Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MXR Distortion+ Yapımı

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Arkadaşlar bu pedalın demosu ne zaman gelecek ??!?!?

Yorum

evet lütfen bir zahmet demo?

Yorum

tesekkürler yardımlarınız için ,
        ben iki kablo cıkarmıstım ondandı galiba ilk sayfalara dönüp bakıyım iyice out ta öyle olacak peki bu jakları yapıyoruz ya - nereye baglanıyor + nereye baglanıyor uclar da

Düzenleyen - safaktas on 15/02/2007 13:41:25

Yorum

Ya abi hala bekliyoruz demoyu...

Yorum

hocam sana bir sorum olcaktı.ya pdf dosyasında mxr distortion devresinde her parçanın ölçüleri yazıyo fakat dod distortion da c3 falan eksik.onları ne yapmak lazım? ben dod yapmak istiyorum.onun tonları daha çok hoşuma gidiyo.beni aydınlatırsan çok sevinirim.

bi sorum daha olacaktı.bu devre de bir yalnışlık olursa gitara ya da amfiye bir zararı dokunur mu?yanma olayları falan olur mu amfi ya da gitarda?

Düzenleyen - gitaristimam on 17/02/2007 14:43:16

Yorum

DOD 250 + Overdrive yapmak için DODs parts list deki parçaları kullanıyorsun.yazmayan yerleri de boş bırakıyorsun jumper falan koymican.oraya hiçbirşey takılmicak.
              Bir de DOD 250 OD yapmak için önerilen diyot çeşidi Germanyum diyot.Bunun için 1N34a isimli diyot işinizi görür.LED kullanıp da memnun olanları okumuştum.Benim tavsiyem oraya entegre için kullandığınız soketlerden kullanın.O soketi 2 parçaya bölün.monte edin.Farklı farklı diyotlar kullanın.Hangisi hoşunuza giderse onu kullanırsınız.Yanlız diyotların yönlerine dikkat edin.Yoksa istediğiniz verimi alamazsınız....

Düzenleyen - Baziiil on 17/02/2007 17:16:04

Yorum

tesekkürler yardımlarınız için ,
                ben iki kablo cıkarmıstım ondandı galiba ilk sayfalara dönüp bakıyım iyice out ta öyle olacak peki bu jakları yapıyoruz ya - nereye baglanıyor + nereye baglanıyor uclar da

Düzenleyen - safaktas on 15/02/2007 13:41:25
                jakların biri toprak olarak digerine baglanacak. input kısmına girecek olan jakın + kutbunu baglayacaksın - kubu toprak olarak diger jakın - kutbuna bağlanacak direk. outputa ise diger jakın + kutbu baglanacak.

bu arada baziiil arkadaşımızda mxr distortion pedal yok o yuzden sizlere demo veremez arkadaşlar. kendisi marshall guv'nor yaptı. ben yaptım mxr distortionu ama zaten cok sert bir pedal olmadıgından tonlarını cok begenmedim. kutuladıgımda demo koyarım

Yorum

artık koymaya da gerek kalmıyacak herhalde herkez pedal yapıyor .
                  ama sen yinede koy

Yorum

arkadaşlar

isimli siteden çeşitli pedlların demolarını bulabilirsiniz.
                    Bu site çok beğendiğim bir sitedir.Ses üstünde fazla oynama yapmadan kayıtları sıyorlar.Demolarda hem Strat hem de LesPaul kullanılıyor.
                    Demo konusunda işinizi görecektir...

Yorum

bunun PCB boyutları nedir? yazıcıya döktüğüm zaman çok ufak çıkıyor ya da doğru çıkarmanın varmı bir yolu?

Yorum

evet çok ufak, başparmağım kadar bile yok boyu, eni ise biraz daha geniş..
                        bende de parçalar öyle duruyor, daha birtürlü başlayamadım..

Yorum

evet dediğin gibiymiş.bir sorum daha olucak.Ben PCB şemasını dosya kağıdına çıkarıp elektronikçiye gitsem yaparmı PCB yi.

Yorum

Valla bunu bize deyil elektronikçilere sorman lazım

Yorum

Sadece PCB basan insanlar var ancak çok pahalı fiyatlar çıkabiliyor kendiniz yapmanız çok daha ucuza gelir...

Yorum

öncelkle teşekkr ediyorum 4yıldır şema aramaktan bıkmıştım ki bunnarı buldum. yaklaşık 2 saattir tüm sayfaları okudum bi dünya şema baktım ve yarın dod un distortionunu yapmaya karar verdim.. bu arada elektronikci sayılırım meslek lisesinde okumuştum yıllar önce bi yardımım dokunursa sizere sevinirim...

Düzenleyen - mincilik on 20/02/2007 11:57:00

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X