Arkadaslar öncelikle iyi günler.Ben 2 yıl çalışmalarımı klasik gitar ile yaptım.Hemen hemen Duman'ın bütün şarkılarını çalabiliyorum(sonuna kadar).Bunun dışında Grup 84 ve Athena ile de ilgileniyorum.Şimdi elektro gitara geçiş yapmaya karar verdim.Şuan aklımda 2 tane elektro gitar var:
1.Squier Affinity Telecaster
2.Squier Standard Stratocaster
Amfi olarak ise 3 tane seçeneğim var:
1.Ibanez TBX15R
2.Marshall MG15CD
3.Roland Micro Cube
İleride ise bir adet Boss ME-70 processor alacağım.Bu durumda hangi seçenek daha uygun olur.Örneğin Affinity Telecaster ile Micro cube ve processor daha iyi olur.Ya da Stratocaster ile daha iyi tonlar yakalayıp TBX15R ile de bunları pekiştirebilirsin gibi.Ya da bunun dışında başka önerileriniz varsa onlara da bakabilirim.Processor hariç şuanlık bütçem 900 YTL.Şimdiden çok teşekkürler..
NOT:Arkadaslar biriniz Squier Afffinity Telecaster normal ile Special Edition arasındaki farkı açıklarsa gerçekten çok sevinirim..
1.Squier Affinity Telecaster
2.Squier Standard Stratocaster
Amfi olarak ise 3 tane seçeneğim var:
1.Ibanez TBX15R
2.Marshall MG15CD
3.Roland Micro Cube
İleride ise bir adet Boss ME-70 processor alacağım.Bu durumda hangi seçenek daha uygun olur.Örneğin Affinity Telecaster ile Micro cube ve processor daha iyi olur.Ya da Stratocaster ile daha iyi tonlar yakalayıp TBX15R ile de bunları pekiştirebilirsin gibi.Ya da bunun dışında başka önerileriniz varsa onlara da bakabilirim.Processor hariç şuanlık bütçem 900 YTL.Şimdiden çok teşekkürler..
NOT:Arkadaslar biriniz Squier Afffinity Telecaster normal ile Special Edition arasındaki farkı açıklarsa gerçekten çok sevinirim..
Yorum