Arkadaşlar
Ben yıllarca hep başkalarına müzik yaptım. Yırtık pantolon ile gezen terzi misali, bugüne dek kendim için hiç bir şey yapamadım. Neticede, Rock ve Pop öğelerinden oluşan bir albüm yaptım ve bu albümü konserlerde çalabilecek bir grup oluşturdum. Grubun adını " KEMERALTI ", albümün adını da " Tek Tabanca " koydum. Kemeraltı ismini vermemin nedeni, benim ve grup elemanlarının İzmir'li olmalarından dolayı. Bilenler bilir, Kemeraltı İzmir'in en bilinen yeridir. Albümü Tek Tabanca diye adlandırmamın sebebi ise, her şeyi tek başıma yapmamdan ötürü. Yani Aranjmanların tümünü, bestelerin bir çoğunu, yönetmenliği, kayıtları, mixajları ve Mastering'i kendim hallettim. Canlı enstrümanları da elimden geldiğince kendim çaldım. Ha, iyimi yaptım, buna tabi ki sizler karar vereceksiniz. Buraya kadar her şey tamam. Sıra geldi klip çekimine ve albüm kapağına. Her şeyi illa kendim yapacağım ya, kapağı da kendim tasarlayım dedim. Kapak fotoğrafını çeken, yeni nesil başarılı fotoğraf sanatçılarımızdan dostum Cem Bayoğlu. Vokaller ise tiyatro yönetmeni ve oyuncu dostum Zekeriya Hocalar üstlendi. Sözlerin çoğuna şair ve yazar Şevki Dinçal imzasını attı. İki parçadaki Klavye solosu ile de, sağolsun dostum Ömür Gidel ( Ex. Barış Manço / Kurtalan Ekspres ) beni yalnız bırakmadı.
Şimdi sizlerden ricam, kapak ile ilgili görüşlerinizi yazmanız. Şimdiden teşekkürler.
Sevgi ve saygılarımla
rolly