Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlk Defa Konsere Gittim 24 Saat Geçti Kulak Çınlaması Geçmedi

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İlk Defa Konsere Gittim 24 Saat Geçti Kulak Çınlaması Geçmedi

Arkadaşlar merhaba.Bir sürü sağlık forumu varken ben buraya yazmak istedim çünkü aranızda bir çoğunuz bu sorunu yaşamışsınızdır diye düşündüm.Çünkü hemen hemen hepiniz konsere gitmiş ve zaten bir çoğunuz sahne insanısınız.

Dün selim ışık abimizin shaft klüpteki etkinliğine katıldım.4 saatten fazla sürdü.Gruplar 3 er şarkı söyledi ve her grup arasında 5-10 dk çekiliş morası verildi.Yani 4 saat boyunca sürekli şarkı çalınmadı.

Ben sahne dibinde olduğum için doğal olarak kolonlara çok yakındım.Dün konserden çıkar çıkmaz kulağımın çınladığını fark ettim . O an konserden yeni çıktım , sıcağı sıcağına old. için birazdan geçer dedim.Ancak konser biteli tam 24 saat oldu ve aynı şiddetle çınlama devam ediyor.

Bu nasıl bir çınlama ? Hemen cevap vereyim , cırcır böceği çınlaması (bippppp şeklindeki çınlama)

Arkadaşlar bu kalıcı bir durum , geçmeyecek diye çok korkuyorum.Dünkü konserin hayatımdaki ilk ve son konseri olmasını istemiyorum.Yarına doktordan randevu aldım.Ancak eminim sizin tecrübeleriniz doktorun söyleyeceklerinden daha önemli.ÇÜNKÜ bu hastalık teşhisi çok zor konan bir hastalık.

Yardım ve moral sözlerinizi bekliyorum , insan canı ne kadar tatlı şimdi dahada iyi anladım .İyi forumlar.

edit: arkadaşlar söylemeyi unuttum . Konser kapalı alandaydı ve çok sıcak bir mekandı.Tekrar etmek istiyorum bu benim ilk kapalı alan konserim.Daha önce 13 ay önce açık hava konserine gitmiştim başka dayok.
    Son güncelleyen buroodriver; 02-07-2012, 20:59.

dostum kulak çınlaması normaldir. stüdyoya grubunla gidip çaldığında da o çınlamalar olur hele bir de bateristin insan değilse yandın o kulak öyle çınlar durur dert etme bir arkadaşımın kulağı yıllardır çınlıyor bu yüzden hiç bir işitme kaybı yaşamadı hala ve hala daha gitar çalar konser verir vs için rahat olsun kısacası dert etme ayrıca açık alanla kapalı alanda ki ses şiddeti farklılık gösterir normaldir. açık alanda tüm ses dalgaları gidebileceği kadar uzağa gider dağılır ama kapalı alanda böyle değil; ses belli bir alanda hapsolur ve üzerine durmadan ilave ses biner bu da sürekli bir gürültüye mazur kalmanı sağlar.

Yorum

Bir dahaki sefere konsere giderken kulak tikaci alip da git. Kulak cinlamasinin teknik terimi tinnitus'tur ve bir hastaliktir. Gecer 3-4 gune merak etme.

Yorum

katharsis isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        dostum kulak çınlaması normaldir. stüdyoya grubunla gidip çaldığında da o çınlamalar olur hele bir de bateristin insan değilse yandın o kulak öyle çınlar durur dert etme bir arkadaşımın kulağı yıllardır çınlıyor bu yüzden hiç bir işitme kaybı yaşamadı hala ve hala daha gitar çalar konser verir vs için rahat olsun kısacası dert etme ayrıca açık alanla kapalı alanda ki ses şiddeti farklılık gösterir normaldir. açık alanda tüm ses dalgaları gidebileceği kadar uzağa gider dağılır ama kapalı alanda böyle değil; ses belli bir alanda hapsolur ve üzerine durmadan ilave ses biner bu da sürekli bir gürültüye mazur kalmanı sağlar.
        ynx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        Bir dahaki sefere konsere giderken kulak tikaci alip da git. Kulak cinlamasinin teknik terimi tinnitus'tur ve bir hastaliktir. Gecer 3-4 gune merak etme.
        Dostlar yorumlarınız beni bir nebze olsada rahatlattı.Çünkü konserden yaklaşık 36 saat geçti ama çınlama devam ediyor.Ynx arkadaşında dediği gibi inşallah 3-4 güne geçer.Ayrıca bundan sonra kolay kolay konsere gideceğimi sanmıyorum.Bu korkuyla

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
        Initializing Tabs & loading Content...
        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
        X