Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Evet.. Ben Yapamam Yapamıyorum

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Evet.. Ben Yapamam Yapamıyorum

Sen yapamazsın..!! Dogru .. Lise 1 deyim online oyun bagımlısıyım uzun bir süredir.. Bir gün oyun videosu izlerken musenin newbornu dinliyorum kendimden geçmişim.. Hayatım kayık zaten günde 15 saat pc de oyun oynamaktan..Ayrıca ergenlik bende biraz farklı geçti evden cıkmıyorum arkadas hayatım bitmiş sınırdayın yani deliricem... Evdekilere dedim alın bir gitar kurtarın beni.. Tabi sesimde kötü .. Dediler senden adam olmaz.. Ses yok gitarı napıcaksın .. Nese 1 yıl yalvardım durumlarda sıkısık biraz para biriktiremiyorum.. Ailemle aram açık biraz... paraları oldugu halde almadılar o kadar yalvardım sonra ikna ettim gibi dayım cıktı ortaya ortaçağ katolikleri gibi Gitar Çalmak Günahtır.. Halbuki kendisi günah keçisi .. Bana Satanist olcaksın diye almadılar.. Sonra artık tek yolum bilgisayarımı satmaktı Dayımın pc dükkanı vardı evi karıştırdım camları indirdim götürüp satıcaksın dedim gitar alcam dedim sonra götürdü satıp parasını vercekti 2 ay ses cıkmadı sonra karsıma bi cıktı dükkan battı senin paranı veremicez..Yapcak birşey yoktu hergün müzikleri saatlerce dinliyordum elimi vurarak ritm tutuyordum..Tabi yetenekli değilim ama tek çıkışım müzikti..Bundan 5 ay önce dedim aileme ya bana gitarı alıcaksınız ya da beni silin evden gidiyorum Adam olmaz dediginiz cocugu göstercem size.. Gidip cort x6 birde dandik bi amfi aldık.. Kursa gidemiyorum tabi..Kendi basıma ögrenirken geçti 4.5 ay su an musenin 6 parcasını full calıyorum..Plug in Baby, SBH fln .. Tabi yolun basındayız ama yas daha 18 ölmezsek uzun yıllar var sonuna kadar gidicez .. Hayal ediyorum matthew bellamy gibi 30 yasında nerde olurum sanırım onun gibi dans ederim gitarla.. Olmaz diyenlere kafanızı sallayın .. Sesiniz yoksa parmaklarınız var..Yenetek yoksa çalışınca oluyor..İstemenize Amacınıza Bağlı.. Buda Benim Başlama Hikayem İşte..Kader Adam Seçer..Benden daha sanslıysanız bıkmayın daha kötü durumdaysanız biraz daha sabredin..SAglıcakla Kalın

Düzenleyen - w4mp1r on 01/10/2008 12:47:10

Arkadaş ortamının olmaması senin değil ailenin suçu,ailen seni dışlamış..(Ben de lise 1 deyim şuan 1.5-2 yıldır gitar çalıyorum...)Fakat bu dönemlerde ailesi tarafından dışlananlar kötü yollara saparken sen en doğru yolu seçmişsin..Aramıza hoşgeldin..Sakın gitarı bırakma=) Bayramınız mübarek olsun=)

Yorum

Hayır..Sen yaparsın yapabiliyorsun
      öyle bir ortamda o şartlarda güzel işler yapmışsın ve bazı müzik gruplarına bakarsan psikolojik nedenlerden gitara başlayanları görüceksin sende iyi bir gitarist olursun çalışınca herşey olur ve yerinde olsam o dayı bozuntusu ölmüştü..
      iyi bayramlar

Yorum

arkadaşım vazgeçme aynen devam...metod kitapları al,**** netten edin.geliştir kendini..

pc konusunda da üzüldüm valla bir o varmış elinde güme gitmiş neyse yine de almış gitarla amfiyi başarılar,iyi bayramlar

Yorum

Hocam nasıl çalıştın her gün pc yoksa?Nerden çalıştın?

Yorum

Madem Mygitar ailesiyiz bende konuşayım,anlatayım...2 yıl önce klasik gitar kursuna başladım...8 ay kursa gidip bırakmak durumunda kaldım.Artık elektroya geçmek istiyordum.Aileme çok büyük bir baskı yaptım elektro gitar almaları için,en sonunda babam daha fazla dayanamayıp eve birgün elinde Extreme bir gitarla gelmiştiTabili ilk elektro gitarım deliler gibi sevindim,gözüm gibi baktım.Kursu bıraktım ve kendi kendimi elektro gitarda geliştirmeye başladım...6-7 ay bu gitarla devam ettikten sonra artık yapacağım müzik türüne yönelmek,gitarı ağlatmak istiyor coşmak istiyordum.Tabi sadece hayaldi bu...En sonunda annemi gitar alması için ikna ettim...Jackson Js30dk aldım.Herkes ve ben o zamanlar boşuna aldım keşke almasaydım param boşuna gitti diyordum..Daha önce hiç o tarz bir gitar kullanmadığımdan teli koptuğu anda gitarı kullanmamaya başladım,çünkü floyd rose sisteminin ne olduğunu bilmiyordum,elektro gitara tel takmayı dahi bilmiyordum.Kendimi geliştire geliştire,yavaş yavaş öğrenerek buldum hepsini.Bir şekilde biryerden yardım geldi ve bir şekilde gitarımı geliştirdim...Bu olayların üstünden 6-7 ay geçti daha kriz tavan yaptı bilirsiniz.Hoca bulamıyordum.Daha doğrusu bulmaya yeltenemiyordum...Şuanda staj işi çıktı bir şekilde kendimi burda,para kazanırken görüyorum.Bir hoca buldum ve staj paramı ona yatırıyorum..Ve Allah'tan Jackson'umu o zaman almışım..Alıpta 4-5 ay kullanamamıştım ama almasaydım şuanda almak gibi bir ihtimalim olmayacaktı..
            Bundan çıkarılacak ana tema:Eğerki birşeyleri gerçekten,tüm kalbinle isteyip çalışırsan Allah her zaman yol gösterir..Bir şekilde ben o gitarı aldım ve tüm anatomysini öğrendim..İyikide o zaman almışım..

Saygılarımla...

Yorum

Dostum sakın üzülme bende maddi durumdan dolayı kursa ara verdim tam 2 ay gittim nota öğrendim birkaç solo . 2 ay öncesine kadar gittim bir Cort x6 aldım , akorlarda sorun yok ama solo çalışıyorum son sıralar imkanım olursa kursa gitmeye çalışacagım dogrusunu yapmışsın hoşgeldin

Yorum

Orta çağ katolikleri gibi "Gitar Çalmak Günahtır!"
                koptum abi

Yorum

Güzel hikaye tuttum, umuyorum bu azmin ve sabrın seni güzel yerlere getirecek...

Yorum

dostum bende nirvanayı çok dinliyorudum görsen 8. sınıfta tam bi bunalım çocuğu oks desen netler 40 larda sürünüyor

sınıftan atılmışım eski sınıftaki kıza aşığım söylemeye yüzüm yok ailem desen çok baskı yapıyor. neyse en sonunda nirvananın unplagged ini izlemiştim Kurt orda akort ediyodu gitarı benimde orgum vardı nirvanaları orgda çalmaya başlamıştım ilk parçalırm falan hep orgtaydı. sonra bunalımla birlikte daha sağlam birşey arıyordum

en sonunda babamın bağlamasına 4 tel takıp perdelerini gitar perdesi gibi yapmıştım çok küfür yedim babamdan ama olsun sonra kulaktan çıkartmaya çok gayret ettim ettim ettim ve başardım gitar gibi bağlama çalıyodum

sonra eksik olan şeyin elektro olduğunu anladım. okulun sonlarına gelmişti zaman ama nasıl olduysa netlerim son 3 haftada 70 e 80 çıkmıştı

hayata daha bi sarılmıştım kızı unutmaya çalışıyorudum iyiyi herşey çünkü bir savaştan zafere koşuyordum.

ama şunu samim söyleyeyim müzik ve gitar çalma hevesi hayatımda olmasaydı şu an çok farklı olurdu

her neyse o kanlı pazar sabahı geldi çattı ben 6 da kalmış müzik dinliyorum işte oks ye saatler kalmış sonra gittik ahmat keleş
                    oğluna saat 9,30 gibi kim hangi sınıfta girecek olayı yaptılar

kaderin cilvesi sınava o aşık olduğum kızla girdim aynı sınıfta, kızın yüzüne bakamıyodum tutkuyla bağlanmıştum ve onla aynı sınıfta kaderimi belirliycek sınava girdim. sadece güldüm

bozulmadım aklımı karıştırmadım biliyordum birseş beni güçlü kılıyor o da müzikti sanırım. herneyse 80 net gibi birsey yapmıştım ve sonuda gitar aldım nivana günlük gülistanlık çalıyorudum kur yok tabiki

ve yine bir gün bir melodi duydum

o melodi metal müziğin hayatıma girişinin seronomi müziğiydi

wherever i may roam live solo hayatımda ilk defa böyle bir melodi duymuştum gitar sanki ağlıyormu kusuyormu bir ses vardı Wah dı elbette o. zaten işler o zaman çığırından çıktı full metal oldum

cidden bi bakıyorumda naıldım nasıl oldum

gitarı bırakacak veya vazgeçecek veya da çıkmazda boşlukta olan arkadaşlara tavsiye ediyorum

İNANIN!!! neye olursa olsun ama o şey doğru olsun

Yorum

bu başlığı çok beğendim hırsınızı takdir ediyorum. müzik ruhu böyle birşey olmalı. görsem alnınızdan öpesim geldi şu an duygulandım

Yorum

"Sesiniz yoksa parmaklarınız var." eğer senin bu lafla ifade etmek istedigin şey benim anladıgım şeyse uyuz oluyorum 1 2 arkadaşım müzik yapmakdan anlamayacak kafada şey diyor " senin sesin kötü gitar çalsan ne olacak " töbe töbe bi kaybol manyakmısın nesin, arkadaşım bence sakın vazgeçme bende ilk başda beceremeyecke gibiydim fakat bakdım ki 1 sarkı üstüne yoğunlaşınca senin yetenegine göre cabuk ya da yavaş ögreniyorsun.başarılar

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                        Initializing Tabs & loading Content...
                        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                        X