Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kulaklıkla elektrogitar çalmak

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

bende çoğu zaman kulaklıkla çalmak zorunda kalıyorum ama nedeni ne apartman sakinleri nede öss öğrencileri bi abim var sağolsun açıyor görüntülü armayıi arkadaşlarıyla dalıyor sohbete sonra ne diyor metin kulaklığı taksanaaa Apojudas arkadaşım Allah gecinden versin ama senin kurtulman yakın gibi

Yorum

siz yine iyisinizya ben yurtda kalıyorum klasik gitar calarken millet kufredio bir de elektro gotursem..

Yorum

darkshide haklı . bırakın elektroyu klasikte bile sorun yaşanıyor rahatsız olanlar çıkıyor . gitaristler hep eziliyor dışlanıyor ya .

Yorum

bende shur e2 kulaklık var, ismide değişmiş slc2 yazıyo kutuda. Onunla clean sesler çok net alabilirsin, hatta anfiden daha net bile duyabilirsin. ama distorsion için aynı durum geçerli değil. distorsionlarda speakera da çok iş düştüğünden kulaklık buna cevap veremez. Shure e2 bulabilirsen bi süre idare edebilirsin, diğer kulaklıklarla olabileceğini sanmıyorumm

bizimde alt komşu vardı geçen sene, bu sene müstakil evdeyiz, adam 3. senenin sonunda gelip sezen aksu parçlarını iyi çalıyosun demişti sezen aksu ben gitar!??!?!:P

Yorum

selam arkadaşlar hepimizin farklı farklı sıkıntıları vardır tabi bu konuda allah yardımcımız olsun...benim başıma da can yakıcı bir olay geldi...bir gece fazla ses olmasın diye gitarımı kulaklıkla çalayım dedim ama kulaklığın kablosu kulaklığın lehim yerinden ayrılmış.ben de lehimlerken o havya sen benim sol el bileğime çarp...nitekim hala izi var her ne kadar tatsız da olsa yine müzik adına bir iz bendeo yüzden kablosuz kulaklar pek bir ilgimi çekiyor...

Düzenleyen - canKUTTT on 02/04/2008 15:11:39

Yorum

Cankut fena olmuş geçmiş olsun bende elektronik bölümündeyim şu ana kadar hiç havya çarpmadı elime valla ne diyeyim geçmiş olsun.

Yorum

sağol dostum detayları anlatmadım ''bu mesaj beni rahatsız etti'' demesin diye değerli müzik sever arkadaşlarım ama artık bilinç altımda yer etti,terbiye oldum bir bakıma.halbuki ben de yıllarca havya ile haşır neşir oldum ama gece saatleri olması (sabaha kaşı 3)dikkat faktörünü azalttı tabi...

umarım kimsenin başına kötü bir durum gelmez bu konuda

Yorum

başıma gelen olay diye başlık var orada konu açabilirsin o zaman kimse rahatsız olmaz.

Yorum

aynı sorun bendede var ama haklı ya ses oluyoda distörşın sesi olmuyor

Yorum

Evinizin en büyük odasında çalın gitarı. Ses yayılıyor ve komşulara daha az ses gidiyor. Tabi sesi çok açarsanız büyük oda bile dayanmaz. Ama tadı da öyle çıkıyor değil mi?

Yorum

kulaklığı pedal a bağlarsan distortion lu ses alabilirsin

Yorum

kulaklığı pedal a bağlarsan distortion lu ses alabilirsin
                          Ben de öyle yapıyorum pedaldan pc'ye ordan da kulaklığa ve çok kaliteli yani direk girmeye kıyasla ses alıyorum özelikle kayıtlarda direkt efektörün tonu oluyor ama çok efekt vermemek lazım.

Yorum

Kulakla çalmak çok zor oluyor benim için. Jaklar ve kulaklık kablosu dolanıyo.. kafamı oynatıyorum çalarken kulaklıklar direk düşüyor yamuluyor vs... **** kulaklığın kablosunda ses kontrol şeysi var gitarın kasasını otururken göğsüme yasladığımda o şey batıyor onu düzeltiyorum o sırada kulaklık kulağımdan düşüyor...... ..... giderde gider bu böyle

Yorum

o kulaklığın kablosu ciddi bir sorun her daim takılacak bir yer buluyor kendine...sinir ediyor insanı tam çoşkuyla çalıyorsun kafayı hareket ettirince çat kulaklık yerde kaldır bir daha kafaya tak sonra kaybolan konsantreni bir daha toplamaya çalış falan...bence en güzeli kablosuz kulaklık kullanmak..bu dertlerden tamamen kurtulunabilinir.ama onlarda da bir aksilik mi ne oluyormuş.ses frekansları mı karışıyormuş birşey vardı ama tam aklıma gelmedi.bilgisi olan arkadaşlar varsa kablosuz kulaklıkların ne gibi olumsuzluklarının oluduğunu bizlerle paylaşırsa seviniriz.

Yorum

Bence en güzeli, sesi sonuna kadar açıp distorşın açıp deli gibi çalmak. Çok laf yersiniz ama emin olun 5 dk böyle çalarsanız içiniz rahat eder. Amfiyi kapatır gidersiniz

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X