Selam arkadaşlar ya şu güzel Rabbimin aşkına ya şu gitar üstündeki çizikler derin olsun veya olmasın kapatılabiliyor mu acaba yaaa... ??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Gitar üstündeki şu çizikler....
Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Evet yapılabilir ve sadece çok dikkatli baktığında farkedebileceğin bir duruma gelebilir...Ben yinede resim olarak koyuyorum buraya bir bakın bakalım... bi fikir verin... tamamen kapanmayacağını biliyorum çünkü bildiğiniz boya kalkmış gibi oldu... sadece o kalkan yer belli olmasın diye siyaha boyamak çözebilir gibime gelio bana burdan...
Düzenleyen - werehere on 15/04/2005 19:44:27
Yorum
-
baba yadigari bi tane akustik gitar var
Eko diye italyan mali yapilis tarihi 1 agustos 1963 yaziyo manevi degeri var bi turlu adam edemedim,ince mi telinin 3 parmak asagisindan darbe almis ve icine gocmus seste cok baris bi bozukluk yok ama goruntu gercekten cok kotu bi seyler yapabilirmiyis ?
Düzenleyen - creep67 on 09/07/2005 17:28:17
Yorum
-
Ne yapılabileceğini söylemek için gitarı görmek gerekir,görmek gerekir derken resmini kastetmiyorum.Müsait olduğunuzda telefon açıp,uğrarsanız,ne yapılması lazım konuşuruz...baba yadigari bi tane akustik gitar var
Eko diye italyan mali yapilis tarihi 1 agustos 1963 yaziyo manevi degeri var bi turlu adam edemedim,ince mi telinin 3 parmak asagisindan darbe almis ve icine gocmus seste cok baris bi bozukluk yok ama goruntu gercekten cok kotu bi seyler yapabilirmiyis ?
Düzenleyen - creep67 on 09/07/2005 17:28:17
Yorum
-
Gitarın Üstündeki Ufak Çizikler
Benim squier stratım var ve kılıftan sanırım üzerinde küçük küçük çizikler oluştu her yerinde var ışık yansıyınca belli oluyor bunları gidermenin bi yolu var mıdır ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .. Cila ve benzeri çözer mi ??
Düzenleyen - afas on 02/11/2008 23:02:57
Yorum
-
...
abicim stoğa girerse alabilirsin ya da tünelde illaki vardır ürün bu kesin çözümafas isimli üyeden alıntı Mesajı gösterBenim squier stratım var ve kılıftan sanırım üzerinde küçük küçük çizikler oluştu her yerinde var ışık yansıyınca belli oluyor bunları gidermenin bi yolu var mıdır ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .. Cila ve benzeri çözer mi ??
Düzenleyen - afas on 02/11/2008 23:02:57
Gibson AIGG-RK1 Restorasyon Kiti Gitar Bakım Seti
iyi günlerSon güncelleyen IbAnEzKeMaL®; 28-02-2009, 19:40.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum