Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Pink floyd'un en çok tutulan albümü hangisi...

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Pink floyd'un en çok tutulan albümü hangisi...

-wish you were here vaz geçemediğim albümlerinin başında gelir.

Düzenleyen - crisis1th on 27/02/2006 14:16:09

seçeneğim wish you were here olurdu ama the wall'ı koymalıydın....

Yorum

Animals, Meddle, Atom Heart Mother nerede?

Yorum

Bence Dark Side Of The Moon o seçeneklerden Ama onunların dışında The Wall albumu bence

Yorum

The Divison Bell'in diğer albümlerle kıyaslanabileceğini zannetmiyorum. Roger Waters'ın eksikliğinin bir hayli hissedildiği ve bana kalırsa içinde sadece güzel şarkıların olduğu bir albümdür. Bir Pink Floyd albümü olarak zayıf bir albümdür. Eğer The Divison Bell'in albüm kapağında Pink Floyd yazmasaydı içinde güzel şarkılar olan bir albümden ibaret olacaktı dediğim gibi. A Momentry Lapse of Reason'a değinmek bile istemiyorum, Sorrow dışında pek elle tutulur bir şey yok, Gilmour'un Waters'sız yapamadığının kanıtıdır bu albümler (daha da önemli bir kanıt arayanlar için bkz: About Face, özellikle de Until We Sleep)

Bir diğer önemli hata listede rock tarihinin kilometre taşlarından biri olan "The Wall"un listede olmamasıdır. O "The Wall"dur ki lise 2deyken hatmettiğim ve benliğimin bir parçası haline getirdiğim bir albümdür. Her dinlediğimde "yalnız değilim!" dediğim bir albümdür.

Peki listeden seçsem ne seçerdim... Wish You Were Here çok baba bir albüm olmasına karşın Dark Side Of The Moon derim. Nedeni? İlk dinlediğim Pink Floyd albümü Dark Side Of The Moon du. Aynı zamanda canlı dinlediğim tek Pink Floyd albümü...

Fakat benim sadece en sevdiğim Pink Floyd albümleri listemde değil, dinlediğim en iyi albümler listemde başı çeken albümün adı "THE WALL"dur. Gerçekten çok üzüldüm listede olmamasına.

Ha bir de Animals vardır ki, bir kere insanın içine işledikten sonra o albüm hakkında yaygın olan eleştrileri yapmaya dili varmaz insanın...

Yorum

ummagumma...
            animals...
            atom heart mother...
            saç ayağı gibi oldubu albümler başyapıttır...bu üçlünün içinden sadece ummagumma olduğu içindir ki,listede ben ummagumma dedim...üstteki ikisi olsa durum karışırdı benim cephede...
            en çok tutulan derken the wall olmadan da olmaz bu işler...yeryüzündeki en vitrin albümlerden birisidir...belki de tekidir...pink floydun bir diğer vitrini de the dark side of the moondur!
            the wall listede olmalıydı tutulan deniliyor çünkü
            ama şu var bana sorarsanız ummagumma derim sonra da animals derim...
            üstte sıraladığım gibi olur...
            neleri kıyaslar gördüm kendimi...aman allahım

Yorum

En çok tutulan albümü The Wall, en güzeli de bence The Division Bell ..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X