PCB konusunda en sağlam şekil PDF dosyalarından çıkıyo tam boyut olduğu için genelde hiç problem olmuyo ama gif veya jpeg şeklindede pcb lere rastlıyorum onların boyutuna göre dosyayı düzenlemek gerekiyor zaten dikkat ettiyseniz PCB lerin yanında bir ölçü cetveli olur onlar inch cinsindendir... genelde küçük çizgilerle cm ölçüsünüde verirler ona göre ayarlama yapmak gerekir normal resim formatlarında en güveniliri pdf dosyayısla oluyor yani...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Basit Mixer Yapımı(Kutulama dahil)
Collapse
X
-
Midi işi biraz karışıyo ama ilerde bir midi klavye denemem olacak şemaları duruyo bi yerlerde
Buyrun arkadaşlar geçici olarak tam verim alabiliyomuyum diye yaptığım kutu
Kutunun içine alınca bütün dip gürültüsü ve cızırdamalar geçti yani kusursuz çalışıyo gibi şimdilik gönül rahatlığıyla yapabilirisiniz...[/color]
<hr>

<hr>

<hr>

Arkadaşlar görmüş olduğunuz bir parfüm kutusudur
</font id=blue>
Düzenleyen - Phantom on 29/01/2006 22:51:00
Yorum
-
walla elektronikçi beyni işte fark budur abi...
her turlu malzemeyi ziyan etmeden kullanır yaparız.harbi ama varya güzel olmuş.ilk gördüğümde bu basıl bi kutu nerden buldu filan dedim içimden sonra altını okuyunca yıkıldım gülmekten..
art inanmıyorum ya pcb ile uğraşıyonuz.eskiden pcb mi vardı.al eline asetatı al permetant kalemini tuz ruhu ve perhidrol yap babalar gibi baskıdevreni...
ben gecen sene üni elektronik bölümünü bitirdim allaha şükür [:0] ama ne gerek var pcb ile ya boşuna masraf.devre malzemelerinden daha pahalya geliyo
Düzenleyen - midnight99 on 15/02/2006 12:47:49
Yorum
-
The_UnforgiveN
Ney daha pahalıya geliyo? Bi asetata aynı devreden ortalama 10-15 tane basabilirsin. Ve asetata 30-40 ykr/sayfa dan fiyat veriyolar. Nesi pahalı yahu
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum