Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Istanbul'da En İyi Stüdyo

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

ya valla ne diim hep gittimis ama bir türlü adını esberleeemediim bi stüdyo var...Kadıköyde akmar dan çıkosun yukarı vuruosun bir tane spor bişisi var tam karşısındaki binada bodrum katında adam o kadar şeker ki utanmasa en son gittiimissde bize döner falan ısmarlayacaktı...Beğendii grupları kaydedio,müzik hocasıımış..

s ile başlıo hatırladıımda fırdat bulursam tekrar girdiimde yazarım...Aletlere gelince beni mikrofon ilgilendirio o da süper zaten,yeteri kadar çığırabiliom...))))))))

Yorum

kesinlikle kangurudur ve herkese öneririm kadıköydeki en iyi stüdyo derim baska bir şey demem ciddi müzisyenler ve adamlar her grupla özel olarak ilgileniolar ve ekipman da en ufak bi sorun yq 2 tane laney elctro anfisi 1 tane lanety bass anfisi var cok saglam anfiler davul da bi o kdr süper ve 10 ytl süper bi fiyat kayıtlarda 20 ytl

Yorum

tophane-karaköy tarafında bulunan Orion çok iyi bir studyodur ve tünelde yenilendikten sonra ki haliyle smart... Hem çalışanları hem ortam bayağı iyidir...

Yorum

Ya abi bi git ya...ne orion u ya...iğrenç bir studyo ya...Sırf göz boyamak için koymuşlar 7 parça davulu...tek gitar var.!!! Ve sesler iğrenç tek kelimeyle.!!! gerçi şimdiki durumunu bilmiyorum belki düzeltmiş olabilirler ama benim aklımda öyle kalmış.!

Yani o durumda 5 milyon bile olsa gitmem oraya.!

Yorum

smart iyidir.mekan,alet ,edevat,amfi,kayıt,fiyat,çalışanlar,her şey memnuniyet verici.

yalnız orda da bitane gitar var(ki gitar olması gerekmez bile aslında),ona göre .

ahan da adresi:

Dr. Refik Saydam Cad.
            Şimal Sok. No:6 Kat:3
            Şişhane / İSTANBUL

Yorum

kangurunun üst katı gçn yıl mayıs sonu gibi açıldı ve byn pasaj müzik orda çalşcktı şimdi nldu bilmiyorum ama egr k.köy de gtck stdyo arıyorsanız kesinlikle kangurya gidin yanii

Yorum

ya www.garaj.org dan bakın . her bişeyi yazıyo edavatların, mekanların vs.. bence cross da fiyat performans açısından iyidir. istiklalde. Ağa Camii'nim ordan giriyosun. sağda.

Yorum

Benim kadıkoyde en sevdiğim yer jamsession dır.Gerçekten işini layıkıyla yapan,saygılı ve prof. kişiler var.Stüdyoda marshall ve laney amfileri,yamaha davul sabaian ziller vardı yanlış hatırlamıyorsam aletler gerçekten iyi bunu dışında ortam ferah ve akustik iyiydi. Prova 15 lira Saygılarımla...

Yorum

peki avrupa yakasında , kayıt yaptırmak için tavsiye etebileceğiniz en iyi stüdyo neresidir ?
                    önemli bir konu çünkü bu kaydı soundcheck yarışması için kullanacağız.
                    tavsiyelerinizi bekliyorum .

Yorum

Stüdyo Destan benim duyduğum bildiğim...

JCM 2000'ler 1960 kabin marshallar, Mesa boogie Double (idi sanirim) rectifierlar, amerikan kramer, gibson ve fender, tama rockstar full davul başka nerede var bilmiyorum...

Ben gitmedim gerçi ama turkrock'da epey bir tanıtım promosyonu yaptılar ve aletler olağanüstü gibi gözüküyor. Gıcır gıcır yeni bir stüdyo.

Yorum

saolasın bir bakalım ...

Yorum

Stüdyo destan öyle evet... bateristler ruhlarını satacaklar neredeyse orası için.
                          mesalar daha yok bu arada.

Yorum

frekans'ta 25 yıllık bi fender tele var.Sapı değişmiş frontline takılmış ama gayet rahattı ve çok güzeldi.Bir de jcm 900 var o da iyiydi ****.

Yorum

vala arkdaslarla bugün gittik bakırköy altona .saati 15 ytl mekan hoşuma gitti.özellikle davulu cok iyi

Yorum

arkadalar biçoğunuz stüdyonun iyiliğini gitarlara bakarak söylemişsiniz ama stüdyoya girerken gitaristler kendi gitarını proccesorünü götürmeli bence. sounda önem vermiyosanız birşey demem ama herkesin kendi sesi vardır. stüdyo içindeki bateri amfiler stüdyo düzeni (çınlamalar, manyetik çakışmalar, ötmeler gibi) ses yalıtımı ve fiyatı ile değerlendirilmeli.
                                ben istiklalde yeni açılan biyer var. kafakabin diye bi stüdyo. bi kez gittim ama çok beğendim. ötme gibi bi problemmimiz olmadı. 2 tane marshall kafa ve kabin vardı. pearl bir bateri. twinler için ayrı 2 kolon ve iyibirde klima bence iyi bi yer. körler derneğinin üstünde burası. gitmenizi tavsiye ederim.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X