Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ben manyakmıyım??

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

    #16
    gitar çalıyorsan sarıl ona sıkı sıkı çünkü gitar kadar güzel bir terapist görmedim ben. bundan 3 sene önce intiharın eşiğindeyken gözüm gitarıma kaydı ve elime alıp çalmaya başladım belki son bi kere daha diyerek. ama ondan sonra bütün derdim tasam gitmişti artık yeni bir sırdaşım vardı. dediğim gibi kafan karışınca gitarına uzan inan bana kuş gibi hafifliyeceksin

    biraz ağır oldu galiba

    Yorum


      #17
      Sürekli gerçek dışı hayaller kurmanın sebebi, obsesive complesive yani takıntı hastalığı olabilir. Bu herkezde az çok vardır, ama ilerlediği zaman, oldukça rahatsız edici olabililir.Bi yakınımda olmuştu, çocuk durduk yere birilerinin onu gelip dövüceğine dair hayaller kurduğunu ve bundan mutsuz olduğunu sölüyodu, sonra psikiatıra giti, şimdi iyi. Tabi sizinki bu mu bilmiyorum, belki hiç alakası yoktur.

      Yorum


        #18
        Her insanın bilinç altında biriken hayaller vardır.
        bu hayalleri ya rüyamızda yaşarız ya da senin anlattıgın gibi uyanıkken kafamızda kurgulamaya başlarız.
        bundan kurtulmanın en kestirme yolu iyi bir psikologa gitmektir.
        ama beni dinlersen hayal gücünün güçlü olmasını kullanmalısın.olmayan şeyleri düşünecegini zihnini zorlayarak
        bişeyler yaz, oku,gitarını çal ne bileyim farklı bi konuya odaklan böYlece kurguların daha gerçek olaylar üstüne olmaya başlayacaktır.ama ilk başlarda bayağı zorlanacaksın kendimden biliyom benzer bi durum 1-2 sene evvel bendede vardı.

        Yorum


          #19
          Ya benim de bol bol kurduğum söyleniyo ama elimde değil valla ***..Kendi kendime kuruyorum, sonra o kurduklarıma olmuş gibi inanıyorum, sonra da ona buna trip atıyorum falan Neyse,sitede benim gibi manyaklar çokmuş, kendimi yalnız hissetmedim =)

          Yorum


            #20
            Hayal dunyaniz sizi gercek hayatinizdan koparip mutsuz etmiyor ve insani iliskilerinizi engellemiyorsa, no problemo... Koyverin gitsin . Hayalgucunuzu yaraticilik yonunde kullanin ve bir seyler uretin...

            Psikolojik rahatsizliklarin tanisinda en onemli faktor, psikolojik durumunuzun, farkliliginizin "hayatinizi ve sosyal iliskilerinizi etkileyip etkilemedigi"dir. Hayatinizi kisitliyorsa, zaman zaman cekilmez hale getiriyor ve sizi sonuc olarak mutsuz ediyorsa rahatsizliginiz var demektir. Bunlar yoksa, (cogunuzda yoktur eminim) gayet sagliklisiniz...

            Var ise...
            Bir arastirin sunlari:

            Obsesif kompulsif
            Sosyal fobi
            Sizofreni (ciddi sakat olani budur)

            Psikologlar coook buyuk oranda para tuzagidir (siz bana gelin ), beyniniz ve zihniniz gerek kendi hayatinizda gerek gercek hayatta her seyi degistirecek kapasiteye sahiptir, zihninizin sinirlarini zorlayin, ogrenin, arastirin derim.
            Unutmayin ki hic bir ilac beynin icine dokulmez, en etkili ilac bile gider beyinde bir noktayi uyarir, bu uyarimlari biz de yapabiliriz... beynimizi kullanmayi ogrendigimizde.

            Durup duruken ne bu ciddiyet diyor ve kendimi kiniyorum...

            Yorum


              #21
              Bende çok hayal kurarım.Bence güzel bir şey.Bu sayede güzel müziklr yapabiliyorum.Bunu senin için pozitif hale dönüştürmek senin elinde.Hayal kurmaktan vazgeçemezsin kolay kolay.Ben denedim olmuyo.

              Yorum


                #22
                Aynısı bende yapıyorum, yalnız değilsin. Manyadığımızı pek sanmam, bence hayal gücünün genişliğiyle ilgili bence. Ama manyamışta olabiliriz tabi[:0]

                Yorum


                  #23
                  bana biraz şizofreniyi andırdı.


                  şaka tabi.öyle birşey olsa yaşadığın şeyin farkında olmazdın.

                  Yorum

                  Unconfigured Ad Widget

                  Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

                  Trending

                  Collapse

                  Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

                  Çalışıyor...
                  X