Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dave Mustaine olsaydı ne olurdu ?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Dave Mustaine olsaydı ne olurdu ?

arkadaşlar müzik dünyasında bence çok iyi bir yer edinen "metallica"yı bu seviyesinden daha yüksek bir performansta görmeyi çok isterim--yaz ertesi yeni bir albümle karşımıza gelecek olan metallica şüphesiz yine ilgi odayı olacak ve bu yeni albümü şüphesiz yine çok konuşulacak ve eleştirilecek-- geçenlerde bir dergide okuduğum söz dikkatimi çekti,bu sözün sahibi dave mustaine,diyor ki:"ben metallica dan ayrılmasaydım,dünyanın gelmiş geçmiş en iyi metal grubu olurduk"..ben bu söze kesinlikle katılıyorum..ama hetfield ve mustaine'nin asi kişilikleri göz önünde olduğunda sanırım bu söz pek geçerli değil..kirk'le kıyasladığım zaman mustaine daha iyi bir gitarist,ama kirk mustaine göre daha bir resesif..tartışmalarda hep orta yol bulma taraftarı bir kişiliği var kirk'ün..bu da metallica'nın bence ayakta kalmasını sağlayan en önemli etmen bence..evet arkadaşlar,mustaine olsaydı metallica ne olurdu,DAVA yı satarmıydı yoksa yoluna devam edermiydi ??

Düzenleyen - WhiteLion on 16/04/2007 16:25:46

Bence yoluna devam ediceği konusunda pek katılmıyorum. Ama kötüde olmazdı yani Megadeth'e baktığmız zaman ilk albümlerine göre onlarda tarzlarından biraz taviz verdiler(metallica kadar olmasada). Kirk çok yapıcı gerçektende metallica ayakta o tuttuğna inanıyorum. James'e Lars'a kalsa dağılırlardı çoktan. ama Dave gibi çok iyi bir müzistyen metallica da devam etseydi çok güzel olurdu. Cliffte ölmeseydi off off

Yorum

lars saten herşeye muhalafet kırk bi kez karşı çıkarken gördüm o da ileri seviye degil st ... albümünü de solo olmadı içindi o da hemen kabul etti gibi

Yorum

Bence yoluna devam ediceği konusunda pek katılmıyorum. Ama kötüde olmazdı yani Megadeth'e baktığmız zaman ilk albümlerine göre onlarda tarzlarından biraz taviz verdiler(metallica kadar olmasada). Kirk çok yapıcı gerçektende metallica ayakta o tuttuğna inanıyorum. James'e Lars'a kalsa dağılırlardı çoktan. ama Dave gibi çok iyi bir müzistyen metallica da devam etseydi çok güzel olurdu. Cliffte ölmeseydi off off
        çok iyi yazmışsın tebrikler. bende aynısnı düşünüyorum kirk kadar metallica ya katkısı olan birisi yok bence james ve lars'a kalsa 50 kez dağılmışlardı şimdiye

Yorum

metallica zaten mükemmel bi eke veya gecmişte yapılmış hataların düzeltilmesine gerek yok

Yorum

bu geyikler daha ne kadar yapılacak gerçekten merak ediyorum.
            şu kısacık ömrümde bu konuyu sanki dünya barışı getirecekmişcesine ciddi ciddi tartışan kaç insan gördüm hatırlamıyorum.

Yorum

bu geyikler daha ne kadar yapılacak gerçekten merak ediyorum.
              şu kısacık ömrümde bu konuyu sanki dünya barışı getirecekmişcesine ciddi ciddi tartışan kaç insan gördüm hatırlamıyorum.
              atış serbest bölümüne uygun bir konu olduğunu düşünüyorum ve bence hiç de geyik değil burada kendi düşüncelerimizi paylaşıyoruzMetallicA

Yorum

dave gidip kendine yeni bi grup kurduğuna göre esaslı bir adam, kaliteli ve tek başına işleri yürütebilecek biri..ama kirk'ten daha iyi bir gitarist olduğuna inanmıyorum. st anger albümünün belgeselinde: "20yıldır metallicadan atılmış biri olmayı hazmetmeye çalışıyorum..ikinci olmak benim hoşuma gidiyor mu dersin?" gibi sözler ediyordu..

Yorum

dave gidip kendine yeni bi grup kurduğuna göre esaslı bir adam, kaliteli ve tek başına işleri yürütebilecek biri..ama kirk'ten daha iyi bir gitarist olduğuna inanmıyorum. st anger albümünün belgeselinde: "20yıldır metallicadan atılmış biri olmayı hazmetmeye çalışıyorum..ikinci olmak benim hoşuma gidiyor mu dersin?" gibi sözler ediyordu..
                  Hiç merak etmesin sanattan anlayan insanların karşısında bence asla ikinci değil.

Yorum

katılıyorum
                    evet hatta mustaine i yolda yürürken gören insanların suratına METALLICA diye bağırdıklarını söylüyordu

Yorum

Bence dave iyiki metallicada kalmadı. Kalsaydı Megadeth diye bir grup olazdı çünkü.Gerçi çok eleman değiştirdiler ama neyse. Fakat Dave'in aklının metallicada kaldığı da bir gerçek.

Yorum

kirk ten daha yaratıcı olduğu kesin dave mustaine'nin.dave bu kadar iyi olmasaydı megadeth diye bir grubu şu anda dinleyemezdik..bence mustaine 2. planda değil ve yine bence davayı satmış bir müzisyen değil.ikinci planda kalmış gibi görünmesinin nedenide metallica nın kadrosunun tam oturması-megadeth'e kıyasla-..ama burada işe para ve ün de geliyor..kirk'ün sahip olduğu imkanlar dave'e göre daha iyi,ve bence imakanlar iyi olursa yaptığın iş te güzel olur..metallica bunu başardı..megadeth ise kardosunu tamamlamaya çalışırken,metallica'nın altında kaldı..olay bu.

Yorum

kirk ten daha yaratıcı olduğu kesin dave mustaine'nin.dave bu kadar iyi olmasaydı megadeth diye bir grubu şu anda dinleyemezdik..bence mustaine 2. planda değil ve yine bence davayı satmış bir müzisyen değil.ikinci planda kalmış gibi görünmesinin nedenide metallica nın kadrosunun tam oturması-megadeth'e kıyasla-..ama burada işe para ve ün de geliyor..kirk'ün sahip olduğu imkanlar dave'e göre daha iyi,ve bence imakanlar iyi olursa yaptığın iş te güzel olur..metallica bunu başardı..megadeth ise kardosunu tamamlamaya çalışırken,metallica'nın altında kaldı..olay bu.
                          Dave ne kadar yaratıcı da olsa Metallica'nın ona ihtiyacı yok..dave ile devam etselerdi belki dağılırlardı. Zaten bu atma olayı Lars'ın başının altından çıktı, yüzümesi çok zordu. Evet Kirk'ten daha yaratıcı olabilir ama daha iyi gitarist olmadığını tartışmıştım. Yaratıcılığını değil.

Yorum

bence iyikşde dağılmış çünkü metallica yeni bir gitarist buldu (kirk) dave de megadethi kurdu

Yorum

buda bir erdemdir ip inceldiği yerden kopmalı bence belki dave olsa grup bu kadar iyi olamaz kirk çok sakin gözüküyor metallicanın bi dvd si vardı

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X