Duyuru

Collapse
No announcement yet.

jack nasıl yapılır

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

jack nasıl yapılır

arkadaşlar yerimi bilimiyorum ama jack nasıl yapılır neler gereki nerden alınır bilgilendiriseniz sevinirm
    teşekkürler....

kaliteli olurmu

Düzenleyen - king_mak on 11/09/2008 16:49:36

2 adet mono kaliteli jak (kaliteli olmazsa dip gürültüsü yapabilir)

mikrofon kablosu

İçten geçen teli içe diğerini dışa lehimliyorsunuz. Lehim işinde iyi olmanız gerekiyor yoksa kaliteli olmaz.

Yorum

jakların kaliteli olması lazım, kablonun kaliteli olması lazım en önemlisi lehim çok çok kaliteli olmalıki dip sesi yapmasın,
      yapılış: mikrofon kablosunun ucunu kabloyu yolmuyacak şekilde açarız, çevresinde bulunan kabloyu bi kenara toplarız içte kalan kabloyuda yolmuyacak şekilde açarız bunuda toplarız. Kabloyu, pastaya sokarak koblonun uçlarını lehim kaplarız bu daha kolay yapışması ve de dip sesinin oluşumunu engeller, kablonun kaliteli olup olmadını pedalara bağlıyarak anlaşılır anfide ses yapmayan kablo pedallar arasın da frekans çoklundan daha fazla belli eder, kablo alırkende tv anten şeklinde olan kolay kıvrımayan koblolardan alma kablo ne kadar geniş olursa dirençte o kadar az olur.

Yorum

hmm.. bana göre değil hatta hiç değil lehimlemek ne desem gülerm isiniz kaynak gibi birşey mi

Yorum

...

king_mak isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          arkadaşlar yerimi bilimiyorum ama jack nasıl yapılır neler gereki nerden alınır bilgilendiriseniz sevinirm
          teşekkürler....

kaliteli olurmu

Düzenleyen - king_mak on 11/09/2008 16:49:36
          evde yapılan jack benim yaptığım kadarıyla iyi bir kablo altın kaplamalı jack alırsan mis gibi olur bunun için artık kaçmetre lazımsa kablo kalın olucak ama 2xerkek altın kaplama jack lehim makinası lehim lazım kalan yapımınıda bir sitede video yardımıyla yapabilirsin ben hala kullanıyorum bir senedirve çok ucuza gelir evde lehim makinası varsa tabi

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X