Duyuru

Collapse
No announcement yet.

digitech gnx2 reset atıyor

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Arıza digitech gnx2 reset atıyor

Arkadaşlar, bugün digitech gnx2, 2. el aldım. Yaklaşık yarım saat çaldım ancak şimdi kendi kendine reset atıyor. Ne yapmam gerekiyor. Çok acil yardım ederseniz sevinirim...

Konu başlığınız düzeltilmiştir... Lütfen daha fazla özen gösteriniz...

Yorum

klasik 2. el sorunu. keşke almasaydın diyecem ama almışssın bir kere ve alırken denediğini farzediyorum.ama cihaz soğukken yarım saate kadar normal çalışıyor ise ve sen de yarım saatten daha az bir sürede denediysen aleti bu çok normaldir.alet yarım saate kadar çalışıp sonra bozuluyor demek ki.

yine savunuyorum tezimi her ne kadar kabul etmeyen çıksada:

sen 2. el satarken bu problemi söyleseydin alıcıya satabilirmiydin cihazı ? işte satıcı 2. el sattığı cihazın gerçek bir sorunu problemi varsa hiç bir zaman söylemez yoksa satılmaz sanada olan bu dostum.senin elinden şu gelir 2. el aldığın kişiyi bulacaksın yakasına yapışacaksın tabi eleman çoktaan kaybolmadıysa şu an msn'ni varsa silmiştir seni telefonu kapatmıştır yapacak bir şey yok umarım bir daha 2. el bir cihaz almamayı öğrenmişsindir...

bu arada cihaza yaptırabileceğin bir şey tabi ki var yukarda biraz karanlık duruma soktum seni kusra bakma ama senin yapabileceğin tek şey bu işten anlayan insanlara götürmen.büyük şehirlerin birisinde oturuyor isen bir sürü müzik market var onlara götür yardımcı olurlar sana

Yorum

Ben satanı aradım, konuştum. Voltaj düşüklüğündendir dedi, adaptörü orjinal değilmiş zaten. Akümülükatörlü mü ne öyle bir şey değilmiş adaptör, voltajı düzensiz alıyomuş yani. Sanırım yapmam gereken şey, voltajı düzenleyen bi adaptör almak?

Yorum

akümülatör deilde regülatör yani regüleli düzgün bi adaptör al kendi katalopunda yazan akım değerinden yüksek olsun öyle bir dene olmadı alt kapağını sök kapandığı zaman hangi parçanın ısındığını tespit etmeye çalış

Yorum

...

eğer diğer arkadaşımında dediği gibi ısıdan falan oluyorsa ki kesin sonuç aleti bilmiyorum ama devre aralarına falan sürmen için en yakın bilgisayarcıda vardır herhalde bir şırınga şeklinde yalıtım losyonu olucak bu genelde pclerde işlemcide kullanılır bundan sürebilirsin ama bence sorunun başka birşeyde yardımccı olduysam ne mutlu bana

Yorum

Bahsettiğin duruma benzer bir durum bende yaşamıştım zamanında. Bende şu anda bir adet GNX1 ve bir adet GNX3000 var. GNX1'de el yapımı adaptör ile kullandığımda bu tarz reset atma durumları olmuştu. Tanıdığın birisinde GNX adaptörü varsa bir de onunla dene. Sanırım aynı şeyi tekrar etmeyecektir. Eğer aynı şeyi yine yaparsa anlayan birilerine göstermen iyi olur. Kendi kendine birşey yapma.

Yorum

1.si bilgisayarcıların kullandığı o sısı iletim malzemesi normalde ısınarak çalışan ve soğutucuya monte edilmesi gereken malzemelerde kullanılır sakın öyle birşey yapma 2.side şimdi kendi sitesinden senin yapman gerekeni yapıyorum ve kullanım klavuzunu bulabilirsem sana gerekli adaptörü yazıcam üzerindede yazıyo olabilir

Yorum

IbAnEzKeMaL® isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  eğer diğer arkadaşımında dediği gibi ısıdan falan oluyorsa ki kesin sonuç aleti bilmiyorum ama devre aralarına falan sürmen için en yakın bilgisayarcıda vardır herhalde bir şırınga şeklinde yalıtım losyonu olucak bu genelde pclerde işlemcide kullanılır bundan sürebilirsin ama bence sorunun başka birşeyde yardımccı olduysam ne mutlu bana
                  Adamın aletini komple ısıtıcaksın hala ne mutlu bana diyorsun bahsettiğin şeyin ismi termal macundur...İşlemcinin üstüne sürersin(Ekran kartı vb. yerlerdede kullanılır) ki fanla arasında hiç boşluk kalmasın daha iyi ısı versin diye yani ısıyı çok iyi ileten bir macundur...

Yorum

ne mutlu bana ki aleti komple yaktırtmayı bararcam gibi birşey olmuş bu

Yorum

sorun hala devam ediyor ise

seboistimm isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      Arkadaşlar, bugün digitech gnx2, 2. el aldım. Yaklaşık yarım saat çaldım ancak şimdi kendi kendine reset atıyor. Ne yapmam gerekiyor. Çok acil yardım ederseniz sevinirim...
                      dostum aynı sorunu bende yasadım özelden bana ulaş

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X