fenderstrat* isimli üyeden alıntı
Mesajı göster
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Disko Kralı (kingodisko)
Collapse
X
-
-
MYGitarist+
- Dec 2008
- 228
-
" Daha üstünü olamaz. Müzik yoluyla Tanrı’ya yaklaşmak ve oradan insanlığa seslenmek... " Ludwig Van Beethoven
benim lafım, Red Night adı altında kırmızı elbiseli kızların söylediği şarkımsılara , Salim miydi Saim miydi hatırlayamadım onun 3 kez üst üste çalan şarkısında mest olup ayılıp bayılanlara. Kimsenin müzik zevkine diyeceğim yok karışmam da, ancak o gürültünün çok daha rahatsız edeceğini düşünüyorum, o gürültüde rahatsız olmayıp bir daha bir daha diye tezahürat yapıp da, emek veren müzisyenlerin karşısında esneyip ya da bunun gibi üzücü davranışlarda bulunmak beni hayal kırıklığına uğrattı açıkcası sadece bu düşüncemi belirtmek istedim.
Yorum
-
MYGitarist++
- Mar 2009
- 259
-
\ʍ/heavymetal\ʍ/ \ʍ/heavymetalwarriorwolf\ʍ/\ʍ/endlessımmortalsoulwolf\ʍ/
xyyy
Bir genç grup da çıktı. O neydi ya=) Yeni gençlerin rock anlayışını anlamıyorum ben. Resmen lise şarkıları yapıp iki akor basıyorlarBen çıksaydım bir Slayer çalardım ki=) Bu ne ya dedim resmen. Haketmeyen insanların çıkmaması gerek. Böyle yapmasına üzülüyorum Okan ın! Neden sağlam ve olgun gruplara yer vermiyor anlamıyorum. Gençlerde çıksın ama şöyle sağlam gençler
Iy yi öy böö yapıp gidiyorlar
Valla sesini kıstım tv nin
Mesela geçen hafta bir kız çıktı opera eğitimi alıyormuş. O iyiydi. Sonra Öykü hiç bilmiyorudum onun bu tarz söleyeceğini ama iyiydi valla.
Yorum
-
MYGitarist++
- Jun 2008
- 506
-
"Dünyada kızgın gençler olmaya devam ettikçe, Heavy Metal yaşayacaktır" - Ozzy Osbourne
O gençler gerçekten çok kötüydü.. Her önüne gelene Okan izin veriyor mu anlamadım doğrusu... Öykü İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuar'ını birincilikle bitirmiş biri, ben bu performansına şaşırmadım ki daha iyi olmalıydı bence, ayrıca Cem Köksal'ın kız arkadaşı diye biliyorum, yalnız bırakmak istememiştir))
Yorum
-
MYGitarist++
- Jun 2008
- 506
-
"Dünyada kızgın gençler olmaya devam ettikçe, Heavy Metal yaşayacaktır" - Ozzy Osbourne
http://www.huzuristan.com/q-5688-Oyk...Kardesler.html Soyadları Gürman'mış.. Cem Köksal'ın kız arkadaşı diye okumuştum başka bir sitede.. Ama linkini yolladığım bu sitede de çocuk yuvası işleten biriyle 3 yıldır nişanlı olduğu yazıyor))) Magazincilik anlayışı.. Neyse konu dağılmasın, kapatalım mevzuyu
Son güncelleyen onrkptn; 09-06-2009, 02:40.
Yorum
-
Süper Moderatör
- Sep 2007
- 2168
-
1-Forumda arama yapmadan konu açanın konusu uyarı olmadan kapanır.
2-Nitelikli 100 mesajdan fazlası olan statü atlar. Boş mesajı olan uyarılarla beraber silinir. 3 uyarıdan sonrası banlanmadır.
3-Kuralları önemsememek kendinizi önemsememektir. Önemsenmek istiyorsanız anlamlı mesajlar yazın, kurallara uyun. İyi forumlar.
Okan'ın programlarına çıkan(Zaga,tv makinası,DiskoKralı) grupların bazıları ekipten birilerinin tavsiyesi üzerine de çıkarılabiliyor. Yani tüm suçu Okan'a atamayız. Ekiptekilerin zevki de var işin içinde.
Geçen cumartesi çıkan grup ''Sakin'' di yanlış hatırlamıyorsam. Grup sonuçta belli birçok standart öğeyi elektro gitarlar-davul-bass ve vokal eşliğinde üç beş melodi katarak gençliğe sunup,gençliği bir az da olsa eğlendirmeye yönelik bir icranın peşindeler. Bence renkli bir grup ama benim hormon seviyemi tavan yaptıracak ve boyun kaslarımı yakacak bir ritme sahip değiller ki Duman'ın birçok şarkısında headbang yapmışımdır uygun ritimde. Nitekim ana yemekten önce ara sıcak tadında bir grup =) Pişip,önümüze koca koca porsiyonlar halinde gelecekleri günler de gelir umarım. Gelsin ki Türkiye'de Rock müzik daha çok büyüsün ve yayılsın.
Yalnız benim çok aşırı derece garipsediğim ve yer yer Okan Bayülgen'i anlayamadığım yerlerden biri de neden programına konuk ettiği sanatçılarla adam akıllı sohbetler etmiyor? Grup çıkıyor şarkısını söylüyor sonra gidiyor. Sanki oraya şarkı söylesin de gitsin diye çağırılmış gibi oluyorlar.
Mesela cumartesi gecesi o kadar virtüöz ve işin ustadı olmuş üstadlar varken neden o gitar gecesini daha erken saatlerde yapıp müzik şöleni(gitar şöleni) bitiminde o müzisyenlerle dolu dolu sohbet etmedi? Böylece hem daha uzun bir performans verip izleyicileri daha da çok çoştururdu hem de orda o müzisyenlerle alakası olmayan yurdumun geleceği liselileri uyuklatmazdı. Şimdi öyle bir programda orasını burasını açıp gelmiş o kızlardan oluşan red bilmem ne grubuna ne gerek vardı? Bİz niye onları sohbetini gecenin 2-3 üne kadar çekmek zorunda kaldık?
Bence Okan Bayülgen her ne kadar bizlerin hayran olduğu üstadları çağırıp muhteşem bir performans sundurduysa da bence yapmış olduğu o geceki program çok ama çok acemiceydi. Ben öyle bir programın sunucusu olsam hatta Okan'ın yerinde olsaydım o geceyi başından sonuna gitar gecesi yapardım. Tüm gitaristlerle detaylı ve uzun soluklu sohbetlere girer,aralarda müzik ziyafeti çektirirdim ve geceyi bu mantıkla sürdürürdüm ki gitargecesi olan gece daha anlamlı bir gece oluverseydi. Ben açıkcası sadece gitaristler performansının olduğu kısımla tatmin olmadım,doyamadım.... Daha anlamlı daha mantıklı bir konuk/program politikası güdülmesi ve uygulanmalı.
Yorum
-
MYGitarist+
- Dec 2008
- 228
-
" Daha üstünü olamaz. Müzik yoluyla Tanrı’ya yaklaşmak ve oradan insanlığa seslenmek... " Ludwig Van Beethoven
canKUTTT isimli üyeden alıntı Mesajı gösterOkan'ın programlarına çıkan(Zaga,tv makinası,DiskoKralı) grupların bazıları ekipten birilerinin tavsiyesi üzerine de çıkarılabiliyor. Yani tüm suçu Okan'a atamayız. Ekiptekilerin zevki de var işin içinde.
Geçen cumartesi çıkan grup ''Sakin'' di yanlış hatırlamıyorsam. Grup sonuçta belli birçok standart öğeyi elektro gitarlar-davul-bass ve vokal eşliğinde üç beş melodi katarak gençliğe sunup,gençliği bir az da olsa eğlendirmeye yönelik bir icranın peşindeler. Bence renkli bir grup ama benim hormon seviyemi tavan yaptıracak ve boyun kaslarımı yakacak bir ritme sahip değiller ki Duman'ın birçok şarkısında headbang yapmışımdır uygun ritimde. Nitekim ana yemekten önce ara sıcak tadında bir grup =) Pişip,önümüze koca koca porsiyonlar halinde gelecekleri günler de gelir umarım. Gelsin ki Türkiye'de Rock müzik daha çok büyüsün ve yayılsın.
Yalnız benim çok aşırı derece garipsediğim ve yer yer Okan Bayülgen'i anlayamadığım yerlerden biri de neden programına konuk ettiği sanatçılarla adam akıllı sohbetler etmiyor? Grup çıkıyor şarkısını söylüyor sonra gidiyor. Sanki oraya şarkı söylesin de gitsin diye çağırılmış gibi oluyorlar.
Mesela cumartesi gecesi o kadar virtüöz ve işin ustadı olmuş üstadlar varken neden o gitar gecesini daha erken saatlerde yapıp müzik şöleni(gitar şöleni) bitiminde o müzisyenlerle dolu dolu sohbet etmedi? Böylece hem daha uzun bir performans verip izleyicileri daha da çok çoştururdu hem de orda o müzisyenlerle alakası olmayan yurdumun geleceği liselileri uyuklatmazdı. Şimdi öyle bir programda orasını burasını açıp gelmiş o kızlardan oluşan red bilmem ne grubuna ne gerek vardı? Bİz niye onları sohbetini gecenin 2-3 üne kadar çekmek zorunda kaldık?
Bence Okan Bayülgen her ne kadar bizlerin hayran olduğu üstadları çağırıp muhteşem bir performans sundurduysa da bence yapmış olduğu o geceki program çok ama çok acemiceydi. Ben öyle bir programın sunucusu olsam hatta Okan'ın yerinde olsaydım o geceyi başından sonuna gitar gecesi yapardım. Tüm gitaristlerle detaylı ve uzun soluklu sohbetlere girer,aralarda müzik ziyafeti çektirirdim ve geceyi bu mantıkla sürdürürdüm ki gitargecesi olan gece daha anlamlı bir gece oluverseydi. Ben açıkcası sadece gitaristler performansının olduğu kısımla tatmin olmadım,doyamadım.... Daha anlamlı daha mantıklı bir konuk/program politikası güdülmesi ve uygulanmalı.
Yorum
-
MYGitarist++
- Mar 2009
- 259
-
\ʍ/heavymetal\ʍ/ \ʍ/heavymetalwarriorwolf\ʍ/\ʍ/endlessımmortalsoulwolf\ʍ/
xyyy
Bilmiyorum beni rock tatmin etmiyor. Hele birde o çocukların çıkması iyice sıkıldım tv nin sesini gerçekten kıstım şarkının 1/4 ündePişipte gelsinler olabilir. Ama bilmiyorum. Sert olmadıkça tatmin olmam ben. Hem sanımıyorum o grubu abilerimizin ve bizlerin dinlediğini
Biz derken metal camiası=) Bence şöyle bileği sağlam kişiler çıkmalı.
Ben dedim başta mygitar dan bir grup gitse olmazmı diye. Gitaristlerin adı geçince millet dediğimi unuttunuz ha. Ya yokmu slayer behomoth çalan istanbulda oturan arkadaşlarımız ya da abilerimiz. İlla slayer da çalın demiyorum ama. Yokmu ya. Çıkın bir millet metalci BİLEK görsün Teknik görsün. Ciddiyim kapak yapın şu gıy gıy gruplara. Evet gıy gıy gruplar vallaYokmu ?
Yorum
-
canKUTTT isimli üyeden alıntı Mesajı gösterOkan'ın programlarına çıkan(Zaga,tv makinası,DiskoKralı) grupların bazıları ekipten birilerinin tavsiyesi üzerine de çıkarılabiliyor. Yani tüm suçu Okan'a atamayız. Ekiptekilerin zevki de var işin içinde.
bunun en büyük kanıtlarından biri ordaki "üniversite gençliği" onlar dahi bu kadar duyarsızlar.hande yener ve türevleri çıktığı zaman neler yapıyorlar orda türkiyede sınırlı sayıda var olan insanlara tepki vermiyolar. üzücü...
çalan gruplarla konusmuyor demişsin evet ama o grupları konuk olarak aldığı pek söylenemez en fazla 1-2 dakika konusulabilir onlarla. zaten kimse sakin grubunun elemanlarını dinlemeyi merak etmez mor ve ötesinden bi tek harun çıkmıştı yani toplarsak. müzik programı değil eğlence programıdır.bizim beklentilermizi karşılamaması normaldir.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum