metal müziğin felsefesi ne demek ya çok saçma bi söz bence size göre bir müziğin felsefesimi olması gerekiyor herkes bence dinlediği müziğin felsefesini kendi yaratır...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
metal muzıgın felsefesı öldü mu?
Collapse
X
-
MYGitarist++
- Jul 2009
- 339
-
When a man lies, he murders some part of the world.These are the pale deaths which men miscall their lives.All this I cannot bear to witness any longer.Cannot the kingdom of salvation take me home?
JAMES HETFIELD, THE KING OF THRASHPlease Remember, the bassist, Cliff Burton..
Metal müzik amacını kaybetseydi, felsefesini yitirseydi, her kaliteli gitar riffini duyduğumda vücudümda artan adrenalin sayesinde kafamı sallamazdım. Metal hayattır.
Yorum
-
asd
DarKness_ isimli üyeden alıntı Mesajı gösterçoook derin konular arkadaşlar çook
Onların yeri burası vb yerler, eğer ilgileniyorsanız yararlı olur oradaki makalelere bi bakın..çok sağol hocam
Yorum
-
Bir heavymetaltr.com üyesi olarak ve orayı epey incelemiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki orda güzel makaleler var, tamam. Ama arkadaşlar pek olumsuz yorumlara açık değiller
Mesela Iron Maiden'in hiçbir kötü yönü, şarkısı, albümü, konseri, aksırığı, tıksırığı olmadığını düşünür ve ona inanırlar. O konuda biraz muhafazakarlar. Ben takılmıyorum artık oraya pek.
Ama güzel makaleler vardır, faydalanın, okuyun.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum