Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Disko Kralı (kingodisko)

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

fenderstrat* isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizler Batu Mutlugil'i, Akın Eldes'i, Tuncer Tunceli'yi Serdar Öztop'u, Cem Köksal'ı bir arada çalarken görmek için deli gibi kahve çay içip uykumuzu açmaya çalışıyoruz, onlar orada olma şerefine erişmişler bir de esniyorlar bu kadar virtüöz karşısında. ayıptır ya.. sevmiyor olabilirler ancak insan emeğe saygı der yine de alkışlar emeklerini, en azından esnemez karşılarında afedersiniz kış uykusundan kalkmış ayı gibi.. Neyse zaten seyirciyi de önemsediklerini sanmam, kendi aralarında mükemmel bir uyum yakalayıp hem müzik yaptılar hem de eğlendiler..bize de mükemmel bir ziyafet yaşattılar.. Kendi içimde psikolojik savaş yaşadım uyumamak için ama değdi DVD'ye aldığım videoyu da bir kaç gün içinde bir şekilde upload edeceğim arkadaşlar..
    oraya gittin mi bilmiyorum ama oturmaktan uyuşmaktan ziyade okanın tabiri ile ayaklarımız popomuza kaçıyor artık.Tuvalet yok su yok yorgunluk bi de davulun sesi uzaktan hoş gelir hesabı orada sesler birbirine girmiştir bir süre sonra kafa ağrıtır.Ama yine de orada olmaya değerdi.Ben bu sezonun daha berbatı olmazsa en dandik programına gitmiştim.Şu 70 lerin erotik filmleri falan konu almışlardı.Konu çok kısır döngüye girdi tuncer tunceli olmasa eğlencek **** yoktu.

Yorum

benim lafım, Red Night adı altında kırmızı elbiseli kızların söylediği şarkımsılara , Salim miydi Saim miydi hatırlayamadım onun 3 kez üst üste çalan şarkısında mest olup ayılıp bayılanlara. Kimsenin müzik zevkine diyeceğim yok karışmam da, ancak o gürültünün çok daha rahatsız edeceğini düşünüyorum, o gürültüde rahatsız olmayıp bir daha bir daha diye tezahürat yapıp da, emek veren müzisyenlerin karşısında esneyip ya da bunun gibi üzücü davranışlarda bulunmak beni hayal kırıklığına uğrattı açıkcası sadece bu düşüncemi belirtmek istedim.

Yorum

Ama Salim'in şarkısının opera versiyonu çok güzel olmuş. Bunu belirtmeliyim. Yani bu şarkı bile uygun müzikalle adam edilebiliyor arkadaşlar

Yorum

Malesef direndim direndim Salim'e dayanamadım uyuyup kaldım =) Upload edersen çok sevinirim ben de.

Yorum

Kaçırdığım tek gece bu gece olmuştu.. Şansa bak Yukarıda youtube'a konmuş 9 dakikalık bir video var ama görüntü ve ses kalitesi beni pek tatmin etmedi..

Metoboy kingodisco'ya çıkıyorda biz uyuyakalıyoruz.. Olacak iş değil.

Yorum

Bir genç grup da çıktı. O neydi ya=) Yeni gençlerin rock anlayışını anlamıyorum ben. Resmen lise şarkıları yapıp iki akor basıyorlar Ben çıksaydım bir Slayer çalardım ki=) Bu ne ya dedim resmen. Haketmeyen insanların çıkmaması gerek. Böyle yapmasına üzülüyorum Okan ın! Neden sağlam ve olgun gruplara yer vermiyor anlamıyorum. Gençlerde çıksın ama şöyle sağlam gençler Iy yi öy böö yapıp gidiyorlar Valla sesini kıstım tv nin Mesela geçen hafta bir kız çıktı opera eğitimi alıyormuş. O iyiydi. Sonra Öykü hiç bilmiyorudum onun bu tarz söleyeceğini ama iyiydi valla.

Yorum

evet. biri upload etse iyi olur . kaçırdığım nadir gecelerden biri

Yorum

O gençler gerçekten çok kötüydü.. Her önüne gelene Okan izin veriyor mu anlamadım doğrusu... Öykü İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuar'ını birincilikle bitirmiş biri, ben bu performansına şaşırmadım ki daha iyi olmalıydı bence, ayrıca Cem Köksal'ın kız arkadaşı diye biliyorum, yalnız bırakmak istememiştir ))

Yorum

öykü-berk'in soyadları köksal mı cem köksal ile akrabalıkları var mı yeri gelmişken sorayım yoksa başka bi öykü köksal mı vardı?? akrabası olan kişi ile de kız arkadaşı olmak garip olurdu ama bilmiyorum kafamda bi tahmin var da

Yorum

http://www.huzuristan.com/q-5688-Oyk...Kardesler.html Soyadları Gürman'mış.. Cem Köksal'ın kız arkadaşı diye okumuştum başka bir sitede.. Ama linkini yolladığım bu sitede de çocuk yuvası işleten biriyle 3 yıldır nişanlı olduğu yazıyor ))) Magazincilik anlayışı.. Neyse konu dağılmasın, kapatalım mevzuyu
                      Son güncelleyen onrkptn; 09-06-2009, 02:40.

Yorum

cem köksalın set me free albumundeydi galiba teşekkür bölümünde berk ve öykü köksal vardı acaba onlar mı ki demiştim

Yorum

Okan'ın programlarına çıkan(Zaga,tv makinası,DiskoKralı) grupların bazıları ekipten birilerinin tavsiyesi üzerine de çıkarılabiliyor. Yani tüm suçu Okan'a atamayız. Ekiptekilerin zevki de var işin içinde.

Geçen cumartesi çıkan grup ''Sakin'' di yanlış hatırlamıyorsam. Grup sonuçta belli birçok standart öğeyi elektro gitarlar-davul-bass ve vokal eşliğinde üç beş melodi katarak gençliğe sunup,gençliği bir az da olsa eğlendirmeye yönelik bir icranın peşindeler. Bence renkli bir grup ama benim hormon seviyemi tavan yaptıracak ve boyun kaslarımı yakacak bir ritme sahip değiller ki Duman'ın birçok şarkısında headbang yapmışımdır uygun ritimde. Nitekim ana yemekten önce ara sıcak tadında bir grup =) Pişip,önümüze koca koca porsiyonlar halinde gelecekleri günler de gelir umarım. Gelsin ki Türkiye'de Rock müzik daha çok büyüsün ve yayılsın.

Yalnız benim çok aşırı derece garipsediğim ve yer yer Okan Bayülgen'i anlayamadığım yerlerden biri de neden programına konuk ettiği sanatçılarla adam akıllı sohbetler etmiyor? Grup çıkıyor şarkısını söylüyor sonra gidiyor. Sanki oraya şarkı söylesin de gitsin diye çağırılmış gibi oluyorlar.

Mesela cumartesi gecesi o kadar virtüöz ve işin ustadı olmuş üstadlar varken neden o gitar gecesini daha erken saatlerde yapıp müzik şöleni(gitar şöleni) bitiminde o müzisyenlerle dolu dolu sohbet etmedi? Böylece hem daha uzun bir performans verip izleyicileri daha da çok çoştururdu hem de orda o müzisyenlerle alakası olmayan yurdumun geleceği liselileri uyuklatmazdı. Şimdi öyle bir programda orasını burasını açıp gelmiş o kızlardan oluşan red bilmem ne grubuna ne gerek vardı? Bİz niye onları sohbetini gecenin 2-3 üne kadar çekmek zorunda kaldık?

Bence Okan Bayülgen her ne kadar bizlerin hayran olduğu üstadları çağırıp muhteşem bir performans sundurduysa da bence yapmış olduğu o geceki program çok ama çok acemiceydi. Ben öyle bir programın sunucusu olsam hatta Okan'ın yerinde olsaydım o geceyi başından sonuna gitar gecesi yapardım. Tüm gitaristlerle detaylı ve uzun soluklu sohbetlere girer,aralarda müzik ziyafeti çektirirdim ve geceyi bu mantıkla sürdürürdüm ki gitargecesi olan gece daha anlamlı bir gece oluverseydi. Ben açıkcası sadece gitaristler performansının olduğu kısımla tatmin olmadım,doyamadım.... Daha anlamlı daha mantıklı bir konuk/program politikası güdülmesi ve uygulanmalı.

Yorum

canKUTTT isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            Okan'ın programlarına çıkan(Zaga,tv makinası,DiskoKralı) grupların bazıları ekipten birilerinin tavsiyesi üzerine de çıkarılabiliyor. Yani tüm suçu Okan'a atamayız. Ekiptekilerin zevki de var işin içinde.

Geçen cumartesi çıkan grup ''Sakin'' di yanlış hatırlamıyorsam. Grup sonuçta belli birçok standart öğeyi elektro gitarlar-davul-bass ve vokal eşliğinde üç beş melodi katarak gençliğe sunup,gençliği bir az da olsa eğlendirmeye yönelik bir icranın peşindeler. Bence renkli bir grup ama benim hormon seviyemi tavan yaptıracak ve boyun kaslarımı yakacak bir ritme sahip değiller ki Duman'ın birçok şarkısında headbang yapmışımdır uygun ritimde. Nitekim ana yemekten önce ara sıcak tadında bir grup =) Pişip,önümüze koca koca porsiyonlar halinde gelecekleri günler de gelir umarım. Gelsin ki Türkiye'de Rock müzik daha çok büyüsün ve yayılsın.

Yalnız benim çok aşırı derece garipsediğim ve yer yer Okan Bayülgen'i anlayamadığım yerlerden biri de neden programına konuk ettiği sanatçılarla adam akıllı sohbetler etmiyor? Grup çıkıyor şarkısını söylüyor sonra gidiyor. Sanki oraya şarkı söylesin de gitsin diye çağırılmış gibi oluyorlar.

Mesela cumartesi gecesi o kadar virtüöz ve işin ustadı olmuş üstadlar varken neden o gitar gecesini daha erken saatlerde yapıp müzik şöleni(gitar şöleni) bitiminde o müzisyenlerle dolu dolu sohbet etmedi? Böylece hem daha uzun bir performans verip izleyicileri daha da çok çoştururdu hem de orda o müzisyenlerle alakası olmayan yurdumun geleceği liselileri uyuklatmazdı. Şimdi öyle bir programda orasını burasını açıp gelmiş o kızlardan oluşan red bilmem ne grubuna ne gerek vardı? Bİz niye onları sohbetini gecenin 2-3 üne kadar çekmek zorunda kaldık?

Bence Okan Bayülgen her ne kadar bizlerin hayran olduğu üstadları çağırıp muhteşem bir performans sundurduysa da bence yapmış olduğu o geceki program çok ama çok acemiceydi. Ben öyle bir programın sunucusu olsam hatta Okan'ın yerinde olsaydım o geceyi başından sonuna gitar gecesi yapardım. Tüm gitaristlerle detaylı ve uzun soluklu sohbetlere girer,aralarda müzik ziyafeti çektirirdim ve geceyi bu mantıkla sürdürürdüm ki gitargecesi olan gece daha anlamlı bir gece oluverseydi. Ben açıkcası sadece gitaristler performansının olduğu kısımla tatmin olmadım,doyamadım.... Daha anlamlı daha mantıklı bir konuk/program politikası güdülmesi ve uygulanmalı.
                            bunu direk okan bayülgene yollarsak çok makbule geçer sanırım

Yorum

Bilmiyorum beni rock tatmin etmiyor. Hele birde o çocukların çıkması iyice sıkıldım tv nin sesini gerçekten kıstım şarkının 1/4 ünde Pişipte gelsinler olabilir. Ama bilmiyorum. Sert olmadıkça tatmin olmam ben. Hem sanımıyorum o grubu abilerimizin ve bizlerin dinlediğini Biz derken metal camiası=) Bence şöyle bileği sağlam kişiler çıkmalı.
                              Ben dedim başta mygitar dan bir grup gitse olmazmı diye. Gitaristlerin adı geçince millet dediğimi unuttunuz ha. Ya yokmu slayer behomoth çalan istanbulda oturan arkadaşlarımız ya da abilerimiz. İlla slayer da çalın demiyorum ama. Yokmu ya. Çıkın bir millet metalci BİLEK görsün Teknik görsün. Ciddiyim kapak yapın şu gıy gıy gruplara. Evet gıy gıy gruplar valla Yokmu ?

Yorum

canKUTTT isimli üyeden alıntı Mesajı göster

gönül ister senin dediğin gibi olsun özellikle son paragrafta ama ortada bi reyting durumuda var yani türkiyedeki kaç kişinin bütün gece o gitaristleri seyredeceğini düşünüyorsun.kırmızı kıyafetli uzun bacaklı ablalar daha çok cezb ediyo izleyiciyi.
                                bunun en büyük kanıtlarından biri ordaki "üniversite gençliği" onlar dahi bu kadar duyarsızlar.hande yener ve türevleri çıktığı zaman neler yapıyorlar orda türkiyede sınırlı sayıda var olan insanlara tepki vermiyolar. üzücü...
                                çalan gruplarla konusmuyor demişsin evet ama o grupları konuk olarak aldığı pek söylenemez en fazla 1-2 dakika konusulabilir onlarla. zaten kimse sakin grubunun elemanlarını dinlemeyi merak etmez mor ve ötesinden bi tek harun çıkmıştı yani toplarsak. müzik programı değil eğlence programıdır.bizim beklentilermizi karşılamaması normaldir.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X