Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gitarı dropped C tuninge ayarlamak?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Gitarı dropped C tuninge ayarlamak?

Arkadaşlar Rammsteinden Los'u çalcam akord düzeni Dropped C
    1= D
    2= A
    3= F
    4= C
    5= G
    6= C
    şeklinde.. AP guitar tuner programında bu şekilde bi düzene ayarlama yok.. Bu düzene nası getirebilirim? Direkt rasgele bi akord düzeni seçip en üsttekini D'ye alttakini A'ya filan **** devam ederek mi? Gerçi denedm bunu teller çok yavşadı olmadı gibime geldi ama?

Dostum böyle bir düzenleme var... Yalnızca sürümünü değiştirmelisin. Ap Guitar Tuner 1.02 de bir çok akord seçeneği mevcut.

Yorum

Ap tuner 3.07 var bende onda var akord ayarlama yeri sırayla önce Note'a sonra Note edit note presents yazıyor ona giriyorsun yeni bir akord düzeni oluşturuyorsun. yalnız mesela Guitar pro da C3 demiş en üst tele sen onu ap tuner a C2 diye yazıyorsun yani yanındaki sayıyı 1 azaltıp yazıyorsun buna dikkat et bütün teller için geçerli bu F4 yazanı F3 yap mesela hepsini öyle ayarlayınca tam oluyor. kolay gelsin

ayrıca dropped C için sana tavsiyem 11-54 olan bir tel takımı al ernie ball da var . 0.9 telle drop C yaparsan teller cok gevşer ve çok cızırtı çıkar
      Son güncelleyen bodominheaven; 18-10-2009, 01:09.

Yorum

@CooLye dostum o akord düzeni drop C diye geçiyo ama harf olarak uymuyo dikkat edersen..
        @bodominheaven dediğin gibi teller çok gevşiyo nası bi akord düzeni yapmalıyım sence ona en yakın tonu sağlamak için?

Yorum

Dostum daha dikkatli bakmanı öneririm. En sağ en alt teldir. Ve yazdıklarınla resimi kontrol ettim bir fark göremedim.

Yorum

CybeRBoy isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            @CooLye dostum o akord düzeni drop C diye geçiyo ama harf olarak uymuyo dikkat edersen..
            @bodominheaven dediğin gibi teller çok gevşiyo nası bi akord düzeni yapmalıyım sence ona en yakın tonu sağlamak için?
            dostum tellerin hangi kalınlıkta ? 0.9 mu eger öyleyse hiç yapma yeni tel al sana tavsiye ettiğim tellerden 11-54 olanlardan yoksa hep gevşek kalır
            Son güncelleyen bodominheaven; 18-10-2009, 01:09.

Yorum

Doğru dostum bi fark yok kusura bakma geç farkettm.. Bu arada @bodominheaven *** 0.9 hiç akord yapmim mi standart mı kalsın?

Yorum

CybeRBoy isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                Doğru dostum bi fark yok kusura bakma geç farkettm.. Bu arada bodominheaven *** 0.9 hiç akord yapmim mi standart mı kalsın?
                hiç yapma bence cok fazla gevşek olur bu linkteki tellerden al drop C için
                Ernie Ball 2627 Beefy Slinky Nickel Wound Electric Guitar Strings Takım Tel Elektro Gitar Teli 011-54

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                X