Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Basit Mixer Yapımı(Kutulama dahil)

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

PCB konusunda en sağlam şekil PDF dosyalarından çıkıyo tam boyut olduğu için genelde hiç problem olmuyo ama gif veya jpeg şeklindede pcb lere rastlıyorum onların boyutuna göre dosyayı düzenlemek gerekiyor zaten dikkat ettiyseniz PCB lerin yanında bir ölçü cetveli olur onlar inch cinsindendir... genelde küçük çizgilerle cm ölçüsünüde verirler ona göre ayarlama yapmak gerekir normal resim formatlarında en güveniliri pdf dosyayısla oluyor yani...

Yorum

Helal olsun olm.Devam et

Devam et de çatlıyorum burda,denemek istiyorum ya bu yaptıklarını ehehe

Midi olayına gir abi sen,boşver distörşın filan

Midi preamfiler yap böyle Sonra artik amfi simulasyonu filan girersin olaya

Yorum

Midi işi biraz karışıyo ama ilerde bir midi klavye denemem olacak şemaları duruyo bi yerlerde

Buyrun arkadaşlar geçici olarak tam verim alabiliyomuyum diye yaptığım kutu Kutunun içine alınca bütün dip gürültüsü ve cızırdamalar geçti yani kusursuz çalışıyo gibi şimdilik gönül rahatlığıyla yapabilirisiniz...[/color]
        <hr>

<hr>

<hr>

Arkadaşlar görmüş olduğunuz bir parfüm kutusudur </font id=blue>

Düzenleyen - Phantom on 29/01/2006 22:51:00

Yorum

helal lan Anıl,çok yaratıcı bir çalışma olmuş

Böyle seri üretime geçicen kimse tutamaz seni

Yorum

harika olmus valla ellerine saglık.led in üstüne ne kullandın merak ettim

Yorum

Ledin üstüne derken çevresindeki siyah şeyi kastediyosan valla alet edevatın arasından değişik bi conta çıktı beğendim taktım

Yorum

Ledin üstüne derken çevresindeki siyah şeyi kastediyosan valla alet edevatın arasından değişik bi conta çıktı beğendim taktım

Yorum

Harika oturmuş.Bende dönem projesinde metronom yapmıstım ama kutulama filen bunun yanında 0 kalır

Yorum

Teşekkür ederim asıl kutuyu yapınca koyarım tekrar idareten yaptım ama en güzel kafes teneke oluyor

Yorum

takdire şayen bir çalışma olmuş, başından itibaren okudum süper yahu

Yorum

walla elektronikçi beyni işte fark budur abi...her turlu malzemeyi ziyan etmeden kullanır yaparız.harbi ama varya güzel olmuş.ilk gördüğümde bu basıl bi kutu nerden buldu filan dedim içimden sonra altını okuyunca yıkıldım gülmekten..

art inanmıyorum ya pcb ile uğraşıyonuz.eskiden pcb mi vardı.al eline asetatı al permetant kalemini tuz ruhu ve perhidrol yap babalar gibi baskıdevreni...

ben gecen sene üni elektronik bölümünü bitirdim allaha şükür [:0] ama ne gerek var pcb ile ya boşuna masraf.devre malzemelerinden daha pahalya geliyo

Düzenleyen - midnight99 on 15/02/2006 12:47:49

Yorum

Ney daha pahalıya geliyo? Bi asetata aynı devreden ortalama 10-15 tane basabilirsin. Ve asetata 30-40 ykr/sayfa dan fiyat veriyolar. Nesi pahalı yahu

Yorum

Ki ben daha öncede söylemiştim para ödemiyorum herhangi bir şekilde PCB ler için...

Yorum

peki bu mixer stereo mu mono mu?

Yorum

Jack girişlerine takılan kablolara bakılırsa stereo bir sistem fakat bu mixeri çok rahat geliştirebiliriz.Kendi mixerimizi yapabiliriz.

Düzenleyen - xeromaster on 15/01/2007 23:23:35

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X