Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MXR Distortion+ Yapımı

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

bak bunu iyi hatırlattın arkadslar karbon kağıtr kulllanalar ters cevirsin sahsen 2 plaka bostan yere yaktım .
    ve sonunda çalıştı mxr + ama bi sorun var üst tellerde yırtık bi distorşın alırken altlardan clean ses alıyorum pot tan olaabilirmi
    Phantom sen elektronik malzemeleri nerden aldın ,konya sokktan sa nerde tarif edersen sevinirim

Düzenleyen - safaktas on 23/02/2007 12:31:45

Yorum

ya arkadaşlar pdf dosyasındaki D1-D2 diye bir yer var.oralara neler konulacak?

Yorum

orası boş bırakılıyor . ama istersen bi lanba tak belki tone de degişme olur guv da oraya lanba takılıyordu ama onun devresi farklı

Düzenleyen - safaktas on 23/02/2007 12:56:03

Yorum

*** aranızda hiç dod yaoan olmadımı???

Yorum

ya arkadaşlar pdf dosyasındaki D1-D2 diye bir yer var.oralara neler konulacak?
            Bu konuyu daha önce açıklamıştım ama tekrar anlatayım.DOD 250 OD yapmak isteyen D1,D2 yerine 1N34a gibi bir grmanyum diyot kullanıcak.MXR Dist+ yapmak isteyen yerine 1N914 gibi bir silikon diyot kullanıcak.Dolgun tonlar isteyen yerine LED bağlayacak

orası boş bırakılıyor . ama istersen bi lanba tak belki tone de degişme olur guv da oraya lanba takılıyordu ama onun devresi farklı
            Orası kesinlikle boş bırakılmayacak lütfen dikkatli okuyun boş bırakılacak olanlar değeri yazmayan kondansatörler.Bir de lanba deyil lamba.Aslında lamba da değil LED.Lamba çok ayrı bir olay.İsteyen LED'ler hakkında Google'da güzel bir araştırma yapabilir.

Bu arada genel kültür olsun diye söyleyeyim.Gelecek 10 yıl içerisinde aydınlatma için ampuller yerine LED'ler kullanılıyor.LEDlerin aydınlatma yönünden performansları yüksek ve ömürleri uzundur.Bir LEDin günde 8 saat aralıklsız yandığı düşünüldüğünde 35 yıl boyunca kullanılabileceği hesaplanmış.

Yorum

peki bazilll benim mxr de üst tellerde distorşın var ama alt tellerde yok bundan dolayımır yoksa potları degiştiriyimmi bi de ben deki listede birşey yazmammış ondan öyle dedim
              simdi taktım deyisen birşey olmamış
              ben gidip 500 k pot alayım en iyisi

Düzenleyen - safaktas on 23/02/2007 16:14:44

Yorum

dirençlerin ve kondansatörlerin değerlrini kontrol etmeni tavsiye edebilirim.
                Bi de kablolamayı doğruı yaptın mı ?

Yorum

safaktas bi demo koyarsın artık

Yorum

kablolar dogru dirençlerde dogru . adamın verdi gibi ayırıp taktım .
                    bu arada benimki tam çalışmıyor. demo atıyımda nasıl atılıyor söyleyin atayım ben pek bilmiyorum .
                    benim kini farklı noktası bütün kondansitörler pirinç tipi bundan olabilirmi acaba

Düzenleyen - safaktas on 23/02/2007 20:42:19

Yorum

bi açıklama daha yapiim eğer kafanız atar ben çizicem abi bunu derseniz SAKIN pbcyi direkt olarak çizmeyin onu paintte ya da başka bi programla öce ters çevirin sonra kalemle çizin yoksa boşuna uğraşmış olursunuz...
                      gerek yok resimdeki gibi çıkarsa düz lehimlersin ters çıkarsa diğer taraftan lehimlersin sorun olmaz tersmi düzmü diye kontrol ettikten sonra sorun olmaz

plaket işi sinirlerimi bozmaya başladı basmaktan vazgeçtim telikli alıcam inş onda sorun çıkmaz

Yorum

safaaktas çalıp pcye kaydettikten sonra rapidshare gibi bir siteye upload ediyorsun, ordan aldığın linki buraya kopyalıyorsun hepsi bu,
                        bir ara uğraşırsan biz de öğrenmiş oluruz şu mxr distortionu..

Yorum

rapidshare baş ka yok mu
                          **** ben eyer bunu dogru düzgün çalıştırırsam senin mektup adresine gönderiyim orda sende siteye iletirsin bu konularda çok zayıfım

Yorum

sen benim maile gönder ben dağıtırım..
                            icaglar@gmail.com

Yorum

baba ben gt2 kullanıyom bayada güzel oluyor bunu yapmıştım hic beğenmedim ton die bir şey yok tavsiye ederim

Yorum

tamam safaktas mail de olur, yolla bana, ben de buraya atarım..

franticss@hotmail.com

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X