Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlan-ı Aşk yapılacak şarkı önerileri

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İlan-ı Aşk yapılacak şarkı önerileri

Arkadaşlar merhaba. Sizin çok sevdiğiniz ama size karşı neler hissettiğini bilmediğiniz ve ona karşı normal arkadaş göründüğünüz bir kişiye, yani bir kıza, aşkınızı ifade etmek için sadece tek şarkılık bir CD gönderecek olsanız hangi şarkıyı seçerdiniz? Hepinizin anladığı gibi kendi durumumdan bahsediyorum Türkçe olması daha iyi olur gibime geliyor. Benim aklımda 2 tane var; Pinhani - Gözler Anlatır ve Kargo - Seni Seviyorum... Sözlerini biliyorsanız bu parçalar dediğim cinsten, varsa önerileriniz bekliyorum.

Dilemmanın Ağıt ve Çok mu zor şarkıları çok güzeldir. Bulamazsan söyle, ben sana ulaştırırım bir şekilde
    Gerçi ağıt olmaz herhalde ama nakarattaki sözleri uyuyor.Keşke daha önceden ayrılmış olsaydınız,o zaman cuk otururdu

Yorum

Valla şu anda aklıma Türkçe parça gelmiyor ama yabancı olarak Lionel Richie'nin" Hello " adlı parçası güzel olur.

Yorum

Türkçeyse Pinhani Yalandan da olsa olabilir Unutma Beni var Haluk Levent Aşkın Mahpusane

Yorum

Böyle olmayacak bu. Tüm kelimeleri beni anlatan bi parça bulmak zor olacak. En iyisi gitarı elime alıp biraz arpej ve solo yazıp, kendi şarkımı kendim yapmam

Yorum

Oya bora - Sevmek zamanı
            Yüksek Sadakat - Dünya Döner
            Hayko Çepkin - Fırtınam

Yorum

İlan-ı Aşk ediyorum Benimle Evlenir misin ?

Kutsi

Tek taşı almayı unutmamak lazım tabi bunun ardından Cd yi parmağına takacak hali yok

Yorum

Kronikdeli isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                İlan-ı Aşk ediyorum Benimle Evlenir misin ?

Kutsi

Tek taşı almayı unutmamak lazım tabi bunun ardından Cd yi parmağına takacak hali yok
                Bu çok iyiydi işte Ama cidden cuk oturdu Bir de Hakan altunun vardı. Teklif ediyorum...Benimle evlenir misin?... diye giden bir şarkısı.
                adamı zararlı çıkaracağız bu gidişle

Yorum

Eğer ayrılan sevgiliye pişmanlık belirtmek ise...

Kreş - Yarım kalan şarap

Yok öyle değil diyorsanız...

Yaşar - Gel benimle

Yorum

Millet ne yaptınız ya, ne tektaşı, evlenme teklif etmiyoruz ki Ayrıca pop-fantezi türünde bi şarkı benim gibi death metalci adama yakışmaz. En azından alternatif rock olsun bari diye düşünüyorum

Yorum

gripin-dalgalandımda duruldum
                      bu şarkı uyar sana dostum

Yorum

Daha etkileyici olması açısından kendi şarkımı kendim yapmaya karar verdim. Dün gece ilham perilerim öylesine coştuki, güzel bi şarkı altyapısı oluşturdum. Solo için kastım kendimi, bugün erkenden işe gelecek olmama rağmen sabah 5te uyudum ama Sentenced soloları gibi solo çıktı resmen, buram buram aşk kokuyor böyle Bitirir bitirmez burda paylaşcam sizle.

Yorum

tebrikler

Yorum

gerçekten helal olsun diyorum galiba benim de böyle birşey yapmam gerekiyor.sürekli aklıma gelen,gitarı her elime aldığımda parmaklarımın kendiliğinden çaldığı bir solo var ama ben bunu nasıl bir ritim ya da arpejle birleştireceğimi bulamıyorum

Yorum

b.engel isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                              gerçekten helal olsun diyorum galiba benim de böyle birşey yapmam gerekiyor.sürekli aklıma gelen,gitarı her elime aldığımda parmaklarımın kendiliğinden çaldığı bir solo var ama ben bunu nasıl bir ritim ya da arpejle birleştireceğimi bulamıyorum
                              Davul makinesine sahip bir prosesörün varsa, kayıt yaparken onu kullanarak, yoksa da Cubase gibi bir kayıt programında davul sample'ları yazarak kafandaki ölçü ve tempoyu oluştur. Bu hıza göre melodiyle uyuşacak bir distortion ritmi veya akustik arpej kaydet. Son olarak da üzerine melodiyi oturt. Bu şekilde bana pratik geliyor.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X