<pre id=code><font face=courier size=2 id=code>Black Metal temelde 3 kola ayrılır :
[/b]1 - TRUE BLACK METAL :[/b] Bu gruplar Norveç' teki Inner Circle , yeni Satanic Terrorists adı altında toplanıyorlar.
[/b]GRUPLAR[/b] [/b]ANLAMI[/b]
Mayhem (Norveç) Kargaşa
Burzum (Norveç) Karanlık
Dark Throne (Norveç) Kara Taht
Rotting Christ (Yunan) Çürüyen İsa
Abruptum (İsveç) Terslik,tutarsızlık,yırtıcılık
Marduk (İsveç) Abruptum'un eski elemanlarının kurduğu grup
Dissection (İsveç) Parçalara bölmek
V.O.N (Amerika) Victory.Orgasm.Nasism
[/b]2 - CHURCH OF SATAN[/b] Lideri Anton Lavey'in yolunu izleyen gruplardan oluşuyor zevk ve sınırsız özgürlüğün temel alındığı ayinler düzenleniyor.
Acheron (Florida) Ağrı,sızı,acı
Master's Hammer (Çek) Efendinin Çekici
İmpaled Nazarene (Fin) Kazığa oturmuş İsa
Beliç (Fin) Şeytan
[/b]3 -[/b] Hiç bir kola bağlı olmayan ve her ikisini de benimseyenler
Havohed (Newyork) Hasar
Blasphemy (Kanada)
Shub Niggarath (Mex) Bir gencin kara keçisi
Emperor (Norveç) İmparator
</font id=code></pre id=code>
Şimdi neden bunları yazdın diyebilirsiniz... Ne biliyim çevremde ve burada da mutlaka black metal dinleyenler vardır ama büyük çoğunluğu bilinçsizce ne dinlediklerini bilmeden... Bence pek de müzikal zenginliğe sahip olmayan bir tarz ve biraz bilgi vermeye çalıştım...
Bu Yazıdan dolayı umarım SATANİST olarak tanınmam :P dediğim gibi sevmiyorum ve sadece aralarından Burzum u dinlerim ...
[/b]1 - TRUE BLACK METAL :[/b] Bu gruplar Norveç' teki Inner Circle , yeni Satanic Terrorists adı altında toplanıyorlar.
[/b]GRUPLAR[/b] [/b]ANLAMI[/b]
Mayhem (Norveç) Kargaşa
Burzum (Norveç) Karanlık
Dark Throne (Norveç) Kara Taht
Rotting Christ (Yunan) Çürüyen İsa
Abruptum (İsveç) Terslik,tutarsızlık,yırtıcılık
Marduk (İsveç) Abruptum'un eski elemanlarının kurduğu grup
Dissection (İsveç) Parçalara bölmek
V.O.N (Amerika) Victory.Orgasm.Nasism
[/b]2 - CHURCH OF SATAN[/b] Lideri Anton Lavey'in yolunu izleyen gruplardan oluşuyor zevk ve sınırsız özgürlüğün temel alındığı ayinler düzenleniyor.
Acheron (Florida) Ağrı,sızı,acı
Master's Hammer (Çek) Efendinin Çekici
İmpaled Nazarene (Fin) Kazığa oturmuş İsa
Beliç (Fin) Şeytan
[/b]3 -[/b] Hiç bir kola bağlı olmayan ve her ikisini de benimseyenler
Havohed (Newyork) Hasar
Blasphemy (Kanada)
Shub Niggarath (Mex) Bir gencin kara keçisi
Emperor (Norveç) İmparator
</font id=code></pre id=code>
Şimdi neden bunları yazdın diyebilirsiniz... Ne biliyim çevremde ve burada da mutlaka black metal dinleyenler vardır ama büyük çoğunluğu bilinçsizce ne dinlediklerini bilmeden... Bence pek de müzikal zenginliğe sahip olmayan bir tarz ve biraz bilgi vermeye çalıştım...
Bu Yazıdan dolayı umarım SATANİST olarak tanınmam :P dediğim gibi sevmiyorum ve sadece aralarından Burzum u dinlerim ...
Yorum