Duyuru

Collapse
No announcement yet.

En Zor Duman Şarkısı

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

duman şarkılarını çalmak kolay dinlemek zor.daha türünü bile tam kavrayamadım zatenbatuhana gelince öyle aman aman süper bir gitarist falan değilama iyi çalıyo yinede ,bildiğim kadarıyla 16 yıldır gitar çalıyor.

Yorum

16 yıldır gitar çalan için berbat demek adamı övmek gibi olur
      bırakın dumanı, radiohead dinleyin ve çalın o tarz istiyorsanız

Yorum

hepsi kolay am bende yanıbaşımdan dan diğerlerine nispeten birazdaha zor

Yorum

evet yanıbaşımdanın sonundaki solo kastı biraz bir de senin gibi nin konser versiyonunda sağlam bir solo var o da zor geldi doğrusu

Yorum

duman in en zor sarkısı muhtemelen bi cogunuzun bilmedigi 'ah' tır

lutfen duman ın muzigide muzik mi demeyin duman belki muzikal anlamda cok kaliteli bol notalı onlu bunlu şunlu müzik yapmıyo olabilir ama kendi tarzını oluşturabilmek cok kaliteli olmasada güzel müzik yapabilmek başarıdır sonuçta önemli olan kulaga hoş gelip gelmemesi şarkının kendi içinde uyumlu olması falan filan ve duman türkiye standartlarının üzerinde müzik ****** da denilebilir.

Yorum

zaten konu dumanın ne kadar iyi olduğu değil ki! herkes saptırmaya çalışıyor. biri demiş duman berbat biri demiş onu dinlemeyin bakın bu var bu daha iyi biri de demiş duman idolüm falan.tamam hoş güzel de konu o değil ki karalamaya ve övmeye gerek yok zaten bütün konuları bu şekilde saptırarak kirlettiler.lütfen arkadaşlar biraz daha dikkatli olalım konuları başka yerlere çekmeye çalışmayalım.
              ben de çok fazla duman çalmıyorum ama olan gplerinin hepsi bilgisayrımda var sanırım en zoru yanıbaşımdan olsa gerek

Yorum

şarkıları kolay buna birşey demem ama gitaristine berbat diyenler demekki duman hakkında hiç birşey bilmiolar batuhanın konservatuarda jazz eğitimi aldıını bilmiosunuz heralde(yanlış hatırlamıosam)....

Yorum

çalışana herşey kolay arkadaşlar şarkıları kolay da olsa duman'ı dinleyen bir yığın insan var

Yorum

Şarkının kolay olması dinlenemeyeceği anlmına gelmez ki...Gayet de güzel dinllenir kolay şarkılarda..Yoksa herkes çalardı 30 akor falan her şarkıda atardı yarımşar saatlik sololar..Ha dumanı sever miyim?Sevmem...
                    Ama şarkı isterse 2 akordan ibaret olsun ne farkeder önemli olan kulağa hoş gelmesi...

Yorum

Ben pek hoşlanmıyorum dumandan.Ama kabul etmek gerekir coşturmayı biliyorlar.Şarkıları ise KOLAY ÖTESİ.Ara sıra dinlediğim olur.

Yorum

duman sevmediğim bir grup..ama hangi şarkıların tutabileceğini,Türk insanını hangi şarkıların etkileyebileceğini çok iyi biliyorlar..

Yorum

en güzel günüm gecem 1 2 ''power acordan'' oluşuyor
                          Power Acor ha! O da güzel dostum
                          güzelmiş ya
                          kronikdeli ayrıca konunun yeri niye burası değil ki
                          adam en zor duman şarkısı demiş konu başlığında
                          e bölüm de en şu bu o yani
                          neyse devam edelim
                          duman şarkıları çok kolaydır ama geçmiş olsun biraz kasıyor ya

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                          Initializing Tabs & loading Content...
                          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                          X