Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dinlediğiniz İlk Metal Müzik Şarkısı??

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İlk dinledigim ve hala mp3 playerimin vazgecilmez sarkısıdır kendisi....

Blind Guardian-Mirror Mirror

Yorum

yukarıda rammstein e industrial metal demiş bi kişi alıntı yaptığıda uçmuş ya. kardeş metal ne biliyomusun? yapmayın bunu ya . st anger kötü bi şarkı bana göre ama metal o yani bilmeden atıp tutmayın ya sırf yazmak için yazıyosunuz. kusura bakmayın ama tartışmaların seviyesi düşüyo. testament te black ****** ozaman. buna benzedi dediğiniz.

Yorum

evet st.anger metal değil...eğer metal diyorsan sen ömründe adam gibi metal dinlememişsin...metal değil derken ne kastettiğimi anladın mı onu da bilmiyorum ya...herhalde sen de gitar distortion ve davul gürültüsünden oluşan her müziği metal kategorisine dahil edenlerdensin...aynı soruyu benim sormam gerek.sen metal nedir biliyor musun???gerçek metal nedir bilmek istiyorsan iron maiden,judas priest,manowar,motorhead,metallica(ilk albümleri),slayer,megadeth,overkill,dream theater...vs dinle...st. anger bana göre metal falan diye atıp tutma..o saydığım gruplara dikkat et...sitenin süvarisi olarak müzik hakkında bildiklerini tekrar gözden geçir lütfen..

Yorum

moonspell - for a taste of eternity şarkısını dinlemiştim ilk defa. ama tabi bıktım artık aynı şarkıyı 1000 kere dinlemekten.

Yorum

arkadasım bir bana al olum su metallica yı dınle ne buluyosun su pop ta falan dedi.adi adam kaseti fad to black te bırakmış.tahmin edersiniz ki o andan sonra metallica ve bu müzigin hastası oldum ve hala yogun bakımdayım.arkas ogünden beri en az 1 millyon kere dinlemişimdir.

Yorum

Beni Metallica One çok etkilemişti.O soloyu atmak hep istemişimdir.Tablarına bakıyorum abi bu adam uzaylı diyorum.Çok hızlı baba bu.Konserini izliyorum Kirk basit hareketlerle çalıyor.Anlamadım gitti.Kolay yolunu gösteren bir tab bulamadım.

Yorum

SlipKnoT-spit it out la başlamıştım

Yorum

iron maiden - transylvania
                  tabi sonra metallica, manowar, death ile devam etti

fena başlangıç sayılamaz

Yorum

Amorphis - Into Hiding

Wanted to soar heavenward
                    The sun burnt his cheeks
                    The moon lit his brows

Yorum

arkadaşlardan biri st. anger için metal değil demiş
                      yapmayın arkadaşlar, Metallica gibi çıkardığı her albümde adını aldığı müziğe yeni bir boyut kazandırmiş bir gruptan bahsediyoruz.. metal kıstasınız nedir bilmiyorum ama, st. anger komple bir albüm olarak Metallica'nın en sert albümlerinden biridir.. sololar yok diye mi metal değil yani? olsaydı bence de iyi olurdu ama bunun olmaması o şarkıları metal dışına atmaz..

Yorum

arkadaşlar lütfen konu dışına çıkmayalım.. zaten metallicayı tartışma konumuz mevcut..

Yorum

HİM .. join me in death ..

Yorum

Metallica - Memory Remains bence benim metal müzik hayatım bu şarkıyla başladı..henüz 7-8 yaşında bir velet idim o sıralar..Tüm sokagı bu şarkıyla ayaga kaldırmıştım

Yorum

The Blind Guardian-Beyond The Ice

Yorum

valla reload'ı alıp dinlemiştim ilk olarak ve fuel ilk parça normal olarak kasetin ilk parçası..... hala dinliorum yauf çok güsel şarkı.....bıkmadan yıllaca dinleyebileceğim bi şarkı.....adamlar yapıo be...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X