Duyuru

Collapse
No announcement yet.

En güzel sesli vokalist

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Bence cok tiz bir sekilde ciglik atmak ayri sarki soylemek ayri. (sebnem ferah&mariah carrey). One sarkisinin canli versiyonunu dinlediysen orda ne kadar bas bir sesle sarkiya basladigini ve ne kadar duzgun soyledigini farketmissindir. Misal bir in the name of love sarkisinda da ne kadar tiz seslere cikabildigini gormussundur. Ben bono`nun sesini begenip begenmedigimi tartismiyorum ama ben bariton olmama ragmen o kadar bas bir seste o kadar perfect pitch ile soyleyemiyorum. Tiz de zaten yanina yaklasamiyorum. Tabiiki adam ne bileyim bir James LaBrie kadar yukari cikamayabilir ama oktav araligi olarak baktigin zaman bence epey yuksek bir oktav araliginda soyluyor.
    Vokalist deyince sadece sesin guzelligi yetmiyor, bence karizma da onemli. Frontman olmak sadece sesle olmuyor gibi garip bir dusuncem var.
    Mike Patton (Faith no more, Mr. Bungle)
    Kurt Cobain
    Freddy Mercury
    George Michael (burun kiviranlar careless whisperi dinlesin)
    Prince (Hem muhtesem bir gitarist hem de muhtesem bir vokalist)
    Bjork
    Eddie Wedder
    MICHAEL JACKSON (gulmeyin bence super)
    ve tabiiki Jim Morrison

Yorum

valla thom yorke derim,canlı-kanlı ,vokali ,oktavı vs herseyiyle en mukemmel vokal..
      en populer sarkıları creep bilirsiniz,, basta bass baslıyıp ortada falsettolu soluyor,,ohaa diyorsunuz,,ustelik cıglık degil,yuksek bir oktavda sarkıyı soyluyor!

nebiliyim aynı albumde prove yourself var,sırf onu dinleyen tapabilirsiniz,girisinde resmen dans etmis..bir benzeri paranoid android girisinde var bass yavas yavas nceliyor sonra tiz sonra yine yabvas yavas bass oluyor ses,ortalama bir vokalin yapması cook zor..bir ses bu kadar puruzsuz ve net olabilir..

high and drydaki ani sıcralamalar,bullet prooftaki incelen, ugultulu garip ses,o kadar temizki ,adama o sesi neresinden cıkartıyor hala anlıyamadım

son albumde ..cok sasırtıcı birsey var mesela iwill sarkısında 2 ses var 2side ona ait,ust uste kaydedilmis...sasırtıcı olan ise biri bassın bassı digeride ip ince bir thom yorke ohaa ohaaa hoaaaaaaaaaa diyorsunuz....gozlerim yasardı ilk dinledigimde.. ve bebek gibi,tanrı gibi doga gibi tanımsız bir ton :/
      zaten radiohead koyu fanları, dunyalı kabul etmez grubu
      neyse gece gece kaptırdım yine,faNlık damarım tutu

Yorum

He he zaten fanlar gaza gelip yazıyo bu forumaYalnız King abimiz harbi çok tiz söylüyor,aynı şarkıda hem en tiz sesini hem de mustaine voklaini kullanmış şimdi analiz ettim..Tabii kimse kimseye şu kadar oktavlı şöyle güzel sesi var diye sevdiği adamı kabul ettirmeye çalışmasın,(adminlerimizin kime göre neye göre demesini istemezlerse)

saygılar!!

Yorum

O zaman en karizmatik frontman diye ayri bir tartisma konusu acmak lazim

Yorum

emy-lee nin wokali de güzel

Yorum

Vardı zaten en karizma frontmen olayı bu forumlarda,araştıran bulur..

Yorum

bencede şebnem ferah

Yorum

en iyi vocal tabiki eski metallica bass gitaristi ve vocalisti JASON NEWSTEAD frontman zaten belli en iyi frontman konusundada yazmıstım bence yakın tarihin cobain i ama gecmişin syd barret,john lennon,freddy mercury,axl rose fln gider ilk aklıma gelenlen bunlar daha neler var....

Yorum

sebnem ferah eskisi kadar iyi degil,bence vokalistligin hakkını veremedi ya da vermekten sıkıldı.ses tonu cok degisti,kaliteside degisti,zaten yaptıgı muzikte farklılastı ...

su an turkiyede en iyi kadin ses olsa olsa ozlem tekin ve tabiki sertab erener(tartısmam bile)

Düzenleyen - CoolDoG on 14/12/2003 22:13:14

Yorum

Türkiye de Şebnem Ferah,İlkay Akkaya,back vokal de Pamela gerçekten iyi sesler
                      Yurt dışında kendisine duyduğum sevgidenmidir bilmem JAMES HETFIELD bir numara
                      Tabi unutmadan:birde BEN.......

Yorum

iki kişi var gönlümde 1. Freddie Mercury
                        2. David Coverdale

Yorum

dolaresi niye unuttunuz? cranberriesten...

Yorum

toto nun kingdom of desire albümündeki elemany kimdir bilmem.iyidir.
                            rod seawart,david bowie,mick jagger gibi tipler de unutulmu? galiba.
                            acil servis ertan iyidir bence türk rock musikisi açysyndan.bi de grup ünlü nün vokalisti vardy -mehmet ünlü-.pentagram dan murat y ,cem karacayy falan saymy?synyz zaten.ama bence ba?taki 2si hepsinden iyidir.

Yorum

walla björk, ?ebnemFerah,amy lee,thom yorke harun tekin, bi de linkin park'daki chester (diyim de linç edin beni )

Yorum

guzel ses diosanyz geoff tate(queensryche) i tek gecerim sonra bruce dickinson(maiden) sonra da eric adams(manowar)

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X