Arkadaşlar, dedigim gibi gitarı 6+1 ev sinema sistemine bağlamak mümkün mü? Mümkünse nasıl?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Gitarı Ev sinema sistemine bağlama??
Collapse
X
-
MYGitarist+
- Dec 2008
- 344
-
The Sun Shine Never Comes.
Alınık Ibanez v7 manyetik arıyorum.
Özel mesaj atabilirsiniz hergün forumdayım.
Benim arkadaşımda amfi yokken ses sistemine bağlıyorduk gitarı ve jak la direk takıyorduk, oluyordu yani jak girişi vardı.
Ama hiç iyi ses vermiyordu fazla ses vermesi dışında bence amfini kullan. Senin sistemi bilmiyorum ama bence amfiler kadar iyi değildir diye tahmin ediyorum.
Yorum
-
benim gitar hocamın yapabildiği birşey bu konu.
yalnız sisteme bağlamak için amfi yoksa amfi simülatörü olması gerek.
Pod marka bir amfi simülatörü vardı hocamda ve gayet güzel bir alet.
gitarı bu alete bağlayıp ardından speaker girişine de hoparlör bağlaması yetiyordu.
tabi senin sistem genişmiş ve çok daha başarılı sesler elde edebilirsin...
Yorum
-
metinko isimli üyeden alıntı Mesajı gösterDvd yi ses sistemine bağladığın yer zaten giriştir yani dvd yi çıkartman gerekiyor o girişe takacaksın
Yorum
-
Süper Moderatör
- Sep 2007
- 2168
-
1-Forumda arama yapmadan konu açanın konusu uyarı olmadan kapanır.
2-Nitelikli 100 mesajdan fazlası olan statü atlar. Boş mesajı olan uyarılarla beraber silinir. 3 uyarıdan sonrası banlanmadır.
3-Kuralları önemsememek kendinizi önemsememektir. Önemsenmek istiyorsanız anlamlı mesajlar yazın, kurallara uyun. İyi forumlar.
Gitara bağlasan bile cleanler tatlı çıkıyor distortion ın çok tiz ve cın cın çıkıyor. Çok dijital bir ses gibi çıkıyor ne bileyim sanki hoperlörler dist in frekanslarını dışa vuramıyor gibi (yanlış birşey demediysem tabi). Ben amfiyi yeğliyorum o yüzden. Ayrıca 4 + 1 lerde kolay bağlanıyor da sayı arttıkça jak sorunu oluyor. Sana tavsiyem çok istiyorsan bağlamayı iki küçük hoperlör ve bir tane de woofer ı çalıştır. Bunu da şöyle yapabilirsin (kendimden biliyorum) büyük müzik sistemlerine bağlanan standart kulaklık ölçüsünde jakı olan kulaklıkları büyük jaklara (bizim gitarların jaklarına) çevirmek için olan jakı gitarına tak. Yani gitarına taktığın jakın erkek ucu bizim gitarların jakı gibi ***** yine aynı jakında dişi kısmına da standart kulaklık girecek şekilde olacak. Sonra erkek ucu standart kulaklık ucu gibi olan ve dişileri de DVD player ların arkalarında olan çıkışlara sahip bir çevirici alıp bunları birbirine zincir gibi bağlayacaksın. Ben de bu dediğim aletler var aslında resmini koysam çok daha iyi anlaşılır. Gece 12 gibi çeker koyarım mesajımı düzenlerim tekrar.
Yorum
-
ben senin derdini anladım galiba. benim evdeki ses sistemi de öyle. yani normal bi kulaklığın mp3 playera taktığın ucu gibi bi uç var. kolay bi şekilde halledebilirsin bunu, genelde elektrik malzemeleri satan dükkanlar var bunlar. hem büyük girişi küçük girişe çevirenler, hem de küçük girişi büyük girişe çevirenler var.
senin ihtiyacın olan şey büyük girişi küçük girişe çeviren bi adaptör.
düzenleme:
hem çok ucuz hem kaliteli gözüküyor hem de kargosu bedaca. site çok güvenilirtavsiye ederim. aklıma gelmişken ben de bi tane sipariş vereceğim şimdi. 10 güne gelir.
Son güncelleyen emreden; 29-05-2009, 21:30.
Yorum
-
MYGitarist+
- Mar 2007
- 160
-
Monalisa nın hangi tekniklerle yapıldığı önemli değildir.Mesele yapılırken nelerin hissedildiğidir.
Kadir Korkmaz
ibanez rg 350 exz ,squier anfity strat zoom g2r boss me 70
demolarım
http://6element.anatolianrock.com/demolarimiz.htm
videolarım
http://www.youtube.com/user/aziztastan
Kardeşim bir peocessor varsa onun output girişine bağlarsın. Ben Gt-10 u 5 + 1 e bağlıyorum. Çokta temiz tonlar veriyor.
Yorum
-
Arkadaşlar yeni üye olduğum için konu açamıyorum. Benim sorunumda buna benzer... zoom 606 prosesör alacağım onunla beraber logitech x230 2+1 ses sistemimi kullanmak istiyorum. Ne dersiniz bir süre beni idare eder mi?Son güncelleyen OnurYılmaz90; 15-06-2009, 16:42.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum