyordum ama arkadaşım vazgeçirdi.Ona gore sahne gitarı onlar şimdilik boşver dedi.O yuzden konu baslığında ki fiyat aralıgında sert tona sahip (dinlediğim gruplar machinehead,lamb of god,carach angren,dimmu borgir,kalmah...) gitar arıyorum.Schecter in hellraiser serisi cidden hosuma gitti.Bana fiyat performans gibi gozuktu ama oncelikle tecrubeli insanalrın fikrine almak istedim.Şimdiden yanıtlarınız için tesekkur ederim.
Yorum
-
Merhaba arkadaslar kaliteli bir gitar ariyorum. Genel olarak 80ler heavy metal ve hard rock caliyorum ama 70li yillarim classic rock sarkilarini da calacagim. Bunlarin disinda trash gibi extreme turlere de yer verebilir. Kisacasi agirlikli olarak modern tonlari verebilecek bir gitar ariyorum.1500 lira ile 2000 lira arasinda butcem var. Aradigim gitar tremolo sistemi acisindan gelismis olmali. Bunlari dikkate alarak oneri verebilirseniz hariks olur.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum