Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dream Theater 4 Temmuz'da İstanbul'da !

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Dream Theater 4 Temmuz'da İstanbul'da !

Dünyanın en iyi metal gruplarından Dream Theater 4 Temmuz 2009'da İstanbulda.

Dünyanın sayılı progressive metal gruplarından biri olarak kabul edilen, Dream Theater 4. kez ülkemizde.

En son Systematic Chaos albümünün tanıtım turnesi kapsamında 29 Haziran 2007'de ülkemize gelen Dream Theater, yine akıllarda kalacak bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

Resmi site: http://www.dreamtheater.net/tourdates.php#dtturkey
    Son güncelleyen Myris; 25-04-2009, 10:38.

parkoramnda değil mi ? küçükçiftlikpark nere ya? maçka parkında olacak galiba?
    Son güncelleyen Sudden_deth; 07-04-2009, 01:21.

Yorum

Santana ile birlikte ocağıma incir ağacı dikecek bu konser

Yorum

Söylentiler 10gündür vardı, daha dün sabah kontrol etmiştim DT sitesini, sonunda geldi resmi açıklama

Bu sene de coşacağız

Yorum

bu yaz cebim boş gezicem galba ama hepsine değer

Yorum

Sat Jul 04, 2009 Istanbul, Turkey Kucukciflikpark
            DT Headlining show with Special Guests CYNIC.
            Venue Address: Kadirgalar Caddesi No: 5 Macka, Istanbul, Turkey

Dikkat ederseniz burada Cynic grubu ile sahne alınacağı yazıyor. Cynic de oldukça saygın bir gruptur benim gözümde, haber dahi yapılmalı

Yorum

Cynic'de çoğu kişiye göre Dt kadar iyi bir grup bana görede öyle.
              Bence alt grup olarak Türkiyede inanıyorumki büyük bir kitlesi olan grup seçmişler.

Yorum

abi cynicde müthiş grup alt grup demek yanlış olur çok iyi oldu bu ^^

Yorum

arkadaş carlos santana,deep purple bir de dream theater nasıl yapacağız Hangisine gidek yav birdaha göremiyeceğimiz adamların hepsi bu yaz geliyor.İyi bir ekonomik bir plan yapmak lazım Petrucci'yi görmek için gidilir ama hacılar

Yorum

Tercihim santana ve dream theaterdan yana para kalırsa deep purple'a da giderim

Yorum

ben dt icin degil cynic icin gitmeyi dusunuyorum kimse kusura bakmasın Cynic e alt grup diyenin aklından suphe ederim special guest te bari resmen ezmek olur bu

Yorum

Türkiye'ye çok ama çok ağır bir alt grup olmuş bence

Yorum

bilet fiyatları ne zaman belli olacak????????

Yorum

Millet konserlere bilet derdinde bense Jackson derdindeyim. Valla yemem içmem RR-3'e yatırırım çatır çatır paraları. =)

Yorum

Cynic kanımca alt grup olmaktan öte DT'nin de belirttiği gibi "special guest" olarak çok güzel dakikalar yaşattı. Zaten kendileri de konserlerinin sonunda DT'ye onları bizle buluşturduğu için teşekkür ettiler.

DT'ye gelecek olursak, oldukça hızlı, bazen aksaklıkların ( akort kayması, ritm kaçırma ) olduğu başarılı bir konserdi. Özellikle Metropolis'in farklı varyasyonlarda çalınması güzeldi. Bir ara Rudess Playstation kolu gibi birşeylerle oyunlar yapıyordu, sonradan öğrendim ki Iphone ile birşeyler çalıyormuş Bence playlist çok eskiye dönüktü, en azından As I Am, Dying Soul ne bileyim The Glass Prison gibi kült parçalar da bekliyordum ben. Kaldı ki As I Am ve The Glass Prison'u turnenin bazı ayaklarında çaldılar.

Genel hatları ile benim için yorucu bir konser oldu, biraz da sıkıldım pek beğenmediğim parçalar çaldıkları için. Ama DT seneye gelse, gene gideceğim, zaten onlar da farkında İstanbul'un onları gayet sevdiğini

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X