Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Parfüm 5

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Velocıraptor isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    MİNİ ANKET
    Hiç bir şekilde Takas yapmayacağınız ya da Satmayacağınız 3 parfümünüzü yazar mısınız ?
    1-Chanel Allure Homme Edition Blanche
    2-Ralph Lauren Silver Romance
    3-Bvlgari Man

- - -

1- Ralph Lauren safari
    2- İssey miyake - Bleu
    3- Caron yatağan

Yorum

Grupfoni fırsat sitesinde Misspera da geçerli olmak üzere sunulan 3 çeşit hediye çeki var ilgilenen olursa eğer bir göz atsın derim. 30 tl, 60 tl ve 90 tl lik çekler var, sırasıyla 100-200-300 tl lik alışveriş limiti için koymuşlar.

Yorum

Teşekkürler arkadaşım, ben değerlendirmeyi düşünüyorum doğrusu
        emretunca1212 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        Grupfoni fırsat sitesinde Misspera da geçerli olmak üzere sunulan 3 çeşit hediye çeki var ilgilenen olursa eğer bir göz atsın derim. 30 tl, 60 tl ve 90 tl lik çekler var, sırasıyla 100-200-300 tl lik alışveriş limiti için koymuşlar.

Yorum

İssey Miyake Bleu nasıl bir parfüm? bilgisi olan var mı? ya da inceleme?

Yorum

blight isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            İssey Miyake Bleu nasıl bir parfüm? bilgisi olan var mı? ya da inceleme?
            - - -

İssey miyake Aromatik baharatlı yeşil bir parfüm, benim en çok sevdiklerimden biri, hatta şimdiye kadarki tecrübelerim dahilinde ilk 5 te herzaman yeri var, ama denenmeden alınacak bir parfüm değil, özellikle serin havalarda ve az kullanımla ofis ortamı gibi yerlerde gayet iyi uyum sağlıyor, efendi bir havası var, denemek isteyenler için sephora mağazalarında testerı var, belki diğerlerindede vardır ama ben orda gördüm, denedim, aldım... kalıcılık ve farkedilirlik normalin üstünde değerlerde diyebilirim, dozlamayı iyi yapmak gerekiyor aksi halde boğucu olabilir. alttaki linkte yazılmş bir incelemesi var okumak isteyenler için;

Yorum

Velocıraptor isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Teşekkürler arkadaşım, ben değerlendirmeyi düşünüyorum doğrusu
              - - -

rica ederim, bu arada haberi olmayanlar için bir indirim haberi daha, L'occitane mağazalarındada bir kış indirimi var Ocak ayı içinde, eğer L'occitane kokularından veya diğer kozmetiklerden ilginizi çeken varsa göz atabilirsin. mesela Labdanum ve İris EDP ürünlerinde %40-50 gibi indirim var, %30-20 gibi diğer ürünlerdede var, bunların arasında Vetiver, L'occitane Pour homme, Bavx gibileri geliyor, bayanlar içinde birkaç ürün var parfümler dahil olmak üzere, hediye falan düşünen olursa eğer. Birde doğum gününüz olan ay içinde aynı fiyata olan üründen 2 tane alırsanız biri hediye ediliyor size. Bu fırsatla L'occitane PH ve Fleur Cherie EDT'yi 2 si 110 TL gibi bir rakama aldım.

Yorum

emretunca1212 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                markafoni çekleri gibi değil bu. zaten missperada parfüm fiyatları piyasaya göre 30-40 tl arası daha pahalı pek bi cazibesi yok yani dikkatli olun

Yorum

Dediğin gibi fiyatlar normalden pahalı ancak 2 tane Charriol(gold ve platinium) var orada bana fiyatları uygun geldi. 75 tl indirimle siparişi verdim.
                  Birde yine takas yapma imkanı bulduğum By Efendi ve Twopeople arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum.
                  foreverroma isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  markafoni çekleri gibi değil bu. zaten missperada parfüm fiyatları piyasaya göre 30-40 tl arası daha pahalı pek bi cazibesi yok yani dikkatli olun

Yorum

Arkadaşlar, mini anketimize kaldığı yerden devam edelim Bugüne kadar sizde en büyük hayal kırıklığı uğratan ilk 3 parfüm neler?

Naçizane düşüncelerim;
                    1-Nautica Blue
                    2-Nautica Voyage
                    3-Jaguar For men ( koyu yeşil şişe)

Takasalık ve Satılık;
                    Comme des Garcons ( Edp) 50 ml - 48 ml kulllanıma hazır
                    Ysl Pour Homme (Concentrate) 100 ml- 98 ml kullanıma hazır
                    Son güncelleyen twopeople; 11-01-2012, 11:55.

Yorum

1-Pierre Cardin Pour Monseur
                      2-Hugo Boss no-1
                      3-Joop Men

Charriol Royal Gold EDP geldi bugün, sabah ilk işim onu sıkmak oldu. Mükemmel bir şişe yapmışlar, lüks marka tanımını kesinlikle hak ediyor. Koku değişik geldi bana. Şişesi gibi dikkat çekici bir koku, ve günümüzün moda notalarının dışında sanki. Son olarak günlük-spor kullanım için değilde parıltılı davetlerin kokusu izlenimi yarattı bana. Başta da dediğim gibi şişe tasarımı süper, altın sarısı rengi sevmem hiç ama bu başka
                      twopeople isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      Arkadaşlar, mini anketimize kaldığı yerden devam edelim Bugüne kadar sizde en büyük hayal kırıklığı uğratan ilk 3 parfüm neler?

Naçizane düşüncelerim;
                      1-Nautica Blue
                      2-Nautica Voyage
                      3-Jaguar For men ( koyu yeşil şişe)

Yorum

Lalique Eau De Lalique
                        2003 çıkışlı baharatlı aromatik ünisex bir koku ....... detaylar blog,da.

bende hayal kırıklığı yaratan o kadar çok koku varki hangisini yazayım ama en berbat bulduğum aklıma gelen ilk kokular şunlar
                        1-jacomo de jacomo ve jacomo,nun nerdeyse çoğu kokusu
                        2-dunhill desire red
                        3-nautica blue
                        ilk aklıma gelenler bunlar ..sevdiğim ise çok var buraya sığmaz

TAKASLIK
                        Salvador Dali Aqua Verde 100 ml.(%96 dolu)
                        Antonio Banderas Seduction in Black 100ml.(%98 dolu)
                        Guccı pour homme II 100ml. (%98 dolu satılık veya takaslık)
                        Son güncelleyen axy1968; 11-01-2012, 12:05.

Yorum

1- Dolce Gabbana The One
                          2- Comme Des Garcons 2 man
                          3- Joop Jump
                          Daha çok var ama ilk aklıma gelenler bunlar

Yorum

axy1968 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            Lalique Eau De Lalique
                            2003 çıkışlı baharatlı aromatik ünisex bir koku ....... detaylar blog,da.

bende hayal kırıklığı yaratan o kadar çok koku varki hangisini yazayım ama en berbat bulduğum aklıma gelen ilk kokular şunlar
                            1-jacomo de jacomo ve jacomo,nun nerdeyse çoğu kokusu
                            2-dunhill desire red
                            3-nautica blue
                            ilk aklıma gelenler bunlar ..sevdiğim ise çok var buraya sığmaz

TAKASLIK
                            Salvador Dali Aqua Verde 100 ml.(%96 dolu)
                            Antonio Banderas Seduction in Black 100ml.(%98 dolu)
                            Guccı pour homme II 100ml. (%98 dolu satılık veya takaslık)

Hakan arkadaşım, sevdiklerinde burayı sığsın ama demek ilk anketimzie katılmadın Zafer arkadaşımız
                            Hiç bir şekilde Takas yapmayacağınız ya da Satmayacağınız 3 parfümünüzü yazar mısınız ?
                            diye sormuştu.....Paylaşımlarını bekliyoruz....
                            Son güncelleyen twopeople; 11-01-2012, 17:01.

Yorum

Bugün gelen 2 Charriol'ü de denedim hızlıca. Birisini takasa çıkartma niyetiyle almıştım seçim yapmakta zorlandım açıkçası ama içerik ve koku harmanı farkıyla Platinum'u kendime ayırmaya karar verdim. Diğer Altın Şişeyi ise uygun teklifler karşılığında satışa-takasa çıkartıyorum isteyen arkadaşlar buradan bilgi alabilirler.(Yalnız benimki EDP'dir bilginize ..)

Yorum

Dart Temptation set kullanırım hep deodorant parfüm duş jeli yeterince ilgi çekiyor üstelik ufacık şişelere yüzlerce lira dökmemiş oluyorsun.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X