Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kız tavlama teknikleri...Lütfen kızlar girmesin..

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Prohibit hocam size saygım sonsuz. Konuya yazdığın yorumunuzu büyük bir şevkle okudum ve gerçekten çok harika yazmışsınız.

Doğrusunu söylemek gerekirse böyle bir konu yerine sizin de dediğiniz gibi diyolog kurma gibisinden ciddi bir konu açacaktım ama biraz eylenelim gülelim diye bu konuyu açtım. Açmasaydım daha iyi olurdu. Kaldı ki bir çok kişi kızmış zaten

Tecrübeli ve anlamlı yorumlarınızı her zaman bekleriz, hangi konu olursa olsun.

Saygılar...

Yorum

Kaldırım olup üstünüzden geçilceğine, trafik ışığı olunki çevrenize insan toplayacak önemli bir renginiz olsun hayata dair.

Bu sözde benden olsun, sıcak sıcak şimdi uydurdum :P.
      invisiblemak ) hocalar çekirgeler karıştı. Bu sözüne çekirgen olurum senin. Şaka bir yana muhteşemsin her zamanki gibi

Yorum

Gitarını beğenmişsem kızıda benğenmişimdir.Yani gitar çalmalı.. gurubunuz var mı? izleyebilir miyim?? yoksa bizim gurubu izlemeye gel falan derim ne bilim ya attım işte....

Yorum

Eyvallah hocam sağolun. Biliyorum teşekkür etmek için konuyu dağıttım ama beni takdirleriyle şımartan biri için kayıtsız kalamam . Hele bu kişi Prohibit hocamsa.

Saygılarımla.

Yorum

Kızlar galiba bir de kandırılmaktan korkuyorlar.Acaba benimle ne amaçla birlikte olmak istiyor diye.Bu korku bazı kızlarda çok var.Yani ufak bir yanlış anlamayla kızı elinizdenden kaçırabilirsiniz.

Düzenleyen - seriousguitar on 24/09/2007 03:22:44

Yorum

geyikn olduğu için konuyu kitlemiyorumben kendi haline bırakıyom aslında tavlamak falan pek istemiyorum beceremiyom da ama tavsiye etmem benim gibi yapömayın yoksa benim gibi ewde kalırsınız

Yorum

Konu çok ilginç , tahmin etmiştim böyle bi konunun açılcağını, geyiq aromalı gitar forumu olmuş burası.Neyse sadete gelelim,aslında kız tavlamak o kadar zor bir şey değldir ama eğer sırf bu amaçla gitar çalanlar varsa boş havuza olta attığını söyleyebilirim,belli bir noktaya kadar olay,kızın peşinden koşmaya, maddiyata,tipe ,karaktere falanda bakmaz,sadece işin felsefesini özünü bilmek önemli bunu bildiğiniz zaman hiç kasmadan tavlarsnız.

Yorum

Düzenleyen - mahmutyildirim on 24/09/2007 11:45:31
                  Son güncelleyen mahmutyildirim; 08-12-2020, 17:10.

Yorum

Arkadaşım burası oval ofis değil ki, hep savaştan konuşalım. Tabikide sizin "geyik" diye tabir ettiğiniz şeylerde konuşacağız .

Bu işin felsefesini çok merak ettim . Ama gerçekten. Şimdi söylersen kendime bir denek bulup deniyecem, oderece yani. Ama sanmıyorum bi böyle felsefi bi kısmı olacağı bu konunun. Bencede ne tipe nede paraya bakıyor. Ağızı laf yapan adam olmak lazım bu işte.

Buarada bana kızmanı istemem ama çok hoşuma giden birşey oldu şu " boş havuza olta atmak" olayı. Havuzun dolu veya boş olmasının bir önemii yokmuş gibi geldi bana balık tutma konusunda, içinde balık bulmamız zor olduğu için genelde )).

Yorum

Yok niye kızıyımki,ama inan ağzın laf yapsada tavlayamassın,esprili olmak,ne biliym işte gitar çalmak,iyi resim çizmek,zengin olmak ,falan değil ,bak kendi sorunu cevaplamşın zaten havuzun dolu olmasıda önemli değil işte önemli olan balık tutmayı bilmek işin özü budur.

Yorum

arkadaşlar hiç bi akıllı erkek kız tavlamakla uğraşmazzz...zaten hiç bi kızda tavlanmaz.öleymiş gibi yapar (mış) bunu bi siteden kızların yazılarından caldımm.......

Yorum

En bayat yöntem olarak,çok mu çok şeker bir köpek gezdiriyorsundur kızlar gelirler dayanamazlar önce köpeği severler sonra muhabbet oluşur kendiliğinden
                          Aslında,pay köpeğindir erkek hayıflanır ben yaparım diye..
                          Hemcinslerime bu bayat yöntemlere rağbet etmemelerini öneririm..
                          Yapılan her eylem zekice olmalı gerisini geçinKonuşurken kendini ifade ederken bu zekice duruş karşı tarafa hissettirilmeli,elbet işin cılkı da çıkmamalı..Duruş..Ve bakışlar..

Düzenleyen - kesmeşeker on 24/09/2007 12:51:39

Yorum

Aslında kızları tavlamak (tabi bazıları dışında 'onlar çok istisnai durumlar') çokta zor değil ama belli bir teknikle her kız tavlanmaz... her kızın etkilendiği farklı şeyler vardır, tıpkı sizinde her kızın farklı yönlerini beğendiğiniz gibi... Ama şunuda söyleyeyim, ben bir kız olaraktan hem cinslerimi yakinende tanıyorum ve bence dediğim gibi çok istisna durumlar haricinde tavlanmiycak kız yoktur, belki tavlamak biraz kaba bir kelime, etkileyemiyeceğiniz kız yokta diyebiliriz... önemli olan esas can alıcı özelliğinden girmek konuya, başarabilirsiniz emin olun...

başarılar

Yorum

Pink Lady alemsin.
                              Son güncelleyen mahmutyildirim; 08-12-2020, 17:10.

Yorum

Pinklady seni tebrik ediyorum. Sayende 5. sayfadan sonra renk gelecek bu konuya

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X