Arkadaşlar, bugün digitech gnx2, 2. el aldım. Yaklaşık yarım saat çaldım ancak şimdi kendi kendine reset atıyor. Ne yapmam gerekiyor. Çok acil yardım ederseniz sevinirim...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
digitech gnx2 reset atıyor
Collapse
X
-
MYGitarist++
- Jul 2006
- 254
-
Ekipmanlar:
1- 1979 Fender USA Stratocaster " İnternational Color Series-Monaco Yellow + hard tail )
2- 2001 Fender Tom Delonge Signature Stratocaster " Surf Green "
3- 2005 Fender Custom Shop 50s Esquire " Sonic Blue "
4- 2005 Epiphone Les Paul Standart Plus Top " Heritage Cherry sunburst "
5- 2005 Made in China Project Guitar
6- 2010 Fender Custom Shop 60s Jazz Bass " Shell Pink "
7- Line 6 tone port ux2
8- Tech 21 Sansamp vt bass
9- Ampeg BA600 1x15 amplifier
klasik 2. el sorunu. keşke almasaydın diyecem ama almışssın bir kere ve alırken denediğini farzediyorum.ama cihaz soğukken yarım saate kadar normal çalışıyor ise ve sen de yarım saatten daha az bir sürede denediysen aleti bu çok normaldir.alet yarım saate kadar çalışıp sonra bozuluyor demek ki.
yine savunuyorum tezimi her ne kadar kabul etmeyen çıksada:
sen 2. el satarken bu problemi söyleseydin alıcıya satabilirmiydin cihazı ? işte satıcı 2. el sattığı cihazın gerçek bir sorunu problemi varsa hiç bir zaman söylemez yoksa satılmaz sanada olan bu dostum.senin elinden şu gelir 2. el aldığın kişiyi bulacaksın yakasına yapışacaksın tabi eleman çoktaan kaybolmadıysaşu an msn'ni varsa silmiştir seni telefonu kapatmıştır yapacak bir şey yok umarım bir daha 2. el bir cihaz almamayı öğrenmişsindir...
bu arada cihaza yaptırabileceğin bir şey tabi ki varyukarda biraz karanlık duruma soktum seni kusra bakma
ama senin yapabileceğin tek şey bu işten anlayan insanlara götürmen.büyük şehirlerin birisinde oturuyor isen bir sürü müzik market var onlara götür yardımcı olurlar sana
Yorum
-
...
eğer diğer arkadaşımında dediği gibi ısıdan falan oluyorsa ki kesin sonuç aleti bilmiyorum ama devre aralarına falan sürmen için en yakın bilgisayarcıda vardır herhalde bir şırınga şeklinde yalıtım losyonu olucak bu genelde pclerde işlemcide kullanılır bundan sürebilirsin ama bence sorunun başka birşeyde yardımccı olduysam ne mutlu bana
Yorum
-
MYGitarist++
- Oct 2005
- 244
-
Ekipmanlarım:
Cort KX1Q Katana - Digitech GNX3000 - Marshal JH-1
Boss MicroBR - T.C.Helicon Harmony G-XT - Behringer Xenyx 1002
Shure PG58 - Samson ESA C01
Yazılımlar:
Toontrack EZDrummer - FL Studio - Roland Edirol Orchestral - Virtual Bassist - NI Kontakt
Ekipmalarım hakkındaki sorularınızı "Özel Mesaj" ile sorabilirsiniz.
sigpic
Bahsettiğin duruma benzer bir durum bende yaşamıştım zamanında. Bende şu anda bir adet GNX1 ve bir adet GNX3000 var. GNX1'de el yapımı adaptör ile kullandığımda bu tarz reset atma durumları olmuştu. Tanıdığın birisinde GNX adaptörü varsa bir de onunla dene. Sanırım aynı şeyi tekrar etmeyecektir. Eğer aynı şeyi yine yaparsa anlayan birilerine göstermen iyi olur. Kendi kendine birşey yapma.
Yorum
-
1.si bilgisayarcıların kullandığı o sısı iletim malzemesi normalde ısınarak çalışan ve soğutucuya monte edilmesi gereken malzemelerde kullanılır sakın öyle birşey yapma 2.side şimdi kendi sitesinden senin yapman gerekeni yapıyorum ve kullanım klavuzunu bulabilirsem sana gerekli adaptörü yazıcam üzerindede yazıyo olabilir
Yorum
-
IbAnEzKeMaL® isimli üyeden alıntı Mesajı göstereğer diğer arkadaşımında dediği gibi ısıdan falan oluyorsa ki kesin sonuç aleti bilmiyorum ama devre aralarına falan sürmen için en yakın bilgisayarcıda vardır herhalde bir şırınga şeklinde yalıtım losyonu olucak bu genelde pclerde işlemcide kullanılır bundan sürebilirsin ama bence sorunun başka birşeyde yardımccı olduysam ne mutlu bana
Yorum
-
sorun hala devam ediyor ise
seboistimm isimli üyeden alıntı Mesajı gösterArkadaşlar, bugün digitech gnx2, 2. el aldım. Yaklaşık yarım saat çaldım ancak şimdi kendi kendine reset atıyor. Ne yapmam gerekiyor. Çok acil yardım ederseniz sevinirim...
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum