Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Avenged Sevenfold'un davulcusu James Owen Sullivan ölü bulundu!

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Avenged Sevenfold'un davulcusu James Owen Sullivan ölü bulundu!

"The Rev" lakaplı davulcunun ölüm nedeni belirtilmedi.
    Amerikalı metal grubu Avenged Sevenfold'un davulcusu James Owen Sullivan (28) evinde ölü olarak bulundu.

California'daki Huntington Beach bölgesi polis yetkilileri, Sullivan'ın dün doğal nedenlerden öldüğünü söylediler. Yetkililer, kesin ölüm nedenini ise belirtmediler.

Grubun internet sitesindeki açıklamasında da "The Rev" lakaplı davulcunun öldüğü doğrulandı.

Açıklamada, "Jimmy 'The Rev' Sullivan'ın öldüğünü büyük üzüntüyle duyuruyoruz. Jimmy, sadece dünyanın en iyi davulcularından biri değildi, en iyi dostumuz ve kardeşimizdi" denildi.

1999'da kurulan Avenged Sevenfold, şu ana kadar 4 albüm yayımladı. Grup, 5. albümü için çalışmalarını sürdürüyordu.

Alıntıdır...
    Son güncelleyen shnicx; 29-12-2009, 23:24.

Başlığı okuyunca biran duraksadım...

Yorum

Şoktayım resmen...Çok merak ediyorum,umarım olay kısa bir sürede aydınlatılır.

Yorum

Büyük ihtimal aşırı dozdan gitmiştir..Yazık olmuş

Yorum

hadi ya umarım en kısa zamanda aydınlanır olay...

Yorum

Aaaa ya harbiden üzüldüm. Odamda asmadığım ama kenarda bir yerde duran posterleri vardı. Adını duymuştum bu grubun. Herşeyden önce bir insandı ve bir müzisyendi. Ne diyelim Allah rahmet eylesin ama aşırı dozdan falan böyle kıldan tüyden vefat ettiyse diyecek kelime /cümle bulamam yani.

Yorum

Hayır inanmıyoum diyecektim ama uff lanet olsun sağlam bir baterist daha gitti off Allah rahmet eylesin demekten başka birşey diyemiyorum ya büyük ihtimal doğal yollardan ölmedi neden böyle birşey yaptı ama bunları demeden önce bir aydınlatılmasını beklicem yinede.

Yorum

Uyku sırasında ölmüş diyorlar ama nedeni daha tam olarak bilinmiyor.

Yorum

Vay be, severdim a7x'i. Davulcusu da ayrı bir parçasıydı onların. Onlar bir bütündü, sesiyle de kulaklarımıza kazınmıştı... Huzur içinde yatsın, ne diyelim...

Yorum

Hiç sevmezdim kendilerini Allah rahmet eylesin.

Yorum

inanmıyorum ***

Yorum

the rew

sıkı bi avenged sevenfold hayranıyım ve üzücü bi durum sağlam bateristti kendileri allah rahmet etsin..

Yorum

Favori 1.ci grubumdur.Bence ilerde metallica gibi adının herkezin bileceği bir gruptu.Tabi yerini dolduran olacaktır elbette ama ne kadar...burası tartışılır.Gruptaki öncelikle solocuları vokalleri ve baterileri çok sağlam bir gruptu.J.Owen Sullivan'a Allah rahmet eylesin...

Yorum

bu grup metali bana sevdiren ve her şarkısını sıkılmadan dinlediğim bir gruptu. the rev bence dünyanın en iyi bateristlerinden biriydi ve daha çok gençken öldü Allah rahmet eylesin.. mekanın cennet olsun sevgili dostum the rev seni asla unutmayacağım

Yorum

İnş. ecelile ölmüştür müzisyenler artık kolay yetişmiyor herkez aynı değil

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X