Öncelikle, Org ve Synthesizer arasındaki fark tam olarak nedir?
Ayrıca ileride "senfonik rock" tarzı grup kurmak istiyoruz ve klavye çalmayı düşünüyorum bu aleti alsam beni bayağı götürür mü? Ve bu orglarda farklı tonlarda ses var mı?
Almak istediğim alet:
Yamaha PSR- E213
Giriş modelleri arasında doğru bir başlangıç için seçilebilecek en hesaplı ve kaliteli keyboard olan E-213 modeli 5 oktav klavyesi, 375 Enstrümanı kapsayan geniş ses belleği,100 özel ritmi ile vazgeçemeyeceğiniz bir arkadaş olacaktır.
Ayrıca midi özelliği ile bilgisayara bağlanma imkanı veren E-213 bilgisayarınızda kayıtlar yapma ve bilgisayarınızdan çalacağınız midi şarkıları E-213’ün ses kartını kullanarak keyboard’un kendi hoparlörlerinden duyabilme imkanı sağlamaktadır. Yamaha eğitim sistemini de üzerinde bulunduran E-213 modeli size org çalmayı da öğretiyor.
*61 Standard Boy Tuş ( 5 oktav ) ok
*Tuş Hassasiyeti yok
*375 farklı ses içerikli YAMAHA AWM Ses İşlemcisi
*YAMAHA ‘ya özel Grand Piyano Sesi
*100 farklı Ritm Eşliği
*101 kayıtlı şarkı
*YAMAHA’ya özel Y.E.S. Eğitim modu ile çabuk çalım öğretimi
*32 nota polifoni
*LCD Ekran
*Metronom
*Transpoze
*2 x 12Watt Hoparlörler
*Sustain Pedal Girişi
*Ölçüler 945 x 348 x 110.mm
Bu konularda bilgi sahibi arkadaşlarla irtibata geçelim.
alican.p@gmail.com
Ayrıca ileride "senfonik rock" tarzı grup kurmak istiyoruz ve klavye çalmayı düşünüyorum bu aleti alsam beni bayağı götürür mü? Ve bu orglarda farklı tonlarda ses var mı?
Almak istediğim alet:
Yamaha PSR- E213
Giriş modelleri arasında doğru bir başlangıç için seçilebilecek en hesaplı ve kaliteli keyboard olan E-213 modeli 5 oktav klavyesi, 375 Enstrümanı kapsayan geniş ses belleği,100 özel ritmi ile vazgeçemeyeceğiniz bir arkadaş olacaktır.
Ayrıca midi özelliği ile bilgisayara bağlanma imkanı veren E-213 bilgisayarınızda kayıtlar yapma ve bilgisayarınızdan çalacağınız midi şarkıları E-213’ün ses kartını kullanarak keyboard’un kendi hoparlörlerinden duyabilme imkanı sağlamaktadır. Yamaha eğitim sistemini de üzerinde bulunduran E-213 modeli size org çalmayı da öğretiyor.
*61 Standard Boy Tuş ( 5 oktav ) ok
*Tuş Hassasiyeti yok
*375 farklı ses içerikli YAMAHA AWM Ses İşlemcisi
*YAMAHA ‘ya özel Grand Piyano Sesi
*100 farklı Ritm Eşliği
*101 kayıtlı şarkı
*YAMAHA’ya özel Y.E.S. Eğitim modu ile çabuk çalım öğretimi
*32 nota polifoni
*LCD Ekran
*Metronom
*Transpoze
*2 x 12Watt Hoparlörler
*Sustain Pedal Girişi
*Ölçüler 945 x 348 x 110.mm
Bu konularda bilgi sahibi arkadaşlarla irtibata geçelim.
alican.p@gmail.com
Yorum